Misafir 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Teog sınavı sonuçları açıklandı. yanlış hesaplandı yeniden hesaplanacak diye haberlerde var tv kanallarında.şimdi benim yigen şimdiki sonuca göre 375 puan almış. temmuz 6-16 tarıhlerı arasında tercıh yapması gerekiyormuş.ailede kimse nin hangi okul neresi gibi bir fikri yok.ailemizde yada yakınımızda ögretmen veya egitim sistemiyle ilgili yeterli bilgisi olanda yok. fen lisesi anadolu lisesi anadolu ögretmen lisesi saglık meslek liseleri var.yigenın puanı fen lisesine tutmaz.digerlerinden hangileri yazmalıyız. küçük bir ilçede oldugumuz için ögretmenlerın de yönlendirmeleri zayıf kalıyor.konu ile bilgisi olan yada teog sınavından çıkmış çoçugu olan üyelerden yardım bekliyorum... Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 (düzenlendi) 375 e cok yapilacak birsey yok acikcasi.anadolu,anadolu teknik ,saglik meslek ve imam hatip oncelik siralamasi yapip sonra cevredeki koklu okullar (ogretmen kadrosu vs bilinen ) arasindan sirayla yazmak lazim. puandan ziyade yuzdelige gore.. 30 Haziran 2015 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 İnternetten okulların geçen yıl kaç puanla öğrenci aldıklarını ve aynı okulların yüzdelik dilimlerini bulunuz. Ona göre tercih yapınız. Öğretmen liseleri kapandı. Bütün okullar Anadolu lisesi oldu. 1 Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 sınavların adını bile karman çorman yaptılar. google'a baktım da öyle öğrendim toeg'in ne olduğunu. en son lgs (liselere giriş sınavı) değilmiydi yahu Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 sınavların adını bile karman çorman yaptılar. google'a baktım da öyle öğrendim toeg'in ne olduğunu. en son lgs (liselere giriş sınavı) değilmiydi yahu [emoji1] [emoji2] [emoji4] 8yillik ogretmenligimde sanirim 6kez sinav sistemi degisti liseye giriste[emoji16] 1 Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 sınavların adını bile karman çorman yaptılar. google'a baktım da öyle öğrendim toeg'in ne olduğunu. en son lgs (liselere giriş sınavı) değilmiydi yahu lgsden sonra oks oldu. sonra 5 yıl önce giriş yaptığım sbs oldu sonra teog Yorum bağlantısı
Semih İzgi 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 (düzenlendi) [emoji1] [emoji2] [emoji4] 8yillik ogretmenligimde sanirim 6kez sinav sistemi degisti liseye giriste[emoji16] Ve hala insanlar arzu ettikleri bölümlerde eğitimlerini devam ettiremiyorlar... Eski Öss için konuşuyorum; Otomotiv Müh. Okusam bölümde 1.liğe oynardım sanırım.. Puanımla girebildiğim Jeoloji Mühendisliğinde sürüne sürüne 5 yılda bitirdim. Ve şuan bambaşka bir sektörde çalışıyorum. 5 yıllık eğitim değil 5 yıllık vakit kaybıdır bunun adı. Ha birde kız isteme lisansı.. Üzücü. 30 Haziran 2015 tarihinde Semih İzgi tarafından düzenlendi 3 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 (düzenlendi) lgsden sonra oks oldu. sonra 5 yıl önce giriş yaptığım sbs oldu sonra teog arada 6-7-8de yapilir hale geldi sonra 8.sinifin sonunda 1tane yapildi simdi ise ...ama umuttluyuz canim dershaneleri kapatirsak hallolur bu isler(!) 30 Haziran 2015 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Sınava dayalı bir eğitim sisteminde, sınava hazırlayan kurum ya de kişiler olacaktır. Dershaneleri kapattık,okulları yedi gün işler hale getirdik. Tanıdığım birçok veli teog için çocuğuna yedinci sınıftan başlayarak özel ders aldırıyor. Bu durum Anadolu ve Fen liselerinde de çok yaygınmış.(Ben lisede çalışmadığım için duyduğumu yazdım.) Saati elli lira. Okullara girişin sınavsız olması da imkansız. ABD ve Avrupa ülkeleri SAT sınavı denilen her iki ayda bir yapılan sınavları baz alıyor. Sınavsız giriş doksanlı yıllarda denenmişti süper lise olayında. Biz öğretmenler notları o kadar şişirdik ki... süper liseye gönderdiğimiz birçok öğrenci okuyamadı ya da istenilen başarı gelmedi. Sistemi değiştire değiştire bu günlere kadar geldik. 1 Yorum bağlantısı
