Oğuzhan Tokgöz 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Aracım 2014 model 1.5 dizel Fiesta. Geçen gün dikkatimi çeken bir şey oldu. Araçla boş otopark gibi geniş bir alanda eğlenmek istedim. Çekiş kontrol sistemini kapadım (sadece o kapanıyor zaten.) Kaç km hız gelirsem geleyim (maks. 80 gelebildim) el freni arka tekerlekleri kitlemedi. Acaba kampana olduğundan mı yoksa benim aracım da mı bir sorun var? Yorum bağlantısı
Serkan Toker 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Lastikler ve zemin uygun değilmiş.. Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 neyin kafasını yaşıyorsan bize de aynısından gönder bro 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 16 Haziran 2015 Yazar Paylaş 16 Haziran 2015 (düzenlendi) genelde bu şekil kampana lı fren sistemi.tel biraz daha kısa olsaydıyada tam anlamıyla kolu çekseydiniz disk kadar ani olmasada kitlenmesi gerekirdi. Maalesef kitleyemedim ) Lastikler ve zemin uygun değilmiş.. Arabayı alalı 6 ay oldu ve lastikle 2014 ün 26. haftası üretim S1 Evo orjinal fabrikadan çıktığı lastik yani neyin kafasını yaşıyorsan bize de aynısından gönder bro Redbull kanatlandırırr Sorun araçta değil bence. Bende mi diyorsunuz 16 Haziran 2015 tarihinde Oğuzhan Tokgöz tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Normalde iyice çekilen el freni lastikleri kilitlemesi lazım yoksa muayeneden bile geçemez ya tam çekemediniz ya da telin ayarı iyi değil en azından bir tekerin kitlenmesi gerekli Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 böyle şeyler yapmayın arkadaşlar.küçücük sür'atlerde takla atanlar gördüm.hele kuru zeminde ... 2 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 geclik atesi mi yoksa ben mi erken yaslandim bana cok tehlikeli geldi yaptiginiz.he yapcaksaniz da 150km ile aniden direksiyon kirın super atraksiyon olur geclik atesi mi yoksa ben mi erken yaslandim bana cok tehlikeli geldi yaptiginiz.he yapcaksaniz da 150km ile aniden direksiyon kirın super atraksiyon olur[emoji48] 1 Yorum bağlantısı
Cüneyt Demir 16 Haziran 2015 Paylaş 16 Haziran 2015 Ben de geçenlerde denedim bakalım el freni aracı durdurabilir mi diye.Ama hafiften yavaşlatmak dışında bir etkisi olmadı. Gerdirmek mi gerekli şimdi? Yani doğru olan el frenini çekince lastikleri sürüklemesi mi? Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Ford un el freni kitlemez genellikle connectle köşelerde el freni denemelerim boşa sonuçlanıyor çünkü kitlemiyor[emoji23] Yorum bağlantısı
Efe Özer 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 (düzenlendi) Benim arkadasta focus tıtanıum kasa var.Adam her saga solda donuste hızlanıp dıreksıyonu kırıp el frenı cekıyordu.El frenını cekınce teker kıtlenıp araba saga sola sallıyordu arka tarafı.Aynı arkadasımız fabrıkasyon mıchalen lastıklerle 103 000 km devırdı.Araba saatte 10 la gıderken dıreksıyon saga sola oynuyordu resmen.Michalen duysa plaket verecekti benim lastıgımı 103 bin km kullandı dıye. Lutfen eglence dıye uygunsuz hareketler yapıp ınsanları tehlıkeye atmayalım. 17 Haziran 2015 tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Görkem Karakaş 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Ford un el freni kitlemez genellikle connectle köşelerde el freni denemelerim boşa sonuçlanıyor çünkü kitlemiyor[emoji23] benim pek cesaretim yoktur ama abim benim arabayla 06 focus benzinli dönerlerde flan hızlı girip el freniyle dönüyordu nası kitlemiyor Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 benim pek cesaretim yoktur ama abim benim arabayla 06 focus benzinli dönerlerde flan hızlı girip el freniyle dönüyordu nası kitlemiyor focusu bilmiyorum gel connectte yap ne