İçeriğe Yönlendir

Fiesta'13 Titanium El Freni Dibindeki Boşlugu Nasıl Kapatırız

Kemal Doğan

Recommended Posts

Kemal Doğan

Merhaba arkadaşlar el freninin hemen dibindeki boşluk çok saçma malesef oraya elimizden düşen ufak tefek hersey direk orta konsolun arasına kaçıyor ve çıkarmak adeta işkence oluyor. Bu boşlugu nasıl kapatabiliriz bu konuda uygulama yapmış arkadaşların önerilerini bekliyorum.

aRkPyRJ.jpg

Yorum bağlantısı
Efe Özer

Hocam orayı kapatırsınız bu sefer koltuk yanlarına kacar.Bence dıkkatlı olmakta fayda var.Amma ıllada kapanacak dersenız belkı derı bır kumas kestırıp cıft taraflı bantla yapıstırılabılır

Yorum bağlantısı
Kemal Doğan

Hocam orayı kapatırsınız bu sefer koltuk yanlarına kacar.Bence dıkkatlı olmakta fayda var.Amma ıllada kapanacak dersenız belkı derı bır kumas kestırıp cıft taraflı bantla yapıstırılabılır

Koltuk arasına kaçan seylere ulaşmak mümkün ama burası çok fena ben dün anahtar düşürdüm. Orta konsolun arka taraftaki iki vidayı söktüm, zar zor 8-10 cm araladım anccak o şekilde ulaşabildim. Yanında daha önce düşürmüşüm galiba  20 tl buldum, o 20 tl zahmete degdiama sonuçta kendi düşürdügüm paraydı :)

Yorum bağlantısı
Efe Özer
(düzenlendi)

Koltuk arasına kaçan seylere ulaşmak mümkün ama burası çok fena ben dün anahtar düşürdüm. Orta konsolun arka taraftaki iki vidayı söktüm, zar zor 8-10 cm araladım anccak o şekilde ulaşabildim. Yanında daha önce düşürmüşüm galiba 20 tl buldum, o 20 tl zahmete degdiama sonuçta kendi düşürdügüm paraydı :)

Ben koltugun yanından hafıza kartı dusurdum.O da tam rayın ıcıne gırmıstı.Kartı alabılmek ıcın koltugu soktum sız yıne sanslıymıssınız :) Bu tıp yerler ıyı oluyor ama mesela gecen arabayı yıkamak ıstedım bozuk para yoktu yanımda orda bozduracak bır yerde yoktu.Sonra attım elımı koltugun altına 5-10 tl bozuk para cıktı gunu kurtardı yanı eger koltugun altına dusecek aralık olmasaydı belkıde arabayı yıkayamayacaktım :) Herseyın olumlu tarafından bakmak lazım hem okadar ugrasmıssınız ama 20 lırada cıkmıs :)

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tunahan Şen

Metal kapak düşürdüm ben de bir gün  :biggrin:  İçinde bir yerdedir.
Plastik malzeme kullanmak yerine deri yapsalarmış keşke orayı da.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

kimisi para, kimisi kart, kimisi kapak düşürmüş :) siz gene iyisiniz. :p

geçenlerde tam arabayı evin önüne çektim. (allahtan olay evin önünde oldu :give_heart2:) motoru kapatıp anahtarı çıkardım. anahtar elimdeyken emniyet kemerini çıkarayım dedim, demez olaydım.

bi baktım anahtar elimde yok. ara tara yok. :unsure2:

meğersem bana aşağılardan bir yerlerden göz kırpıyormuş. hemen eve çıkıp yedek anahtarı aldım, balkondan arabayı kitledim. sonra anahtarın halkasına geçecek şekilde bir tel bulup arabanın yanına gittim. telin ucunu kıvırarak, içine girdiğin küçük kaygan deliği yeni ve büyük bir dünya mı sand..  :fiuw: öhöm yani anahtarı o aradan kolayca çıkardım.

haa akıllandım mı? yook, el freninin arkası hala aralık.  :D

">http://RJZcUVu.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Kemal Doğan

Şimdilik siyah sünger ile kapattım çokda hoş oldu kısa zamanda  fotograf ekleyecegim. bakalım ne kadar dayanacak olmadı başka çözümler deneriz artık.

Yorum bağlantısı
burak can umur

fiestanın o konsolu sökmek yada yandan kapağını açmak 1 dak.bu tel eziyetine hiç bulaşmazdım

nasil cikariyoruz benimde evin anahtarlari kacti ordan iceri coktur orda :)
Yorum bağlantısı
  • 1 ay sonra...
Emre Candan

fiestanın o konsolu sökmek yada yandan kapağını açmak 1 dak.bu tel eziyetine hiç bulaşmazdım

Nasıl çıkıyor?

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...