İçeriğe Yönlendir

Ve Artık Aracım Keyless ( Anahtarsız )

Volkan Doğrular

Recommended Posts

Haluk Şentürk

biz arkadaşa araba veririz sağa sola vurur getirir.senin arkadaş 200 küsür dolarlık malzemeyi bedava veriyorsa sırtımda taşırım :tongue:  :D

''sizin sitede reklam yap'' diye takmışsa nokta atışı olmuş yani  ;)

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

soru şimdilk yok zira 6 aydır  cihaz elimde :D

Bu sistem sonrası araç çalınır ve kasko kontak yok kardeşim derse?

olmayan arabanın kontağından kaskoya ne

bu sistem immo su bile olmayan araba lar için özeilkle bayağı güzel ekstra 2015 özelikleri katılıyor arabaya

Yorum bağlantısı
Servet Aydın

İmmo olmayanda iyi zaten ki vaktinde alman ford aracımda bile vardı. Kaskocu manyak ise?

Yorum bağlantısı
  • 3 ay sonra...
Yasir Baş

Öncelikle herkese Merhaba ;

2009 Focus aracımı arkadaşa emanet verdim ve araç anahtarsız olarak geri geldi.

Kapıları açmak için sadece aracın 1 m yanında olmak yeterli. Kapıları kilitlemek için aracın yanından 5 m kadar uzaklaşmak yeterli. Aracı çalıştırmak için frene basıp power tuşuna dokunmak yeterli oluyor. Artı bir özellik ise uzaktan araç stop ettirip  yine aynı şekilde uzaktan çalıştırabiliyorum.

Detaylar ve fotoğraflar kısa bir süre sonra burada. ( şirket pc üzerinden yükleme yapamıyorum)

Arkadaşlarınız ne yaptı proje ne durumda acaba?

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Satışa devam ediyorlar hala aktif kullanıyorum

Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar

Denek olarak clio araniyorsa ben aracimi feda edebilirim :) super olmus hayirli olsun.

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Artık direk satış yapıyorlar yanılmıyorsam focus 3 içinde gelmiş

Yorum bağlantısı
Murat Kansu

Hayırlı olsun bu konuyu bende 2 yıldır araştırıyordum yalnız benimde imoblayzır kafama takıldı şimdi birde start stop tuşu daha farklı biryere yapılabilirmiydiki yoksa anahtar göbeğine mecburenmi yapıldı tekrardan güle güle kullanın.

Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak

Evet çok güzel bişey olmuş. Acaba tüm anahtar özelliklerini destekliyor mu? mesela reset düğmesine basılı tutup kontak açınca gösterge test ekranı açılıyordu, bunun gibi veya otomatiklerde P ye almadan anahtarı vermiyor bunda durum ne otomatikte uygulanabiliyor mu? firmanın adresi veya hangi şehirlerde bayisi var öğrenebilir miyiz?

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

Anahtar verme haricinde bütün fonksiyonları destekler. Numarasını özelden paylaşıyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Müslüm Koçak

Anahtar verme haricinde bütün fonksiyonları destekler. Numarasını özelden paylaşıyorum.

Numara için teşekkür ederim. Site faaliyete geçince haberdar oluruz umarım.

Yorum bağlantısı
Fatih Ada

Bu sistem sonrası araç çalınır ve kasko kontak yok kardeşim derse?

Nerden bilecek kontak olmadığını? Zaten bulamıyorlar bulunana kadarda ödeme yapılmış oluyor..

Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
ramazan akbayram

sakıncası yok ise numarasını burdan yazsanız daha iyi olmazmı? sizin için eziyet olmaktan çıkar :biggrin:

Yorum bağlantısı
Volkan Doğrular

http://www.ledron.com.tr/

Site aktif hale geldi

Benim adımı verip detaylı iletişime geçebilirsiniz

sakıncası yok ise numarasını burdan yazsanız daha iyi olmazmı? sizin için eziyet olmaktan çıkar :biggrin:

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Murat Birinci

Şahsi fikrim daha profesyonel bir sunum hazırlayıp video çekilebilirdi.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...