istersen verecem Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Normalde iyice çekilen el freni lastikleri kilitlemesi lazım yoksa muayeneden bile geçemez ya tam çekemediniz ya da telin ayarı iyi değil en azından bir tekerin kitlenmesi gerekli Maalesef olmadı Ben de geçenlerde denedim bakalım el freni aracı durdurabilir mi diye.Ama hafiften yavaşlatmak dışında bir etkisi olmadı. Gerdirmek mi gerekli şimdi? Yani doğru olan el frenini çekince lastikleri sürüklemesi mi? Aynısı benim için de geçerli. Sadece yavaşlatıyor. Benim arkadasta focus tıtanıum kasa var.Adam her saga solda donuste hızlanıp dıreksıyonu kırıp el frenı cekıyordu.El frenını cekınce teker kıtlenıp araba saga sola sallıyordu arka tarafı.Aynı arkadasımız fabrıkasyon mıchalen lastıklerle 103 000 km devırdı.Araba saatte 10 la gıderken dıreksıyon saga sola oynuyordu resmen.Michalen duysa plaket verecekti benim lastıgımı 103 bin km kullandı dıye. Lutfen eglence dıye uygunsuz hareketler yapıp ınsanları tehlıkeye atmayalım. Dikkat edin boş ve geniş alan dedim Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Maalesef olmadı Aynısı benim için de geçerli. Sadece yavaşlatıyor. Dikkat edin boş ve geniş alan dedim Bu forumda herkes kurallara uyar kimse makas felan atmaz , kimse de boş alanda eğlenmez. (yalan) El freni teli gevşek mi acaba? 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Bu forumda herkes kurallara uyar kimse makas felan atmaz , kimse de boş alanda eğlenmez. (yalan) El freni teli gevşek mi acaba? Nerede baktırmalıyız Yorum bağlantısı
Ali Cihangiroğlu 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Boşa uğraşmayın, zaten hareket halinde kitlemez, anca yavaşlatır, ralli aracımı bu kardeşim siz birde geri giderken deneyin, bakın bakalım hiç tutuyormu 1 Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 17 Haziran 2015 Paylaş 17 Haziran 2015 Boşa uğraşmayın, zaten hareket halinde kitlemez, anca yavaşlatır, ralli aracımı bu kardeşim siz birde geri giderken deneyin, bakın bakalım hiç tutuyormu ben erayla el freni nasıl tutuyor iyi öğrenmiştim çok iyi kıç atıyordu vallq[emoji3] 1 Yorum bağlantısı
Oğuzhan Tokgöz 17 Haziran 2015 Yazar Paylaş 17 Haziran 2015 Boşa uğraşmayın, zaten hareket halinde kitlemez, anca yavaşlatır, ralli aracımı bu kardeşim siz birde geri giderken deneyin, bakın bakalım hiç tutuyormu Aman abi aman abim sürmeyi öğretirken şakasını yapmıştı aman Yorum bağlantısı
Zekeriya Ablay 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 Aracım 2014 model 1.5 dizel Fiesta. Geçen gün dikkatimi çeken bir şey oldu. Araçla boş otopark gibi geniş bir alanda eğlenmek istedim. Çekiş kontrol sistemini kapadım (sadece o kapanıyor zaten.) Kaç km hız gelirsem geleyim (maks. 80 gelebildim) el freni arka tekerlekleri kitlemedi. Acaba kampana olduğundan mı yoksa benim aracım da mı bir sorun var? Bende de benzer sorun vardı. yokuşta el freni çektiğimde park halinde kaçırıyodu bazen kesin viteste bırakıyodum. 3 gün önce baktık sol arka tekerde kampanada 3 yay var ayar kademesini sabit tutan yay yoktu tırnakta içine düşmüş dolayısıyla kafasına göre takılıyodu ayar tutmuyodu. yayı takıp ayar verdikten sonra denedik el freninin ve normal frenin tutma mesafesi düştü, ama düz giderken çekince hız düşene kadar kaydırma yapmadı belli bi hıza inince kilitleme oldu. benden sonra amcaoğlu kullandı o direksiyonu kırarak çekti el frenini gayet güzel döndü yani. sende bence bi baktır kampanaların içine. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 5 Temmuz 2015 Paylaş 5 Temmuz 2015 vesiile ile tekr dönerken el freni çekilirse , çekiş kontrol devreden çıkar ne varsa devede kalmaz Yorum bağlantısı
Recommended Posts