İçeriğe Yönlendir

Vw Polo 1.2 Tsi Lounge

Berkcan Ergen

Recommended Posts

Ekin Güney

anladım bakılabilir onlarda turbo var mıydı acaba ?

1.2 82 bg 16v espli performans baya tatmin edici kullandımda turbo yok.Basınca 7.5 litreyi görüyor :)

Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen

1.2 82 bg 16v espli performans baya tatmin edici kullandımda turbo yok.Basınca 7.5 litreyi görüyor :)

Acaba test surusleri randevu ile mi ? yarin bir forda uğrayabilirim o zaman.
Yorum bağlantısı
Bekir  Bilge

Aralık Ayında 1,2 dsg Polo aldık, çok memnunuz, araç alırken beklenti, beğeni ve bütçe ön planda olmalı ki, sonra keşkeler ve pişmanlıklar yaşanmasın, kaldıki vw ve ford gurubu Araçlarda ikinci el kaybı üzecek nitelikte değil...

Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen

Aralık Ayında 1,2 dsg Polo aldık, çok memnunuz, araç alırken beklenti, beğeni ve bütçe ön planda olmalı ki, sonra keşkeler ve pişmanlıklar yaşanmasın, kaldıki vw ve ford gurubu Araçlarda ikinci el kaybı üzecek nitelikte değil...

Yakıtı nasıl birde yüklü ve araç boşken çekiş farklılığı oluyo mu ?
Yorum bağlantısı
Bekir  Bilge

Yakıtı nasıl birde yüklü ve araç boşken çekiş farklılığı oluyo mu ?

Berkcan, tabii yakıt yol, trafik ve kullanıcıya göre farklılık göstermesini bir kenara koyarsak, biz yakıt ve çekişten memnunuz, normalde öyle yüklü bir kullanımımız yok, ancak Uzunyol iki kişi ve yine o kadarlık bir eşya ile beklentimizin altın da hatta ekonomik bir seyehat yaptığımızı da söyleyebilirim...

Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen

Berkcan, tabii yakıt yol, trafik ve kullanıcıya göre farklılık göstermesini bir kenara koyarsak, biz yakıt ve çekişten memnunuz, normalde öyle yüklü bir kullanımımız yok, ancak Uzunyol iki kişi ve yine o kadarlık bir eşya ile beklentimizin altın da hatta ekonomik bir seyehat yaptığımızı da söyleyebilirim...

O zaman vw polo ve ford fiesta arasında bir seçim yapılacak.
Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

0 aracin mantigi ayri ikinci elin mantigi ayri. Temiz araca binmek isteyen bu bedeli odeyecek. Artik kabullenilmesi gereken gercek arac fiyatlari yukseldi. Arac alimlarinda davranislar yaşa ve medeni duruma gore buyuk degisiklikler gosterir. Bu fiyata arac alanlarin kandirildigini dusunmek veya hata yaptiklarini dusundurmek yanlis. 0 arac almak isteniyorsa rakiplerinden de fahis farki yoksa 50.000tl normaldir. 50.000tl'ye 2002 model mercedes c200 almayi da mantikli goren olabilir, 2008 jaguar xtype'da. Bunlari alana 13 yasinda araca hayatta 50.000tl vermem diyenin de cevabi ayni sekilde kendi zevki ve gorusuyle dogru orantilidir.

Bu arada ben aracin donanimini begendim. En azindan kucuk sinifta donanima gozu ac kullanici icin mutluluk verici.

Saygilarimla.

Evren arkadaşım senin sorulara verdiğin cevaplar ve yorumları okumak gerçekten büyük bi zevk, uzun uzun hiç sıkılmadan çok nazik ve yapııcı bi üslupla yazmanda ayrı bi övgüyü hak ediyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mustafa Özol

Başka hangi markanın hangi modeline bakmalıyım sizce ?

0 Fiesta Titanium X paket de o civarlarda eğer B sınıfı düşünüyorsan.

Yorum bağlantısı
Mehmet Göktürk

polo benim gözümde bayan arabasıdır , kendin bineceksen 5-6 yaşında olsun nolacak? araç iyi olduktan sonra benim için 60 yaşında olsun dert değil

ama 5-6 sene sonra 11-12 yaşında olacak :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

dizellerin yakıt olayı güzel, şehir içi dışı karışık depodan depoya ölçtrüğümde 5-5,5 lt görüyorum ben, titanium x paktinde yanılmıyorsam fiyatı 54 civarı ama pazarlıkla 2-2,5 bırakıyorlar bayiler. bilgin olsun.

Yorum bağlantısı
Arda Bülent Güzel

Eğer fiesta da karar kilarsaniz 1.0 motor otomatik fiesta ya bir bakın. Yok böyle birşey hızlanması ve yakıtı çok iyi. Bu da bir seçenek olabilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

ama 5-6 sene sonra 11-12 yaşında olacak :)

öyle düşünürsek sıfır arabada sıfır kalmıyor sonuçta 1 sene binip satılacak hali yok:)
Yorum bağlantısı

megane 3 ler nasıl 2011 2012 model 42bin 43bin arasında fiyatları

Megane 3 alacaksan fransız üretimlere bak derim.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...