Misafir 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Zamanında fiestam için niyetlendiğim bir sistem... http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/246821-bak%C4%B1n-ne-buldum-keyless-go-start-stop-button/ Yorum bağlantısı
Ömer ÖZKURT 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Orjinal olmadığından tereddüt ediyor insan olmadık yerde çalışmaz ise ya da stop edemezsek sıkıntı Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 19 Haziran 2015 Yazar Paylaş 19 Haziran 2015 Orjinal olmadığından tereddüt ediyor insan olmadık yerde çalışmaz ise ya da stop edemezsek sıkıntı Frene basıp tuşa basınca stop ediyor. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 19 Haziran 2015 Yazar Paylaş 19 Haziran 2015 Senin arkadaş emanet s-max isterse verebilirim Bilo bu günleri görse o da eksik kalmazdı Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 güzel uygulama, hayırlı olsun, peki direksiyon kilitleme olayı nasıl oluyor bunda. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 19 Haziran 2015 Yazar Paylaş 19 Haziran 2015 güzel uygulama, hayırlı olsun, peki direksiyon kilitleme olayı nasıl oluyor bunda. Aslında hiç denemedim desem . Yarın dener konu ile ilgili bilgi veririm. 1 Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Peki anahtarsız çalışma olan 2011 modellere yaklaşınca kapıları kendiliğinden açma özelliği de eklenebilir mi? Yoksa bu ihtimal Zeki Müren'in de bizi görme ihtimaliyle aynı mı? Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 kiti aldım hala takacağım ben de zaman bulsam immo lu araçta ki eksiği immo sistemi iptal oluyor. gelen sistem üstünden güvenllik sağlanıyor orasını inceliyorum henüz. ancak immosuz araçta extra güvenlik geliyor Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 Gerçekten muhteşem olmuş, umarım aksilikler olmadan devam eder Yorum bağlantısı
Ali Menemen 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 (düzenlendi) Aboooovvvvv 19 Haziran 2015 tarihinde Ali Menemen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 19 Haziran 2015 Paylaş 19 Haziran 2015 İmmo iptal olması kötü durum. Malum bu aralar yine arttı araç hırsızlıkları, gerçi hırsıza kilit dayanmaz ama aha al araba düz kontak yap devam et demek Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Arkadaşlar bu immo nereden iptal ediliyor ? Herkesin içinde immom iptal edilecek korkusu var. Sanki aracı tanıyan hırsızın iptal edemeyecek gibi ön yargı var. [emoji15] Bence çok güvenmeyin çalacak insan her türlü çalar. Bence en çok düşünmeniz gereken konu, 1. Kaskonuz var mı ? 2. Aracın orijinaline müdahale ediliyor çalınması durumunda kasko zararınızı ödermi ? Yorum bağlantısı
Misafir 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Güzel bir uygulama olmuş,şuan kafam karıştı Yorum bağlantısı
Uğur Kamil 20 Haziran 2015 Paylaş 20 Haziran 2015 Güzel uygulama. Kumanda araçta yokken araç çalışmıyordur umarım. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 20 Haziran 2015 Yazar Paylaş 20 Haziran 2015 Güzel uygulama. Kumanda araçta yokken araç çalışmıyordur umarım. Evet calismiyorUzaktan araci calistirabiliyorsun fakat o zamanda kapilar anahtar araca yaklasmadan acilmiyor Yorum bağlantısı
Yasir Baş 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Abi ben bayıldım fiyat makul olursa -benim için- yaptırırım. Sadece şunu merak ediyorum, arabayı satarken tekrar söküp yeni araca uyumlaştırılabilir mi acaba? Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 Abi ben bayıldım fiyat makul olursa -benim için- yaptırırım. Sadece şunu merak ediyorum, arabayı satarken tekrar söküp yeni araca uyumlaştırılabilir mi acaba?Moduller araca ozel oldugundan aktarmak mumkun olmamaktadir. Fiyat belli oldu arkadaşlar. Modul ful set fiyati 1200 tl + montaj 200 tl Birçok şehirde anlaşmalı montaj yerleri mevcutmuş. Dileyenlere iletisim bilgisi aktarabilirim. 2 hafta icerisinde bircok yerde reklamlari bulunacak. Site suan yapim asamasinda. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 araca özel mi? markaya özel soketli mi? Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 (düzenlendi) araca özel mi? markaya özel soketli mi? Marka modele özel . Tüm kablolar soketli kesme işlemi yapılmıyor 23 Haziran 2015 tarihinde Volkan Doğrular tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 başka araç alınca aktarma mümkün oluyor o zaman? Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 başka araç alınca aktarma mümkün oluyor o zaman? Tam detay bilmiyorum Çağlar Abi fakat aynıı marka model olursa aktarma olabilir. Focus 2 için olan kit focus 3 e uymuyor mesela Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 güzel uygulama, hayırlı olsun, peki direksiyon kilitleme olayı nasıl oluyor bunda. orjinlade butonlu çalıştımra varsa direksiyon kilidi de elektirklki onda sorun olmuyor. klasik anahtarlı ise direksiyon kilidini çıkartman gerekiyor Arkadaşlar bu immo nereden iptal ediliyor ? Herkesin içinde immom iptal edilecek korkusu var. Sanki aracı tanıyan hırsızın iptal edemeyecek gibi ön yargı var. [emoji15] Bence çok güvenmeyin çalacak insan her türlü çalar. Bence en çok düşünmeniz gereken konu, 1. Kaskonuz var mı ? 2. Aracın orijinaline müdahale ediliyor çalınması durumunda kasko zararınızı ödermi ? iptal derken . araç sahibi için kolay. anahtardaki çip çıkartılıp direksiyon da içeri yapıştırılıyor. imo her zaman okuyor yani. hırsız bazında iptal yok onalar başka cihazlar ile marşa basıyor Tam detay bilmiyorum Çağlar Abi fakat aynıı marka model olursa aktarma olabilir. Focus 2 için olan kit focus 3 e uymuyor mesela aynı model olmalı tabii . ancak cihaz aynıdır soketler değişir. 1 Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 23 Haziran 2015 Yazar Paylaş 23 Haziran 2015 orjinlade butonlu çalıştımra varsa direksiyon kilidi de elektirklki onda sorun olmuyor. klasik anahtarlı ise direksiyon kilidini çıkartman gerekiyor iptal derken . araç sahibi için kolay. anahtardaki çip çıkartılıp direksiyon da içeri yapıştırılıyor. imo her zaman okuyor yani. hırsız bazında iptal yok onalar başka cihazlar ile marşa basıyor aynı model olmalı tabii . ancak cihaz aynıdır soketler değişir. Doğrudur Abi ben kullanıcıyım satıcı değil o yüzden çok fazla teknik bilgiye sahip değilim. Soruların olur ise arkadaşın numarasını verebilirim. 1 Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Bu sistem sonrası araç çalınır ve kasko kontak yok kardeşim derse? 2 Yorum bağlantısı
Recommended Posts