Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Fiestanın borcu 3-4 ay içinde bitecek ve yerine eşimin de rahat kullanabileceği otomatik dizel bir araç almak istiyorum.1 yıl eşim de acemiliğini atsın istiyorum sonra leon da gözüm var . bu süre zarfında alabileceğim Bütçe max. 45.000 tl. Öncelikli sorum astra H kasa 2010-2012 model esaytronikler kasa olarak çok hoşuma gidiyor. ama vites konusunda performans konusunda olumsuz yorumlar duyuyorum hep. Öncelikli sorum astra için ne dersiniz kullanan bilgisi olan var mı? sonra ise punto dizel otomatikler nasıldır, yeni c4 e-hdi otomatiği ısrarla önerenler var(gerçi piyasası yüksek) Kısacası ne önerirsiniz bana 1/1,5 yıl sorunsuz kullanıp rahat satacağım bir araç Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 aynı süreçten geçen biri olarak şu an C5 e-hdi otomatik kullanıcısıyım. sadece tek fark hanım için C5 öncesi bir süre 207 otomatik kullandık. hanım C5 kullanmak 207 ye göre çok daha kolay diye söylüyor... ama bizim forumda kimse Fransız önermez 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 aynı süreçten geçen biri olarak şu an C5 e-hdi otomatik kullanıcısıyım. sadece tek fark hanım için C5 öncesi bir süre 207 otomatik kullandık. hanım C5 kullanmak 207 ye göre çok daha kolay diye söylüyor... ama bizim forumda kimse Fransız önermez opelin forumundan bir arkadaş ısrarla c4 e hdi otomatik dedi. memnunsunuz galiba siz değil mi ? Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 opelin forumundan bir arkadaş ısrarla c4 e hdi otomatik dedi. memnunsunuz galiba siz değil mi ? C5 ikinci elde tam bir fiyat performans aracı... 50 li rakamlarda ikinci elde gırtlağına kadar dolu d sınıfı araca biniyorsunuz.... 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 C5 ikinci elde tam bir fiyat performans aracı... 50 li rakamlarda ikinci elde gırtlağına kadar dolu d sınıfı araca biniyorsunuz.... c5 e ilk etapta gücüm yetmez de c4 ü zorlayabilirim. onunda piyasası yüksek Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 (düzenlendi) C4, 308, Punto, Astra H. Bunların hepsinin şanzımanı aynı ...'un laciverti. Kendimde bu şanzımandan kullanıyorum iyi güzel otomatikte vites atarken secdeye yatıyorsunuz. Ayrıca yokuşlarda 2-1-1-2 kararsızlığı oluyor sıksık. Manuel müdahele şart. İki iyi yönü var. Az yakması ve sorunlarının ucuz yollu çözülmesi. Megane EDC öneririm. Test etme imkanınız varsa alırsınız bence. 30 Haziran 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 C4, 308, Punto, Astra H. Bunların hepsinin şanzımanı aynı ...'un laciverti. Kendimde bu şanzımandan kullanıyorum iyi güzel otomatikte vites atarken secdeye yatıyorsunuz. Ayrıca yokuşlarda 2-1-1-2 kararsızlığı oluyor sıksık. Manuel müdahele şart. İki iyi yönü var. Az yakması ve sorunlarının ucuz yollu çözülmesi. Megane EDC öneririm. Test etme imkanınız varsa alırsınız bence. astra h nin otomatik performansı dizel manuel fiestayla kıyaslarsak nasıl acaba? Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 astra h nin otomatik performansı dizel manuel fiestayla kıyaslarsak nasıl acaba? Fiesta 1.4 tdci mi abi? Ondan sonra oldukça atak gelecektir. Yorum bağlantısı
Uğur Çelik 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Eski bir Astra kullanıcısı olarak vites biraz farklı ama alışıyorsunuz...Kullanımı güzel,yakıtı azdır.satarken üzmez sizi alacaksanız 2007 üstü model alın.. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 Fiesta 1.4 tdci mi abi? Ondan sonra oldukça atak gelecektir. evet 1.4 tdci fiesta ile 1.3 easy cdti astra. astra mı atak gelecek Ali abi naçizane ben bu sınıfta çokça araba kullanmış bir kardeşin olarak yorum yapmak isterim. Şuan ki bütçenle mutlaka temiz araç almak isteyeceksin eminim[emoji106] Temizden kasıt km 70-80 bin bandında servis bakımlı ufak boyalar olur en azından ben böyle baktım. 