İçeriğe Yönlendir

Evin Bıdı Tourneo Custom

Okan Tansel

Recommended Posts

Okan Tansel

Abi inan senin çocuklar olasım geldi :)

Çok şanslı keratalar hayata 1-0 önde başladılar çünkü sen gibi bir babaya sahipler,onların rahatı ve güvenliği için didinip duruyorsun.

Allah bahtlarını açık etsin,kıymet bilen hayırlı evlatlardan eylesin.

Korkuyorum yakında yeni konu açıp 45 kişilik bir otobüs aldım diye karşımıza çıkmandan :)

ALLAH razı olsun kardeşim yüce rabbimin bahşetti melekler kollamak gözetmek hayırlı kul olmalarını sağlamak vazifem yüce rabbim güç sağlık verdikçe uğraşımız mücadelem bu yüce rabbim Hayırlı kul olmalarını ilim, irfan sahibi olmalarını sağlık, sıhat içinde bolluk içinde bir ömür yaşamlarını nasip etisin inşallah.Sonrası  tır diye düşünüyorum  :D  :D

Tir arayisina ne zaman basliyorsun abi.yada soyle guzel bir otobus:-D hayirli olsun abi bunlar otomobil ruhsatli demissin bu guzel birsey ozaman tek sorun vergisi gibi duruyor tekrardan hayirli olsun abi gule gule kullan

ALLAH razı olsun kardeşim, bizim ufaklılar büyüsün tıra niyetlenirim.Aynen kardeşim otomobil ruhsatlı ve vergide bu yüzden yüksek çıkıyor minibüs ruhsatlı olsa çok daha ucuz oluyor.

Okan abi hayırlı uğurlu olsun Allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin inşallah  :)

ALLAH razı olsun kardeşim

Okan abi tekrar hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin.zr53 atacaksınız binada abi :)))

Oy kardeşim ALLAH razı olsun inşallah sende gönlündeki 180 ni bulursunda şurada hayır dualarını ederiz

Hayirli olsun abim Allah kaza bela vermesin .

maşallah hayırlı uğurlu olsun

Amin

Hayırlı olsun.

ALLAH razı  olsun

Yorum bağlantısı
Özgen Acar

Abi hayırlı uğurlu olsun gerçekten güzel araç,bu kadar düşünceli bir baba her aileye nasip olmaz..

Courier ne oldu abi kaça sattın?

Yorum bağlantısı

Maşallah yayla gibi. Güle güle kullanın. Bunun içine salıncak bile kurulur. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Abi hayırlı uğurlu olsun gerçekten güzel araç,bu kadar düşünceli bir baba her aileye nasip olmaz..

Courier ne oldu abi kaça sattın?

ALLAH razı olsun kardeşim yüce rabbimin bize emaneti iyi bakmak ve yetiştirmek vazifemiz.

Courier takasa verdim kardeşim araçsız kalma olasılığım olmadı için al gülüm ver gülüm yaptık 40 civarına sayıldı.

Maşallah yayla gibi. Güle güle kullanın. Bunun içine salıncak bile kurulur. Kazasız belasız kullanmanız dileğiyle...

Amin kardeşim ALLAH razı olsun ferah ferah demi  :D

Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan

Maşallah, çok isabetli karar vermişsin. Polisaj makinen gelince haber ver bizim de tuzumuz bulunsun  :)

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Okan abi tekrar hayırlı uğurlu olsun.Allah kaza bela göstermesin.zr53 atacaksınız binada abi :)))

şu cizikler hareleri gidereyim aynen zr53 licem kardeşimde en az 2 tüp gider heralde  :D

Maşallah, çok isabetli karar vermişsin. Polisaj makinen gelince haber ver bizim de tuzumuz bulunsun  :)

ALLAH razı olsun Abi.başımla beraber nedemek

Yorum bağlantısı
Erkan Gültekin1

Babaların babası yine bulmuşun cillop bir araç.. Kapı altı logolarıda görelim geniş tanıtımda... Kazasız belasız...

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek
(düzenlendi)

Maşallah abi canavar gibi :)  datlu için nere gelek  :biggrin:

tarihinde Muhammed İkbal Dübek tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Emre Gülşen

Hayırlı olsun Okan, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

Yorum bağlantısı

Hoop ! Şimdi gördüm abi hayırlı uğurlu olsun bir tane courierci azaldı demek forumda :) Neyse sonunda işini görecek güzel bir araç almışsın ailenle birlikte kazasız belasız günlerde kullan inşallah  :nazar:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Babaların babası yine bulmuşun cillop bir araç.. Kapı altı logolarıda görelim geniş tanıtımda... Kazasız belasız...

Aynen kardeşim onları monta edip ek resimlicem kesene bereket amin kardeşim benim

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Sami Demirpaz

Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Arabayı geniş tuttun madem 4. çocukta olsa olur  :good1:

Çok güzel donanım ve özellikleri varmış güle güle kullan, arka tampon ve kapı çıtaları gövde rengi boyansa sanki çok daha güzel durur gibi. 

Yorum bağlantısı
Okan Tansel

Maşallah abi canavar gibi :)  datlu için nere gelek  :biggrin:

ALLAH razı olsun kardeşim izmir bir buluşsun yada olmadı karar verek Sabri ustamın oraya baskın yapak orada yiyek olmazmı

Hayırlı olsun.

İyi günlerde kullanın. :nazar:

ALLAH razı olsun

Hayırlı olsun Okan, kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim...

