İçeriğe Yönlendir

Ve Artık Aracım Keyless ( Anahtarsız )

Volkan Doğrular

Recommended Posts

Ömer ÖZKURT

Orjinal olmadığından tereddüt ediyor insan olmadık yerde çalışmaz ise ya da stop edemezsek sıkıntı :)

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Orjinal olmadığından tereddüt ediyor insan olmadık yerde çalışmaz ise ya da stop edemezsek sıkıntı :)

Frene basıp tuşa basınca stop ediyor.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Senin arkadaş emanet s-max isterse verebilirim :D

Bilo bu günleri görse o da eksik kalmazdı  :)

Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu

güzel uygulama, hayırlı olsun, peki direksiyon kilitleme olayı nasıl oluyor bunda.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

güzel uygulama, hayırlı olsun, peki direksiyon kilitleme olayı nasıl oluyor bunda.

Aslında hiç denemedim desem .

Yarın dener konu ile ilgili bilgi veririm.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Emre Şimşek

Peki anahtarsız çalışma olan 2011 modellere yaklaşınca kapıları kendiliğinden açma özelliği de eklenebilir mi?

Yoksa bu ihtimal Zeki Müren'in de bizi görme ihtimaliyle aynı mı?

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

:nazar: kiti aldım hala takacağım ben de zaman bulsam :D immo lu araçta ki eksiği immo sistemi iptal oluyor. gelen sistem üstünden güvenllik sağlanıyor orasını inceliyorum henüz. ancak immosuz araçta extra güvenlik geliyor

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Gerçekten muhteşem olmuş, umarım aksilikler olmadan devam eder :good1:

Yorum bağlantısı
Ali Menemen
(düzenlendi)

Aboooovvvvv

tarihinde Ali Menemen tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

İmmo iptal olması kötü durum. Malum bu aralar yine arttı araç hırsızlıkları, gerçi hırsıza kilit dayanmaz ama aha al araba düz kontak yap devam et demek :)

Yorum bağlantısı

Arkadaşlar bu immo nereden iptal ediliyor ? Herkesin içinde immom iptal edilecek korkusu var. Sanki aracı tanıyan hırsızın iptal edemeyecek gibi ön yargı var. [emoji15] Bence çok güvenmeyin çalacak insan her türlü çalar. Bence en çok düşünmeniz gereken konu,

1. Kaskonuz var mı ?

2. Aracın orijinaline müdahale ediliyor çalınması durumunda kasko zararınızı ödermi ?

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Güzel uygulama.

Kumanda araçta yokken araç çalışmıyordur umarım.

Evet calismiyor

Uzaktan araci calistirabiliyorsun fakat o zamanda kapilar anahtar araca yaklasmadan acilmiyor

Yorum bağlantısı
Yasir Baş

Abi ben bayıldım fiyat makul olursa -benim için- yaptırırım. Sadece şunu merak ediyorum, arabayı satarken tekrar söküp yeni araca uyumlaştırılabilir mi acaba?

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Abi ben bayıldım fiyat makul olursa -benim için- yaptırırım. Sadece şunu merak ediyorum, arabayı satarken tekrar söküp yeni araca uyumlaştırılabilir mi acaba?

Moduller araca ozel oldugundan aktarmak mumkun olmamaktadir.

Fiyat belli oldu arkadaşlar. Modul ful set fiyati 1200 tl + montaj 200 tl

Birçok şehirde anlaşmalı montaj yerleri mevcutmuş. Dileyenlere iletisim bilgisi aktarabilirim. 2 hafta icerisinde bircok yerde reklamlari bulunacak. Site suan yapim asamasinda.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular
(düzenlendi)

araca özel mi? markaya özel soketli mi?

Marka modele özel . Tüm kablolar soketli kesme işlemi yapılmıyor

tarihinde Volkan Doğrular tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

başka araç alınca aktarma mümkün oluyor o zaman?

Tam detay bilmiyorum Çağlar Abi fakat aynıı marka model olursa aktarma olabilir. Focus 2 için olan kit focus 3  e uymuyor mesela

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

orjinlade butonlu çalıştımra varsa direksiyon kilidi de elektirklki onda sorun olmuyor. klasik anahtarlı ise direksiyon kilidini çıkartman gerekiyor

Arkadaşlar bu immo nereden iptal ediliyor ? Herkesin içinde immom iptal edilecek korkusu var. Sanki aracı tanıyan hırsızın iptal edemeyecek gibi ön yargı var. [emoji15] Bence çok güvenmeyin çalacak insan her türlü çalar. Bence en çok düşünmeniz gereken konu,

1. Kaskonuz var mı ?

2. Aracın orijinaline müdahale ediliyor çalınması durumunda kasko zararınızı ödermi ?

iptal derken . araç sahibi için kolay. anahtardaki çip çıkartılıp direksiyon da içeri yapıştırılıyor. imo her zaman okuyor yani. hırsız bazında iptal yok onalar başka cihazlar ile marşa basıyor

Tam detay bilmiyorum Çağlar Abi fakat aynıı marka model olursa aktarma olabilir. Focus 2 için olan kit focus 3  e uymuyor mesela

aynı model olmalı tabii . ancak cihaz aynıdır soketler değişir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

orjinlade butonlu çalıştımra varsa direksiyon kilidi de elektirklki onda sorun olmuyor. klasik anahtarlı ise direksiyon kilidini çıkartman gerekiyor

iptal derken . araç sahibi için kolay. anahtardaki çip çıkartılıp direksiyon da içeri yapıştırılıyor. imo her zaman okuyor yani. hırsız bazında iptal yok onalar başka cihazlar ile marşa basıyor

aynı model olmalı tabii . ancak cihaz aynıdır soketler değişir.

Doğrudur Abi ben kullanıcıyım satıcı değil o yüzden çok fazla teknik bilgiye sahip değilim. Soruların olur ise arkadaşın numarasını verebilirim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...