İçeriğe Yönlendir

Fiesta Teyp Seçimi

Gökhan Taşkın

Recommended Posts

Gökhan Taşkın

merhabalar fiestamın torpidosunun orta bölümünü piano black (parlak siyah) boyatıcam. bu nedenle teyp de değişmesi gerekiyor. iki teyp var fiestalara takılan sizde hangisi daha iyi olur ?

iuuq_NV_00jnbhft_SL_hjuujhjejzps_SL_dpn0

veya

iuuq_NV_00xxx_SL_gpsezfeflmfsj_SL_dpn0jn

Yorum bağlantısı
Murat Ersel Çevik

Üsttekinin dikdörtgen çerçevelisini bulursanız ve de uyarsa 1 nci

Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın

ben ikiside uyuyor diye biliyordum. aşağıdaki göğüsün aynısı

e17b4b31caaca6a87b3a4e3c2023f08b.jpg

Yorum bağlantısı
Efe Özer
(düzenlendi)

İşte paylastıgınız resımdekı teyp ilk mesajınızdakı ekledıgınız 1. teybın dıkdortgen koselı versıyonu.

Kısaca asagıdakı teypler tamamen farklı teypler.Herkes aynı zannedıyor.Fakat alacagınız model cd changer versıyonu olmasın.

RY5gWY.jpg

a5ZnV2.jpg

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın

aa şimdi anladım çok teşekkür ederim o zaman bu kare olandan bulmamız gerekiyor

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Bende bu iki teyp den birini almak istiyorum ama hala karar veremedim alttaki olan yeşil ışıkları ile sanki daha uyumlu olur gibi geliyor. Birde ses kalitesi mevzusu var acaba hangisi daha kaliteli ses veriyordur?

Yorum bağlantısı
Can Sırıklıoğlu

Bende OEM teyp taktırmayı düşünüyordum navitech den direksiyon kumandası ile uyumlu imiş

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Bende OEM teyp taktırmayı düşünüyordum navitech den direksiyon kumandası ile uyumlu imiş

Algı karmaşası var. OEM, orjinal fabrika çıkışı demektir ;)

Original Equipment Manfacturer yani.

Yorum bağlantısı
Can Sırıklıoğlu

Algı karmaşası var. OEM, orjinal fabrika çıkışı demektir ;)

Original Equipment Manfacturer yani.

sayın moderatörüm cahilliğimi hoş görün :) 

dokunmatik ekrana sahip direksiyon kumandasıyla uyumlu teyplerden bahsetmek istemiştim 

aşşağıdaki gibi bir model

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navix-nvx-8901-dhd-ford-uyumlu-navigasyonlu-oem-teyp-145629154/detay

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

sayın moderatörüm cahilliğimi hoş görün :)

dokunmatik ekrana sahip direksiyon kumandasıyla uyumlu teyplerden bahsetmek istemiştim 

aşşağıdaki gibi bir model

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-oto-goruntu-sistemleri-multimedya-oynatici-navix-nvx-8901-dhd-ford-uyumlu-navigasyonlu-oem-teyp-145629154/detay

Estağfurullah, lütfen.

Yanlış anlaşılmaların önüne geçmektir amacım :flowers:

Yorum bağlantısı
Can Sırıklıoğlu

Evet tam olarak taktırmak istediğim cihaz bu ancak montaj dahil de olsa yüksek fiyat istenmiş 

Yorum bağlantısı
Gökhan Taşkın

Bu cihazı araştırdım bende 128 mb ramli ve 256mb ramli 2 modeli var. 256 olmasına dikkat etmek lazım ram onemli gercekten yoksa çok kasacaktır.

Yorum bağlantısı
Can Sırıklıoğlu

Kesinlikle ram önemli belki benim baktığım cihaz 128 mb ramli olduğundan ucuz gözüküyordur araştırayım bir

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...