Alper DEMİR 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Abi adresini verde bende ki malzemeleri gondereyim istersen.. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Sanayi senin ikinci mekanın oldu gardaşım, kaç kurtar kendini.. Yarın hayrına sanayiyi dolaşayım da şu stop mudur nedir bakınayım biraz.. 3 Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Şahin bende 5x7 inç hoparlör var. Işini görür mü ? Iki tane mi lazım sana. ? 11 kanal acikoyu kaldırır mı bunlar. 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 Sanayi senin ikinci mekanın oldu gardaşım, kaç kurtar kendini.. Yarın hayrına sanayiyi dolaşayım da şu stop mudur nedir bakınayım biraz.. Ne büyük bir hayır işlersin var ya anlatamam sana.......Yıldız sanayide görmüştüm..... :bravo: 11 kanal acikoyu kaldırır mı bunlar. Ne oluyor bakiiiim benim hoparlörlere gözmü koydun.... Ben anlamam Emmi bu gün öbirinin satışını veremedim akşama kadar noterde sistem açılmadı....Yarın öğleden sonra inşallah.... Abi adresini verde bende ki malzemeleri gondereyim istersen.. Mersine gel mersine.... 2 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 1 Temmuz 2015 Paylaş 1 Temmuz 2015 Çok güzel araçlar varda aslinda ,benim hatunun memleketi gelmeye korkuyom abi 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 1 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 1 Temmuz 2015 gel geeeell ne olursan ol yine gel..... Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 2 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2015 Sen çok yaşa emi ALPER..... Bu gün ford taunus coupe mi tekleye tekleye motor ustasına götürdüm.....Buji pilatin buji kabloları bobin yenilenmesine rağmen yinede çemkirmesi geçmemişti.... Üst kapağı söktük söktükde bir baktıkki siboplar yanmış..... oflaya puflaya moralim bozuk halde üst kapak arar iken bir anda Alper kardeşim aradı....Abi parçalarını kargoladım dedi..... sağol kardeşim..... Bu arada çerçevelerden iki tanesini oğuzhan kardeşime ayırmış bulunmaktayım....Haberin olsun Alperim... 4 Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Sıkıntı yok abim güle güle kullanın isinize yarar birseyler cikarsa ne mutlu hayrını görürsün inşallah.. 5 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 Alper kardeşimin emanetleri elime ulaştı....Teşekkürler kardeşim.... 2 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Xenon mu var oralarda abooo hem de merceksiz mi olacak Yorum bağlantısı
Alper DEMİR 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Rica ederim abi..xenon kutusunda sarı ampuller Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Şahin abi,efsane makinayı merakla bekliyoruz. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Şahin abi,efsane makinayı merakla bekliyoruz. Ben gördüm Hakan, E 5 de yola çıktığı zaman dolmuş ve otobüscüler bile kaçacak delik arıyorlar o derece yani 2 Yorum bağlantısı
Misafir 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Ben gördüm Hakan, E 5 de yola çıktığı zaman dolmuş ve otobüscüler bile kaçacak delik arıyorlar o derece yani Abi,herkes sizin kadar şanslı değil işte. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 8 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2015 Motor yapıldı tıkır tıkır, defransiyel yapıldı şıkır şıkır, şaft yapıldı harıl harıl. LPG takıldı fısır fısır, sadece boyası kaldı, Bu gün tavandaki çatlakları zımparaladım kel aynak gibi kaldı garibim.... 6 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 boyayı da pırıl pırıl görmek isteruk 1 Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 22 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2015 eveeetttt. gelelim yapılanlara..Traversden sonra araçtaki teklemeyi karrbüratör temizliğine ve sibop ayarlarına rağmen bir türlü çözemedik......Üst kapağı açınca sebebide ortaya çıktı sibop yakmışdı. Komple yenilenmiş üst kapak bulduk ve takdık.....Motor bölümünü güzelce elden geçirdik.... İç kısımda torpido eski güzelliğine kavuştu.....Koltuklar temizlendi. Tavan döşemesi yenilendi ancak bu güne yetiştiremedik.Yarın bitireceğiz inşallah.... İç ayddınlatmalar led gün ışığı olarak seçildi..... Sadece çelik jantlarımızz ve boyamız kaldı...... 1 Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Fotoları bana yollamıştı ancak tatilde olduğumdan vede bulunduğum yerdeki internet kısıtlamasından dolayı yüklüyemedim. Kendisine yazdım ama arkasına hiç bakmadı : D Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Motor yapıldı tıkır tıkır, defransiyel yapıldı şıkır şıkır, şaft yapıldı harıl harıl. LPG takıldı fısır fısır, sadece boyası kaldı, Bu gün tavandaki çatlakları zımparaladım kel aynak gibi kaldı garibim.... Neden kelaynak ben o kuşlara çok üzülüyorum.Hem keller hem de nesilleri tükeniyor. Yorum bağlantısı
Şahin Topaloğlu 23 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 23 Temmuz 2015 Bilişim cahili olmak zor zanaattir pir im..... Ön cam ve arka cam bu gün takıldı... iç kapı kolları, kapı trimleri mat siyaha boyandı...Yeni model güneşlikler olmadı, bende renoult 12 nin güneşliklerini siyaha boyayıp onları monte ettim oldukça şık oldu. kapı fitilleri değiştirildi, tavan lambası faal hale getirildi, arka stoplara transparan kırmızı çekildi. 1 Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış 24 Temmuz 2015 Paylaş 24 Temmuz 2015 Maşallah maşallah ama son resimdeki Motor ne ola ki? Vespayla birlikte alınan motor bu mu yoksa... Yorum bağlantısı
Recommended Posts