45 bin tl az para değil elbette ama ikinci el piyasasını iyi takip etmen gerek. Bende şuan hali hazırda kullanılan hemde testi olan 2009 308 auto 6r var dizel zamanında astra h da aldım sattım dizel otomatik(iki sene önce 2008 model) Eğer ki alacaksan konforlu bineyim diyorsan yarı otomatik araç alma,konfordan kastım vites geçişlerinin hissedilmemesi. Onun dışında Mert in de söylediği gibi diğer yönlerden maliyet açısından yarı-otomatik(robotize) şanzımanlı araçlar masrafsızdır[emoji106] astranın vites geçişlerini çok merak ediyorum şu an:) gerçekten. kasa olarak çok beğeniyorum ama astra h yi Eski bir Astra kullanıcısı olarak vites biraz farklı ama alışıyorsunuz...Kullanımı güzel,yakıtı azdır.satarken üzmez sizi alacaksanız 2007 üstü model alın.. astra da niyetim ya 2011 ya da 2012 Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 (düzenlendi) evet 1.4 tdci fiesta ile 1.3 easy cdti astra. astra mı atak gelecek astranın vites geçişlerini çok merak ediyorum şu an:) gerçekten. kasa olarak çok beğeniyorum ama astra h yi Evet abi. Astra hakkında dizel manuel fikir istiyorsan yeni videomuzu da inceleyebilirsin. Megane EDC otomatik 308 dizel otomatik 30 Haziran 2015 tarihinde Mert Boran tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 fikir vermesi açısından http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/272638-astra-h-13-cdti-enjoy-hb-testimiz/?hl=%202005%20%20astra Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 Evet abi. Astra hakkında dizel manuel fikir istiyorsan yeni videomuzu da inceleyebilirsin. Megane EDC otomatik 308 dizel otomatik astra easy almayın demişşsin bu adamlar 2005 den bu yana bu şanzumana hiç el atmadılar mı ya 2014 e kadar Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 Abi j kasa da active select var bu h kasa 2012 de mi üretildi en son cdti? benzinlisi var galiba 2012 üstü h kasa Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 Abi h kasa son 2012 de bitti easytronic te bitti [emoji106] J kasa 2010 da başladı hala devam ediyo active select şanzıman da hala devam ediyo Cdti dediğin 1.3 motor ise h kasa da evet kasa üretimi bitince o kasada kullanımı bitti[emoji106] active select manuel şanzuman mı otomatiği var mı? dizel için Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 Abi active select: şanzıman ismi h kasadan sonra kullanılan kasadaki j kasanın şanzımanı benzinlilerde var hmm çok teşekkür ederim. Şöyle bir ilan var sadece 1 tane ama yanlış mı yazmış ki acaba otomatik 1.3 cdti. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifirdan-farksiz-219580792/detay Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 hmm çok teşekkür ederim. Şöyle bir ilan var sadece 1 tane ama yanlış mı yazmış ki acaba otomatik 1.3 cdti. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sifirdan-farksiz-219580792/detay yanlış seçmiş o zaman. Çok teşekkür ederim verdiğin bilgiler için Yorum bağlantısı
Mustafa Yenigün 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 2012 model Toyota Auris 1.4 d-4d Comfort Extra ESP isterseniz Comfort Plus bulmanız gerekecek. Şu anda eşim için aynı kriterlerle araç aradığımdan, kullanıcı yorumlarına da bakıldığında iyi bir seçim gibi gözüküyor. 1 Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 30 Haziran 2015 Yazar Paylaş 30 Haziran 2015 2012 model Toyota Auris 1.4 d-4d Comfort Extra ESP isterseniz Comfort Plus bulmanız gerekecek. Şu anda eşim için aynı kriterlerle araç aradığımdan, kullanıcı yorumlarına da bakıldığında iyi bir seçim gibi gözüküyor. Hmmm evet iyi fikir [emoji106] Yorum bağlantısı
Ali Ozan Yurtsever 3 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 3 Temmuz 2015 i 20 de dizel otomatik seçeneği var mı? Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 i 20 de dizel otomatik seçeneği var mı? malum siteden yaptığım aramaya göre hiçbir zaman olmamış. ikinci ihtimal, alan herkes çok sevmiş ki kimse satmıyor Yorum bağlantısı
Recommended Posts