İçeriğe Yönlendir

Biri Beni Durdursun...yine 1978 Taunus Coupe

Şahin Topaloğlu

Recommended Posts

Alper DEMİR

Abi adresini verde bende ki malzemeleri gondereyim istersen..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Serkan Toker

Sanayi senin ikinci mekanın oldu gardaşım, kaç kurtar kendini.. :D Yarın hayrına sanayiyi dolaşayım da şu stop mudur nedir bakınayım biraz.. ;)

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

Şahin bende 5x7 inç hoparlör var. Işini görür mü ?

Iki tane mi lazım sana. ?

11 kanal acikoyu kaldırır mı bunlar.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sanayi senin ikinci mekanın oldu gardaşım, kaç kurtar kendini.. :D Yarın hayrına sanayiyi dolaşayım da şu stop mudur nedir bakınayım biraz.. ;)

Ne büyük bir hayır işlersin var ya anlatamam sana.......Yıldız sanayide görmüştüm..... :bravo: :bravo:

11 kanal acikoyu kaldırır mı bunlar.

Ne oluyor bakiiiim benim hoparlörlere gözmü koydun....

Ben anlamam :)

Emmi bu gün öbirinin satışını veremedim akşama kadar noterde sistem açılmadı....Yarın öğleden sonra inşallah....

Abi adresini verde bende ki malzemeleri gondereyim istersen..

Mersine gel mersine.... :D

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Çok güzel araçlar varda aslinda ,benim hatunun memleketi gelmeye korkuyom abi :D

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

gel geeeell ne olursan ol yine gel..... :D

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Sen çok yaşa emi ALPER.....

Bu gün ford taunus coupe mi tekleye tekleye motor ustasına götürdüm.....Buji pilatin buji kabloları bobin yenilenmesine rağmen yinede çemkirmesi geçmemişti....  Üst kapağı söktük söktükde bir baktıkki siboplar yanmış..... oflaya puflaya moralim bozuk halde üst kapak arar iken bir anda Alper kardeşim aradı....Abi parçalarını kargoladım dedi.....

hFsvXf7.jpg

sağol kardeşim.....

Bu arada çerçevelerden iki tanesini oğuzhan kardeşime ayırmış bulunmaktayım....Haberin olsun Alperim...

• Beğen 4
Yorum bağlantısı
Alper DEMİR

Sıkıntı yok abim güle güle kullanın isinize yarar birseyler cikarsa ne mutlu hayrını görürsün inşallah.. :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Alper kardeşimin emanetleri elime ulaştı....Teşekkürler kardeşim.... :bravo:

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Şahin abi,efsane makinayı merakla bekliyoruz.

Ben gördüm Hakan, E 5 de yola çıktığı zaman dolmuş ve otobüscüler bile kaçacak delik arıyorlar  :D  o derece yani  :)  :)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ben gördüm Hakan, E 5 de yola çıktığı zaman dolmuş ve otobüscüler bile kaçacak delik arıyorlar  :D  o derece yani  :)  :)

Abi,herkes sizin kadar şanslı değil işte. :)

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Motor yapıldı tıkır tıkır, defransiyel yapıldı şıkır şıkır, şaft yapıldı harıl harıl. LPG takıldı fısır fısır, sadece boyası kaldı, Bu gün tavandaki çatlakları zımparaladım kel aynak gibi kaldı garibim.... :D

• Beğen 6
Yorum bağlantısı
  • 2 hafta sonra...
Şahin Topaloğlu

eveeetttt. gelelim yapılanlara..Traversden sonra araçtaki teklemeyi karrbüratör temizliğine ve sibop ayarlarına rağmen bir türlü çözemedik......Üst kapağı açınca  sebebide ortaya çıktı sibop yakmışdı. Komple yenilenmiş üst kapak bulduk ve takdık.....Motor bölümünü güzelce elden geçirdik....

İç kısımda torpido eski güzelliğine kavuştu.....Koltuklar temizlendi. Tavan döşemesi yenilendi ancak bu güne yetiştiremedik.Yarın bitireceğiz inşallah....

İç ayddınlatmalar led gün ışığı olarak seçildi.....

Sadece çelik jantlarımızz ve  boyamız kaldı......

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

Fotoları bana yollamıştı ancak tatilde olduğumdan vede bulunduğum yerdeki internet kısıtlamasından dolayı yüklüyemedim. Kendisine yazdım ama arkasına hiç bakmadı : D

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Motor yapıldı tıkır tıkır, defransiyel yapıldı şıkır şıkır, şaft yapıldı harıl harıl. LPG takıldı fısır fısır, sadece boyası kaldı, Bu gün tavandaki çatlakları zımparaladım kel aynak gibi kaldı garibim.... :D

Neden kelaynak ben o kuşlara çok üzülüyorum.Hem keller hem de nesilleri tükeniyor. :(  :(

Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu

Bilişim cahili olmak zor zanaattir pir im..... :D

Ön cam ve arka cam bu gün takıldı... iç kapı kolları, kapı trimleri mat siyaha boyandı...Yeni model güneşlikler olmadı, bende renoult 12 nin güneşliklerini siyaha boyayıp onları monte ettim oldukça şık oldu. kapı fitilleri değiştirildi, tavan lambası faal hale getirildi, arka stoplara transparan kırmızı çekildi.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

Maşallah maşallah ama son resimdeki Motor ne ola ki? Vespayla birlikte alınan motor bu mu yoksa...

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...