İçeriğe Yönlendir

50-55 Bin Tl Arası Araç Tavsiyesi

Rıdvan Ergün

Recommended Posts

Rıdvan Ergün
(düzenlendi)

Bir yakınımın 1 ve 2 yaşlarında iki küçük çocuğu var. Dolayısıyla mevcut Toyota Corollaları arka koltukta iki çocuk koltuğu ve bagajda bavullara yeterli alan sağlayamadığından daha geniş bir araç almayı düşünüyorlar.

Bütçe 50-55 bin TL arasında. Dacia Lodgy bakmışlar. Onun sıfırını alacaklarına daha üst markanın 2-3 yaşında temiz bir modelini alsalar diye düşünüyorum. Nissan Qashqai belki olabilir.

Amaç geniş, Güvenli temiz bir aile arabası almak.

Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

tarihinde Rıdvan Ergün tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Bir yakınımın 1 ve 2 yaşlarında iki küçük çocuğu var. Dolayısıyla mevcut Toyota Corollaları arka koltukta iki çocuk koltuğu ve bagajda bavullara yeterli alan sağlayamadığından daha geniş bir araç almayı düşünüyorlar.

Bütçe 50-55 bin TL arasında. Dacia Lodgy bakmışlar. Onun sıfırını alacaklarına daha üst markanın 2-3 yaşında temiz bir modelini alsalar diye düşünüyorum. Nissan Qashqai belki olabilir.

Amaç geniş, Güvenli temiz bir aile arabası almak.

Tavsiyeler için şimdiden teşekkürler.

kia sportage var 2012 fullisterseniz   :)  :)

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

kia sportage var 2012 fullisterseniz   :)  :)

Kendi aracınızsa km model bilgisi verir misiniz lütfen.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Bence o paraları dacia ya vermek bana göre ziyan o fiyata SW Passat, SW Superb alınabilir hatta normal Süperb de olur bagajı rekor bir hacime sahip ve 2 farklı şekilde açılabiliyor bagajı.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

grand c-max güzel tercih olur, bol donanım,yüksek konforlu sürüş pozisyonu, bolca genişlik ve dizel

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Öneriler için teşekkür ederim. Jetta superb gibi araçlardan ziyade, mpv veya suv sınıfı düşünülüyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
İsa Köse
(düzenlendi)

Bende de tam tersi bir durum oldu. Çok severek aldığım C-max'im fazla büyük geldiğinden satmak üzereyim. Hanım Polo gibi ufak tefek birşey istiyor. Halbuki o da rahat kullanır diye sedandan vazgeçmiştim. C-max'i küçülteceğiz.

Düşünürseniz, uzun uğraşlarım sonucu 3 ay önce ilk sahibinden aldığım kazası, boyası olmayan, garantisi devam eden, 30500 km.deki 2012 model benzinli aracımı satabilirim.

tarihinde İsa K&#246se tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Ekin Güney

Kendi aracınızsa km model bilgisi verir misiniz lütfen.

Seat altea xl sıfırları 64 bindi 1.6 tdı dsg versiyonu bence çok uygun bakılabilir rıdvan bey.

Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Merhaba Rıdvan Bey, SUV segmentinde bir araç düşünüyorlar ise, yakıt ekonomisi, sağlamlık ve güvenlik konusunda Mitsubishi ASX' öneririm kesinlikle. Kia Sportage, Hyundai IX35, Nissan QQ görsel olarak belki daha gösterişli olabilir (Bana göre Sportage en güzel tasarıma sahip olanı, IX35 ve Qashqai'yi o kadar beğenmiyorum ASX'e göre) ama benzin istasyonuna her gittiğimde ASX aldığım için mutlu oluyorum. Özellikle Sportage ve IX35'i satanların %85-90'ı yüksek yakıt tüketimi nedeniyle satıyor. 50-55 bin tl aralığında 2012-2013 ASX intense (Üst versiyon) rahatlıkla bulunabilir. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Cevap ve öneriler için çok teşekkür ederim.

Öncelikle düşğk km li bir dizel düşünülüyor.

Passat ve superb i araştırmaya değer .

Yorum bağlantısı
Rıdvan Ergün

Aslında hobiler için çok uygun bir araç. Fakat ben bu kadar büyük hacimli ve hız sınırı gibi dezavantajları olup da yolcu kapasitesi 4+1 olan bir aracı pek tercih etmem doğrusu.

İlgilenip yazan herkese çok teşekkür ederim. Herkesin fikrinden ayrı ayrı yararlanıp, yol çizmeye çalışıyoruz. Bizimkiler Corolla Verso'ya yakın duruyorlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emrah Uludağ

Lodgy neden listeden çıkarılsın ki? Sınıfının en çok satan aracının vardır herhalde bir hikmeti. Pek değerli vecizemiz de aklınızdan çıkmasın: "Sıfır sıfırdır." :)

Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Bekir Diri

50 - 55 bin civarı 

1 - Pejo 508

2 - Citroen C5

3 - Citroen Picasso

4 - Pejo 3008

5 - Pejo 5008

6 - Ford c-max

7 - Chevrolet Epica

8 - Chevrolet Captiva

9 - Opel Mokka

10 - Opel İnsignia

vs .. vs .. vs ... 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...