İçeriğe Yönlendir

Koltuk Gicirtisi

Taha Kara

Recommended Posts

Taha Kara

Arkadaslar hayirli ramazanlar oncelikle 2011 model aracmin ozellikle bu siralar on iki koltugu acayip sekilte gicirdiyo bi cozumu varmidir ne yapmaliyim acayip rahatsiz ediyo artik

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Benzer sorun benim fiestanın şöför koltuğunda var gaza bastıkça yani koltuk arkaya esnedikçe çıt çıt ses çıkıyor  :(

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

benim de fiestanın sadece şöför koltuğunda başladı gıcırdama yaklaşık bir ay önce bakalım yakında servis yolu gözüktü sanki

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Bağlantı ve hareket noktalarını sıvı gres ile yağlayın düzelecektir. WD 40 sorunu çözer ancak kısa süreliğine bir müddet sonra daha da kötü bir hale gelecektir.

Yorum bağlantısı
Serdar Samancıoğlu

WD40 ın yağlayıcı özelliği vardır ama yağ çözücü özelliği daha fazladır. Motosikletimin zincirlerindeki yağı çözerken diske bulaşmasıyla tecrübe etmiştim  :)

Yorum bağlantısı
Ahmet Nalbantoğlu

Aynı sorun bende de var. Gıcırdıyor. Kapı tıkırdamaları kadar bariz değil yalnız. Gözardı edilecek seviyede. Uygulamalarınızı bizimle paylaşırsanız iyi olur.  :good1:

Yorum bağlantısı
Beytullah Kazan
(düzenlendi)

Arkadaşım merhaba. iki ay önce aldığım 09 focusumda da aynı sorun vardı. kasislerde çukurlarda falan nasıl acayip gıcırdıyo... ben döşemenin içinden geliyo diye döşemeciye götürdüm.koltugu parcalatmayı göze almıştım artık. usta sıvı gresi aldı ileri geri giden raylara sıktı. bir iki hareket ettirdi koltuğu... mis gibi oldu. fazla bulaştırmamak şartıyla ince yağ da sürebilirsiniz

tarihinde Beytullah Kazan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Mustafa Boz

Benimde sağ koltuk tan ses geliyordu wd40 sıktım rayına geçti 4 aydır sıkıntı yok

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...