İçeriğe Yönlendir

Sahur Sohbetleri

O.Yücel Çetin

Recommended Posts

O.Yücel Çetin

Hazır mısınız ey ahali? Hepinizin Ramazan ayı mübarek olsun. Allah edeceğiniz ibadetlerinizi kabul eylesin. Çevremizdeki fakirleri ve yardıma muhtaç insanları unutmayalım. Bu ayı her açıdan ruhuna uygun yaşayabilmek ümidiyle.

Sahurlarda buluşmak üzere...

• Beğen 14
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Giderek daha zorlu saatlere geliyoruz,Allah yardımcı olacaktır diye düşünüyorum.

Şimdiden Allah kabul etsin.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Rabbim nasip ederse sahur sohbetlerinde buluşmak dileği ile, şimdiden kabul ve makbul olması temennileri ile hayırlı ramazanlar ....

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Cem Işık

Ramazan boyunca iftar saati sadece 4 dakika geriye geliyor, ilginç geldi bana :)

Yorum bağlantısı
Yalçın Dağlıoğlu
(düzenlendi)

İzmirde Mübarek Ramazanın 1.günü 20:46 

tarihinde Yalçın Dağlıoğlu tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ahmet Taşkın

Değil sahurda pcyi açmak yemeği yedikten sonra yatağımı bulmam büyük bir olay benim için. 

Yorum bağlantısı

22 saat oruç tutacak olanlar var. Teravihler 8 rekat kılınıyor.

Nasıl 8 rekat kılınıyor ben anlamadım [emoji15]
Yorum bağlantısı

21 haziran en uzun gun oldugu icin bu yil en uzun gunde oruc tutuyor olacagiz. Daha sonra gerilemeye baslayacak ama aslinda temmuz agustos en uzun gunler gibi dusunulurken aslinda Haziran ayinin en uzun gun isigina sahip olan gunlerden olsumasi nedeniyle cok az geriye gidecegiz.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Osman Bilgin

21 haziran en uzun gun oldugu icin bu yil en uzun gunde oruc tutuyor olacagiz. Daha sonra gerilemeye baslayacak ama aslinda temmuz agustos en uzun gunler gibi dusunulurken aslinda Haziran ayinin en uzun gun isigina sahip olan gunlerden olsumasi nedeniyle cok az geriye gidecegiz.

Saygilarimla.

Saygı bizden

Zannedersem, Allah ömür verirse 3 kere 21 haziran göreceğiz.. Allah baştan ben olmak üzere tüm oruç tutanları aç kalanlardan değil hakkıyla oruç tutanlardan eylesin.. Cümleten Hayırlı Ramazanlar..

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Fikret Özsoy

Allah yeter ki sağlık versin. Gelir geçer. İnşallah herkese sağlıkla oruç tutmak nasip etsin.

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Ramazan boyunca iftar saati sadece 4 dakika geriye geliyor, ilginç geldi bana :)

Hiç garip gelmesin günler uzama trendinde .

Hele 21 Haziran var ki en uzun gün.(Coğrafya Derslerinden alıntıdır :D )

Rabbim hepimizin ibadetlerini nezdinde kabul ve makbul eylesin.

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Allah sabrını veriyor , ramazan haricinde kahvaltı yaptığımız halde akşama kadar yemeden dayanamıyoruz Allah kerim:)

Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin
(düzenlendi)

Son üç saat. :)

tarihinde Osman Yücel Çetin tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Oğuzhan Demir

Her sene olduğu gibi bu senede içimde bir korku var ama inşallah son 19-20 yıl'da olduğu gibi bu senede eksiksiz tutacağım...

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
Servet Aydın

Her sene olduğu gibi bu senede içimde bir korku var ama inşallah son 19-20 yıl'da olduğu gibi bu senede eksiksiz tutacağım...

Biz hoca hadi oku diye melerken sen ikinci demliği bitirecen birde yaygara yapıyon :D
  • Beğen 5
Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Biz hoca hadi oku diye melerken sen ikinci demliği bitirecen birde yaygara yapıyon :D

Sen de sahuru burda yap iftarı Iğdır'da :D  :D  :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...