Tahir İlter 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Geçmiş olsun.Kaskonuzun doğal afet klozu var mı , kontrol ettiniz mi ? Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 gecmis olsun Teşekkür ederim Geçmiş olsun.Kaskonuzun doğal afet klozu var mı , kontrol ettiniz mi ? Teşekkür ederim Tahir bey. Evet doğal afet klozu var(sel, deprem, dolu vs.) bugün servisi aradım eksper gelip görmüş aracı onay vermemiş sigorta şirketine yönlendirmiş. sigortacımı aradığımda " bu beklediğimiz bir durumdu, kaskon yeni olduğu için araştıracaklar onay süreci sabırlı olman gerekiyor 2 haftaya kadar uzayabilir" dedi. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Çok geçmiş olsun, araç beklenen güveni vermiş size anladığım kadarı ile. Yorum bağlantısı
Misafir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Geçmiş olsun.. Allah beterlerinden korusun. Kasko sorun çıkartmaz sanırım. Neticede kasko sonrası olmuş olaylar.. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Geçmiş olsun. Üst üste gelmesi sinir bozucu olmuş ama can sağlığı. Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 Çok geçmiş olsun, araç beklenen güveni vermiş size anladığım kadarı ile. Teşekkür ederim. Evet o güveni verdi gerçekten. Başka bir araç olsaydı bilmiyorum aldığı sudan dolayı çalışmaya devam edermiydi. Ben korkumdan stop etmedim hiç aracı. Ama bir gün sonra denediğimde yine sorunsuz çalıştı. Yetkili servisteki ustalar kaputu açtıklarında verdikleri tepki "OOOOoooo" oldu Biri hemen sağ ön kapıyı açtı iç kısma elledi içine su almış mı diye. Çok şükür ki iç kısıma su girmemiş. Geçmiş olsun.. Allah beterlerinden korusun. Kasko sorun çıkartmaz sanırım. Neticede kasko sonrası olmuş olaylar.. Allah razı olsun cümlemizi inşallah korusun Rabbim. Kasko şuan için onay vermedi ancak uzun sürer dedi sigortacım. Geçmiş olsun. Üst üste gelmesi sinir bozucu olmuş ama can sağlığı. Teşekkür ederim. Aynen üstüste gelmesi ve daha 2 hafta içinde başa gelmesi çok can sıkıcı oluyor. Ama yine çok şükür canımız sağ daha beteride olabilirdi diyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Murat Gök 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Son olsun inşallah. Büyük geçmiş olsun..Motor fena olmuş.Halledilir canınızı sıkmayın. Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Selman abi çok geçmiş olsun ya..bi kan falan akitsaydin.. Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Son olsun inşallah. Büyük geçmiş olsun..Motor fena olmuş.Halledilir canınızı sıkmayın. Amin inşallah. Çok teşekkür ederim. Valla aracıma doyamadım yine araçsız kaldım canım sıkılıyor haliyle. Selman abi çok geçmiş olsun ya..bi kan falan akitsaydin.. Çok sağol Alper. O işi bu hafta halledeceğim inşallah. geçmiş olsun Geçmiş olsun. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Ali Gürsoy 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Geçmiş olsun , Accord ne kadar sağlam olduğunu ispatlamış sanki . O kadar olay ve gene yoluna devam ediyor , o çamurun belki yarısı ile büyük arızalar çıkaracak üst seviye araçlar var piyasada ... Yorum bağlantısı
Selman Yalçın 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Geçmiş olsun , Accord ne kadar sağlam olduğunu ispatlamış sanki . O kadar olay ve gene yoluna devam ediyor , o çamurun belki yarısı ile büyük arızalar çıkaracak üst seviye araçlar var piyasada ... Teşekkür ederim. Aynen öyle. Şayet bu durumda focusumla karşılaşsaydım o yediği çamurdan sonra çalışabileceği ihtimalini düşünmüyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts