Enes Suzen 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 bu gece arabaya bindiğimde marşa bastım ilk çalısır gibi oldu çalışmadı arabam sonraki denemelerde tık ediyo kalıyor. Gösterge ışıklarım yanıyor arıza mesajı yok marş basacak kadar elektrik alamıyor sanırım. Aküde yeşil ışık yanıyor bitik olsa yanmaz heralde. Gün içinde bi kaç kere kullandım biraz cansız marş alıyordu en son 3 4 saat sonra tekrar bindiğimde bu sorun oldu arabam focus 1.6 dizel 2011 112 binde yardımcı olursanız sevinirim abilerim kardeşlerim Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 akü ya da sarj dinamosu bence. dinamo daha agir basiyor gibi Yorum bağlantısı
Enes Suzen 2 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 2 Temmuz 2015 sabah marşa bastım şimdi zorlanarak da olsa çalıştı. elektrikciye gittim cihaz taktı kutup başlarına şarj ettiğini söyledi sıkıntı yok stop ettim baktı tekrar çalıştırdım aldı bu sefer normal sonra o cihaz rapor cıkardı akü değişmesi gerekir diye Yorum bağlantısı
Misafir 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Bana da akü gibi geldi. Değişim yapacaksınız mutlaka 72 Amper akü takınız. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Enes Suzen yazdı: sabah marşa bastım şimdi zorlanarak da olsa çalıştı. elektrikciye gittim cihaz taktı kutup başlarına şarj ettiğini söyledi sıkıntı yok stop ettim baktı tekrar çalıştırdım aldı bu sefer normal sonra o cihaz rapor cıkardı akü değişmesi gerekir diye alet öyle diyorsa aküdür büyük ihtimalle Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 herkese selam yeni konu açmayayım araç hareket halindeyken akü ışığı yanıyor 10 saniye sonra sönüyor daha sonra bu tekrarlanıyor akü yaklaşık bir senelik Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Enes Suzen yazdı: bu gece arabaya bindiğimde marşa bastım ilk çalısır gibi oldu çalışmadı arabam sonraki denemelerde tık ediyo kalıyor. Gösterge ışıklarım yanıyor arıza mesajı yok marş basacak kadar elektrik alamıyor sanırım. Aküde yeşil ışık yanıyor bitik olsa yanmaz heralde. Gün içinde bi kaç kere kullandım biraz cansız marş alıyordu en son 3 4 saat sonra tekrar bindiğimde bu sorun oldu arabam focus 1.6 dizel 2011 112 binde yardımcı olursanız sevinirim abilerim kardeşlerim Akünüz ölmüş, değiştirin. Yine yolda kalacaksınız. Uğur_Kaya yazdı: herkese selam yeni konu açmayayım araç hareket halindeyken akü ışığı yanıyor 10 saniye sonra sönüyor daha sonra bu tekrarlanıyor akü yaklaşık bir senelik Dinamonuz şarj etmiyor ya da aşırı şarj ediyor. Mondeo dinamosu özeldir. Onarımı ve yan sanayiisinin forumda deneyenlerden gördüğümüz kadarıyla asla başarılı olamadığını anladık. Otosan'dan alıp yaptırmanızı öneririm. Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Sani Gerşon yazdı: Akünüz ölmüş, değiştirin. Yine yolda kalacaksınız. Dinamonuz şarj etmiyor ya da aşırı şarj ediyor. Mondeo dinamosu özeldir. Onarımı ve yan sanayiisinin forumda deneyenlerden gördüğümüz kadarıyla asla başarılı olamadığını anladık. Otosan'dan alıp yaptırmanızı öneririm. dinamoyu 7-8 ay önce elden geçirmiştik yine sıkıntı yaptı o zaman v kayışının değişmesi gerekiyordu bu etkileyebilir mi Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Uğur_Kaya yazdı: dinamoyu 7-8 ay önce elden geçirmiştik yine sıkıntı yaptı o zaman v kayışının değişmesi gerekiyordu bu etkileyebilir mi Kaçırıyorsa kayış, doğal olarak dinamo dönmez. O yüzden olabilir belki? 1 Yorum bağlantısı
Uğur Kaya 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Sani Gerşon yazdı: Kaçırıyorsa kayış, doğal olarak dinamo dönmez. O yüzden olabilir belki? üstat bir şey daha sorayım geuge menüde şarj edip etmediğini görebiliyormuyuz Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Uğur_Kaya yazdı: üstat bir şey daha sorayım geuge menüde şarj edip etmediğini görebiliyormuyuz Şarj voltajını görebilirsiniz tabii ki. Yorum bağlantısı
Ayhan Onaran 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Yeri gelmişken akü gösterge ışığının yeşil olmasına çok takılmamak lazım. Akü içinde plakalarda sorun olunca falan ışık yeşilde kalabiliyor. Yanıltıcı birşey.. Yorum bağlantısı
Hasan Ekci 2 Temmuz 2015 Paylaş 2 Temmuz 2015 Dizel araçların aküleri hiç belirti vermeden bitebiliyor. Yüksek abanma akımlı akü takmak gerek. En az 72 amper. Yorum bağlantısı
Recommended Posts