ÇAĞRI KURUGÖLLÜ 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 (düzenlendi) Gercekten yokmus 3 Temmuz 2015 tarihinde ÇAĞRI KURUGÖLLÜ tarafından düzenlendi 1 Yorum bağlantısı
Murat Karahan 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 3 ford aracından sonra citroen c5 aldım. Arabada yok yok. Bu paraya alınabilecek en iyi araba. Tek eksiği araç iri yapılı olduğundan park sorunu yaşarsınız. Yarı otomatik olduğundan başta alışamadım vites geçişleri bayağı hissediliyordu. Alıştıktan sonra geçişler normale döndü. Tavsiye ederim. 2 Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 3 ford aracından sonra citroen c5 aldım. Arabada yok yok. Bu paraya alınabilecek en iyi araba. Tek eksiği araç iri yapılı olduğundan park sorunu yaşarsınız. Yarı otomatik olduğundan başta alışamadım vites geçişleri bayağı hissediliyordu. Alıştıktan sonra geçişler normale döndü. Tavsiye ederim. Murat forumda herkes Fransız'lara antipatik.. ancak forumda kim Fransız'a bulaşsa tadı damağında kalıyor... 3 Yorum bağlantısı
Murat Karahan 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Evet öyle. Bence başta gelen sebebi ikinci el fiyatlarının düşük olması. Sıfır c5 110.000 TL 2011 model 50-55 bin. Başka hiç bir araçta böyle düşüş yoktur. Ben kasasına hasta idim.hiç sürmüşlüğüm yoktu. İyiki almışım. 1 Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 i30-ceed otomatik dizel, bahsi geçen yarı otomatiklerden 1-2 lt fazla yakar ama sağlamlığı ile kafanız rahat olur. Diğerlerinin baskı balata değiştirme parasını mazota veririm kafam rahat binerim şahsen. astra easytronik kullandım benim paramla alacağım araba değil. 1 Yorum bağlantısı
Barış Göktürk 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Düşünürseniz eğer bir tane Grande Punto var. Aynı şirkette çalıştığımız memur bir arkadaşın aracı. İhtiyaçtan dolayı aracını satışa koymuştu...http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-sifir-ayarinda-95-hp-punto-208088288/detay/ 1 Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 (düzenlendi) Haa bu arada Peugeot ve Citroen düşünmeyin derim çünkü otomatik vitesleri berbat.Auto6R diye bir vitesi var manueli otomatiğe çevirmişler geçişler baya hissediliyor araba geri kaçırıyor.En son arkadaş 5000 tl ye yakın para harcadı 308 şanzımanı için.Uygun otomatik vitesli araba alacaksaniz hyundai den şasmayın memnun kalırsınız308 de şanzıman ...baskı balata ve volant değişimi maliyeti yetkili bayide 2000 lira civarı...arkadaşınız nasıl 5000 lira harcamış...anlamadım...ha geçişleri farkettiriyor mu evet...ve yine evet Hyundai daki şanzıman klasik otomatik 1,6 bile olsa şehir için 8 in altında yakması mümkün görünmüyor... 6 Temmuz 2015 tarihinde Hasan Basri Bayraktar tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
ÇAĞRI KURUGÖLLÜ 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Ne yaptılar açıkçası bende bilmiyorum galiba düzen tutmadı şanziman komple değişti fakat dediğim gibi sadece 5000 tl harcadım dediğini biliyorum.Accent Era 1.5 110 bg dizel 4 ileri otomatik şanzıman ile ş.içi 7 litre yakıyordu.Gecen ay 3 haftalığına Accent Blue kıralamıştım Oda 1.6 128 bg dizel 4 ileri otomatik 5.9 yaktı şehir içinde Yorum bağlantısı
Hasan Basri Bayraktar 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 Kia diyecektim...ama aslında birbirinin aynı araçlar...kardeşimde cedd vardı ve şehir içi 8 lt civarı yakıyordu...ama Accent blue nun değerleri iyiymiş. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 6 Temmuz 2015 Paylaş 6 Temmuz 2015 S.ici çok değişken blue 5.9 lt yakmasi boş bir s.icinde olur ancak. Tam otomatik şanzıman 128 bg ile pek kolay değil. Dct şanzıman olursa olabilir. Yorum bağlantısı
Recommended Posts