İçeriğe Yönlendir

Apple'a Teşekkürler...

Mesut Eyibil

Recommended Posts

Hüseyin Matur

Sadece benim mesajları mı okuyon olm sen? Bak Ozan 19. nolu mesajda ne demiş... 19'un sırrı işte. :crazy:

Eğitimcilerden duyalım istedik kamu olarak. :)

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Eğitimcilerden duyalım istedik kamu olarak. :)

Aa ayrımcılık yapmayalım lütfen. Herkes verebilir örnek... Sen, ben, o yok. Ötekileştirmek yok. Çok ayıp, çok. :seytan:

Yorum bağlantısı
Hüseyin Matur

Aa ayrımcılık yapmayalım lütfen. Herkes verebilir örnek... Sen, ben, o yok. Ötekileştirmek yok. Çok ayıp, çok. :seytan:

Ben öğretirsem, o öğretirse, bu öğretirse eğitimci taş mı yiyecek. :seytan:

Yorum bağlantısı
Murat Dere

Ben öğretirsem, o öğretirse, bu öğretirse eğitimci taş mı yiyecek. :seytan:

Gerekirse daş da yirik, biz eğitimciyik... :spiteful:

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Benim ıphone 4 cihazının üst sağ ekranında 1 cm kadar bir leke oluştu. İs lekesine benzer hafif kahverengi. Garantinin bitmesine 2 ay kalmıştı. Pupa ya verdim. Yere düşmüş dediler. Gerçektende düşmüştü ama çok daha önceleriydi yani bu leke o düşmeyle oluşmamıştı. Istanbula gönderdiler. 10 gün sonra sıfırı elimdeydi. Müşteri memnuniyeti diye buna denir. [emoji4]

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Benim ıphone 4 cihazının üst sağ ekranında 1 cm kadar bir leke oluştu. İs lekesine benzer hafif kahverengi. Garantinin bitmesine 2 ay kalmıştı. Pupa ya verdim. Yere düşmüş dediler. Gerçektende düşmüştü ama çok daha önceleriydi yani bu leke o düşmeyle oluşmamıştı. Istanbula gönderdiler. 10 gün sonra sıfırı elimdeydi. Müşteri memnuniyeti diye buna denir. [emoji4]

Buna tamiri bizde yapılamadığından mecburen yenisi verilir denir, diğer markalarda da durum aynıdır, yapılamıyorsa yenisi verilir, memnuniyet farkı yok anlayacağın :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Kalkan

Iyi ki de yapılamıyor tamiratı. Samsung tamir etti de ne oldu, burnumuzdan getirdi.

Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu

Iyi ki de yapılamıyor tamiratı. Samsung tamir etti de ne oldu, burnumuzdan getirdi.

Samsungmu :) onu saymıyoruz bile,alman hata olmuş  :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...