İçeriğe Yönlendir

Ve Artık Aracım Keyless ( Anahtarsız )

Volkan Doğrular

Recommended Posts

Volkan Doğrular

Öncelikle herkese Merhaba ;

2009 Focus aracımı arkadaşa emanet verdim ve araç anahtarsız olarak geri geldi.

Kapıları açmak için sadece aracın 1 m yanında olmak yeterli. Kapıları kilitlemek için aracın yanından 5 m kadar uzaklaşmak yeterli. Aracı çalıştırmak için frene basıp power tuşuna dokunmak yeterli oluyor. Artı bir özellik ise uzaktan araç stop ettirip  yine aynı şekilde uzaktan çalıştırabiliyorum.

Detaylar ve fotoğraflar kısa bir süre sonra burada. ( şirket pc üzerinden yükleme yapamıyorum)

http://www.ledron.com.tr/page/videolar/
Aracımın videosu

• Beğen 9
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
(düzenlendi)

Şuan için maliyet 0 TL. deneme için kullanıyorum yaklaşık 3 haftadır. En ufak problem yaşamadım. Arkadaşımın arkadaşları araca özel keyless kit ithalatı yapıyorlar ve Focus 2 için ilk deneme aracı benim araç oldu. Şuanki izlenimim de problem yok. Fotoğraflarla desteklebileceğim çok fazla bir yer yok ama en kısa sürede video çekip ekleyebilirim.

Bu arada araç için Navigator de bulunan şifre ile kapı açılma sistemi de benim araca entegre edildi fakat aktif değil şuan için.

tarihinde Volkan Doğrular tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hasan Yılmaz Konya

bu sistemi bende düşündüm ancak bazı şeyleri feda etmek gerekiyor. en önelisi aracı hırsızlardan koruyan immobiliser devre dışı kalıyor. ikinicisi yarım kontak yaparak çalışan teyp gibi aygıtları aracı çalıştırmadan çalıştıramıyorsunuz. bilginize

Yorum bağlantısı
Süleyman Can Şahin

Hayırlı olsun orjinalden daha iyi olmuş. Focusun orjinalindeki start stop çok saçma .

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

bu sistemi bende düşündüm ancak bazı şeyleri feda etmek gerekiyor. en önelisi aracı hırsızlardan koruyan immobiliser devre dışı kalıyor. ikinicisi yarım kontak yaparak çalışan teyp gibi aygıtları aracı çalıştırmadan çalıştıramıyorsunuz. bilginize

Yarim kontak yapabilirsiniz. Tusa 2 kez basarak kontak aciliyor
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş

Nokta atışı olmuş bu  :good1:  inş sıkıntısız kullanırsın hayırlı olsun :nazar:

Yorum bağlantısı
Mükremin Aktuğ

Süper uygulama lakin aliexpresde 320 $ + kargo

TR de bunu 600 tl den aşağı yapmazlar :i-ih:

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

İstanbulda da arkadaşınız arkadaşı varsa be fiesta için denek aranıyorsa talibim :p hayırlı olsun güle güle kullanın

Yorum bağlantısı
Burak Beykurt

Süper uygulama lakin aliexpresde 320 $ + kargo

TR de bunu 600 tl den aşağı yapmazlar :i-ih:

zaten ürünün sadece maliyeti 850 lira :) 

1250den aşağı yapan olmaz

Yorum bağlantısı
Barış Göktürk
(düzenlendi)

Güle güle kullanın.
Çok temiz iş çıkarmışlar montaj bakımından...

tarihinde Barış Göktürk tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Hava atmak gibi olmasın ama gorme imkanım oldu.

Süper ötesi ben hastası oldum.

Volkan arkadaşların arkadaşları benimde arkadaşlarım.

Yarın geliyorum tükkana .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Hava atmak gibi olmasın ama gorme imkanım oldu.

Süper ötesi ben hastası oldum.

Volkan arkadaşların arkadaşları benimde arkadaşlarım.

Yarın geliyorum tükkana .

Gel abi beklerim Hepimizin arkadasi onlar. Turkiye Distributoru olacaklar yani sistem garantili ve 1e1 degisim garantili fiyat bilgisi icin tekrar yazarim.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...