Ali Eren 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Buhari Bey, küçük bir ilçede olduğunuz için 375 puanla çok bi seçenek olmayacaktır. Öğrencinizin ilgi ve yeteneklerine göre tercih yapmanız en doğrusu. Mesleki bir eğitim mi, sağlık alanında bir eğitim mi ya da imamhatip eğitimi mi almak istediğine karar vermeli. Örneğin burada 375 puanla orta seviyede bir Anadolu lisesine ve sağlık meslek lisesine yerleştiriyor. Googleda Anadolu Liseleri taban puanları diye arama yaptırın bulunduğunuz ilçenin bir önceki yıla ait taban puanlarına ulaşırsınız. 3 Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 eski bir ogrencime ozel ders veriyorum soylemesi ayip (bu da niye yasaksa ben ogretmenim nesi garip acayim dukkani vergimi vrreyim bilgimi satayim) 9sinif i bitirdi anadolu lisesi .okuldalki hocasinin hicbisey anlatmadigini ve baska matematikciye ogrenci pasladigini soyluyo .cocuk bu tabii bide ogretmeni dinlemek lazim:). bir cok merdiven alti kurumcuk cikti,bana izin verilsin tam tesekullu danismanlik merkezi -ozel ders merkezi aciyim yuzde 18den vergimi odiyim 2 Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Arkadaşlar konunun özüne Dönelim. Arkadaşımızın sorusu 375 puan alan bir Öğrenciye tercihte yardım. 1 Yorum bağlantısı
İbrahim Aslıoğlu 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 eski bir ogrencime ozel ders veriyorum soylemesi ayip (bu da niye yasaksa ben ogretmenim nesi garip acayim dukkani vergimi vrreyim bilgimi satayim) 9sinif i bitirdi anadolu lisesi .okuldalki hocasinin hicbisey anlatmadigini ve baska matematikciye ogrenci pasladigini soyluyo .cocuk bu tabii bide ogretmeni dinlemek lazim:). bir cok merdiven alti kurumcuk cikti,bana izin verilsin tam tesekullu danismanlik merkezi -ozel ders merkezi aciyim yuzde 18den vergimi odiyim Öğretmenlerin meslekleriye ilgili yaptığı işler yasak değil diye biliyorum. Yorum bağlantısı
İsmail Avcı 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 (düzenlendi) bir arkadasim herseyini arastirdi ozel ders vercem dedi izin alacak yer yok , normslde izin alacak yer yoksa yasak da yoktur ama ole olmuyo iste ... mesajlarim konuyu dagittiysa silebiliriz 30 Haziran 2015 tarihinde İsmail Avcı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Misafir 30 Haziran 2015 Paylaş 30 Haziran 2015 Buhari Bey, küçük bir ilçede olduğunuz için 375 puanla çok bi seçenek olmayacaktır. Öğrencinizin ilgi ve yeteneklerine göre tercih yapmanız en doğrusu. Mesleki bir eğitim mi, sağlık alanında bir eğitim mi ya da imamhatip eğitimi mi almak istediğine karar vermeli. Örneğin burada 375 puanla orta seviyede bir Anadolu lisesine ve sağlık meslek lisesine yerleştiriyor. Googleda Anadolu Liseleri taban puanları diye arama yaptırın bulunduğunuz ilçenin bir önceki yıla ait taban puanlarına ulaşırsınız. afyon-denizli-ısparta illerine gönderebiliriz öncelik anadolu lisesi olmadı saglık meslek liseside yazacagız Yorum bağlantısı
Recommended Posts