Emre Demir 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Bu sistem sonrası araç çalınır ve kasko kontak yok kardeşim derse? 5 Yorum bağlantısı
Haluk Şentürk 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 biz arkadaşa araba veririz sağa sola vurur getirir.senin arkadaş 200 küsür dolarlık malzemeyi bedava veriyorsa sırtımda taşırım ''sizin sitede reklam yap'' diye takmışsa nokta atışı olmuş yani Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 soru şimdilk yok zira 6 aydır cihaz elimde Bu sistem sonrası araç çalınır ve kasko kontak yok kardeşim derse? olmayan arabanın kontağından kaskoya ne bu sistem immo su bile olmayan araba lar için özeilkle bayağı güzel ekstra 2015 özelikleri katılıyor arabaya Yorum bağlantısı
Servet Aydın 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 İmmo olmayanda iyi zaten ki vaktinde alman ford aracımda bile vardı. Kaskocu manyak ise? Yorum bağlantısı
Misafir 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 Yedek anahtarı yok diye para vermeyen kasko şirketi varken böyle durumda da yokuşa sürmesi normal Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 23 Haziran 2015 Paylaş 23 Haziran 2015 anahtar zaten evde kalıyor bu sistemde kaskocuna onu veirsin 2 sini birden verme ama 1 Yorum bağlantısı
Yasir Baş 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Öncelikle herkese Merhaba ; 2009 Focus aracımı arkadaşa emanet verdim ve araç anahtarsız olarak geri geldi. Kapıları açmak için sadece aracın 1 m yanında olmak yeterli. Kapıları kilitlemek için aracın yanından 5 m kadar uzaklaşmak yeterli. Aracı çalıştırmak için frene basıp power tuşuna dokunmak yeterli oluyor. Artı bir özellik ise uzaktan araç stop ettirip yine aynı şekilde uzaktan çalıştırabiliyorum. Detaylar ve fotoğraflar kısa bir süre sonra burada. ( şirket pc üzerinden yükleme yapamıyorum) Arkadaşlarınız ne yaptı proje ne durumda acaba? Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 21 Ekim 2015 Yazar Paylaş 21 Ekim 2015 Satışa devam ediyorlar hala aktif kullanıyorum Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 21 Ekim 2015 Paylaş 21 Ekim 2015 Denek olarak clio araniyorsa ben aracimi feda edebilirim super olmus hayirli olsun. Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 22 Ekim 2015 Yazar Paylaş 22 Ekim 2015 Artık direk satış yapıyorlar yanılmıyorsam focus 3 içinde gelmiş Yorum bağlantısı
Murat Kansu 22 Ekim 2015 Paylaş 22 Ekim 2015 Hayırlı olsun bu konuyu bende 2 yıldır araştırıyordum yalnız benimde imoblayzır kafama takıldı şimdi birde start stop tuşu daha farklı biryere yapılabilirmiydiki yoksa anahtar göbeğine mecburenmi yapıldı tekrardan güle güle kullanın. Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak 24 Ekim 2015 Paylaş 24 Ekim 2015 Evet çok güzel bişey olmuş. Acaba tüm anahtar özelliklerini destekliyor mu? mesela reset düğmesine basılı tutup kontak açınca gösterge test ekranı açılıyordu, bunun gibi veya otomatiklerde P ye almadan anahtarı vermiyor bunda durum ne otomatikte uygulanabiliyor mu? firmanın adresi veya hangi şehirlerde bayisi var öğrenebilir miyiz? Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 25 Ekim 2015 Yazar Paylaş 25 Ekim 2015 Anahtar verme haricinde bütün fonksiyonları destekler. Numarasını özelden paylaşıyorum. 1 Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Anahtar verme haricinde bütün fonksiyonları destekler. Numarasını özelden paylaşıyorum. Numara için teşekkür ederim. Site faaliyete geçince haberdar oluruz umarım. Yorum bağlantısı
Fatih Ada 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Bu sistem sonrası araç çalınır ve kasko kontak yok kardeşim derse? Nerden bilecek kontak olmadığını? Zaten bulamıyorlar bulunana kadarda ödeme yapılmış oluyor.. Yorum bağlantısı
Misafir 30 Ekim 2015 Paylaş 30 Ekim 2015 Guzel olan bir sey de pahali olmasin be arkadas! Yorum bağlantısı
ramazan akbayram 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 sakıncası yok ise numarasını burdan yazsanız daha iyi olmazmı? sizin için eziyet olmaktan çıkar Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 19 Kasım 2015 Yazar Paylaş 19 Kasım 2015 http://www.ledron.com.tr/ Site aktif hale geldi Benim adımı verip detaylı iletişime geçebilirsiniz sakıncası yok ise numarasını burdan yazsanız daha iyi olmazmı? sizin için eziyet olmaktan çıkar 1 Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular 19 Kasım 2015 Yazar Paylaş 19 Kasım 2015 http://www.ledron.com.tr/page/videolar/ Aracımın videosu Yorum bağlantısı
Murat Birinci 19 Kasım 2015 Paylaş 19 Kasım 2015 Şahsi fikrim daha profesyonel bir sunum hazırlayıp video çekilebilirdi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts