Serkan Ataman 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 merhaba, yıllık periyodik bakımlar için "yağ filtresi,hava filtresi,polen filtresi,mazot filtresi,buji v.b gibi" hem focus 2009 benzinli için hemde 2007 fiesta dizel için bu parçaları sipariş verebileceğim site önerileriniz varmıdır? epey araştırdım fakat hepsini bir yerde bulabildiğim bir site olmadı hiç.parçalar yan sanayi olsun istemiyorum. orjinal otosan olmalı. saygılar. Yorum bağlantısı
Mustafa Erkan 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Site ismi vermekte bir mahsur varmı bilemiyorum, eğer var ise yönetici gereğini yapar. Bu Bakım için yağımı hepsiburada sitesinden 4lt mobil 5w 30 Fe 3000 kargo dahil 63tl ye, yağ filtresi(fomoco) 17tl, hava filtresi(fomoco) 40tl, polen filtresi(bsg) 20tl, buji(fomoco) 30tl ye otomert isimli siteden aldım. Malzemeler 1 günde elime ulaştı. Siteyi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 3 Temmuz 2015 Paylaş 3 Temmuz 2015 Site ismi vermekte bir mahsur varmı bilemiyorum, eğer var ise yönetici gereğini yapar. Bu Bakım için yağımı hepsiburada sitesinden 4lt mobil 5w 30 Fe 3000 kargo dahil 63tl ye, yağ filtresi(fomoco) 17tl, hava filtresi(fomoco) 40tl, polen filtresi(bsg) 20tl, buji(fomoco) 30tl ye otomert isimli siteden aldım. Malzemeler 1 günde elime ulaştı. Siteyi tavsiye ederim. O bahsettiğiniz ford sitesinden mondeo bagaj yazısı aldım. Orijinal değildi bilerek aldım. Ürün elime ulaştı bariz bi şekilde sorunlu ürün. sağında solunda atmalar var hasarlar var. Aradım bendeki diğer ürünlerde de aynı sorun var isterseniz değişirim ancak aynı sorun bunlarda da var dedi. Orijinal olmaması demek sorunlu olacağı anlamına gelmez. Sorunluysa iade alması gerekir. Bu olaydan sonra kesinlikle hiç bi yerde tavsiye etmem bu firmayı Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 Dün aloparca.com diye bir siteye rastladım. çok ilgimi çekti. Yorum bağlantısı
Batuhan Kılıç 4 Temmuz 2015 Paylaş 4 Temmuz 2015 illa belli bir alışveriş sitesinden almaya gerek yok, zaten bu satıcılarının neredeyse hepsinin gittigidiyor veya n11 de satışları var, oradan yorumlara göre en uygununu seçip alıyorum her zaman, bir sıkıntı da yaşamadım Yorum bağlantısı
Recommended Posts