ALLAH razı olsun Emrem Amin inşallah

Hoop ! Şimdi gördüm abi hayırlı uğurlu olsun bir tane courierci azaldı demek forumda :) Neyse sonunda işini görecek güzel bir araç almışsın ailenle birlikte kazasız belasız günlerde kullan inşallah  :nazar:  :nazar:

Oy kardeşim ALLAH razı olsun  valla öle olduda bunun tadı farklı kuryeninki farklı be yaa

Abi hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin.

Arabayı geniş tuttun madem 4. çocukta olsa olur  :good1:

Çok güzel donanım ve özellikleri varmış güle güle kullan, arka tampon ve kapı çıtaları gövde rengi boyansa sanki çok daha güzel durur gibi. 

Yok be yaa yine yüce rabbim bilirde 3. tekne kazıntısı benim bu üçüne bir gelecek sağlayakta

Plus öylede kardeşim onlarda çizilidimmi tamiri zor bunlara koruyucuyu sil ohh miss

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Yasir Baş

ALLAH razı olsun hepinizden daha iyileri sizlerin olsun gardaşlarım araç hakkında bilgi vereyim

Araç otomobil ruhsatlı 2 yılda bir vize titanyum paket şuanda benimde aboo dediğim lakin sineye çekmek zorunda kaldığım yıllık vergisi 2800 TL 

Motor hacmi 2,2 LT TDCİ şehir içi ortalama yakıt tüketimi 100 km 7 ile 7,8 LT arası değişiyor

donanım olarak

Curize ( kuruz ) kontrol,hız sınırlayıcısı Ön koltukların tamamında koltuk ısıtma,snyc sesli komut ve yardım sistemi,bölgesel kılima ön kısım ve arka kısım ayrı kontrol edile biliyor,start,stop eco mod,elektirikli katlanır ve ısıtmalı aynalar,arka camların tamamı karartmalı usb-auxs girişi önde iki bagajda bir adet olmak üzere 12v çıkış,koltuklar 36 adet pozizyonda konumlandırıla bilyor,ön ve arkada orjinal park sensörü ki bildiğim sonradan takmalar hikaya inanılmaz nizami ve hassas çalışıyor bayıldım,mercekli farlar,gündüz farları ön arka sis farı ,gece şöför yardımcı aydınlatma saga sola döndünde döndün yöndeki sis farını yakıyor.

Abi hayırlı olsun. Okuyunca titanyum Mondeo sandım diyenlerin sayısı hiç az değildir. Normal bir arabanın 3 katı donanımı var. Maşallah  :nazar:  Güle güle kullanın..

Yorum bağlantısı
Atilla Atun

Okan hayırlı olsun kardeşim.

Çok güzel bi tercih donanım on numara heleki rengi şahane.

Yürüyen estetik bir kale almissin resmen .

Tekerine taş değmesin inşallah.

Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

ALLAH razı olsun kardeşim izmir bir buluşsun yada olmadı karar verek Sabri ustamın oraya baskın yapak orada yiyek olmazmı

Abi ben Bursadayım tatlı işin makarası canın sağolsun Allah tekerine taş değdirmesin.

Yorum bağlantısı
Okan Tansel
(düzenlendi)

Abi ben Bursadayım tatlı işin makarası canın sağolsun Allah tekerine taş değdirmesin.

Adresede yollarık kardeşim ayıp ettin

Okan hayırlı olsun kardeşim.

Çok güzel bi tercih donanım on numara heleki rengi şahane.

Yürüyen estetik bir kale almissin resmen .

Tekerine taş değmesin inşallah.

Abi ALLAH razı olsun çok teşekkür ederim aracı kullandıkca keyfe geliyorum vallaha Amin cemil cümlemize inşallah 

tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Muhammed İkbal Dübek

Adresede yollarık kardeşim ayıp ettin

Tatlı bahane sohbet şahane orda olmak vardı kaç senedir bursadayım ilk fctr buluşmam İzmirde idi kısmet.. Özlendi o günler :biggrin:

Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Maşallah Okan abim aracın çok güzel benimde çok hoşuma gidiyor Allah kaza bela vermesin:)

Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol

Bence senin için alınmış fevkaladenin fevkinde bir karar kardeşim, kazasız belasız gönlünce kullan  :good1:  :nazar:

Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak

ALLAH razı olsun hepinizden daha iyileri sizlerin olsun gardaşlarım araç hakkında bilgi vereyim

Araç otomobil ruhsatlı 2 yılda bir vize titanyum paket şuanda benimde aboo dediğim lakin sineye çekmek zorunda kaldığım yıllık vergisi 2800 TL 

Motor hacmi 2,2 LT TDCİ şehir içi ortalama yakıt tüketimi 100 km 7 ile 7,8 LT arası değişiyor

donanım olarak

Curize ( kuruz ) kontrol,hız sınırlayıcısı Ön koltukların tamamında koltuk ısıtma,snyc sesli komut ve yardım sistemi,bölgesel kılima ön kısım ve arka kısım ayrı kontrol edile biliyor,start,stop eco mod,elektirikli katlanır ve ısıtmalı aynalar,arka camların tamamı karartmalı usb-auxs girişi önde iki bagajda bir adet olmak üzere 12v çıkış,koltuklar 36 adet pozizyonda konumlandırıla bilyor,ön ve arkada orjinal park sensörü ki bildiğim sonradan takmalar hikaya inanılmaz nizami ve hassas çalışıyor bayıldım,mercekli farlar,gündüz farları ön arka sis farı ,gece şöför yardımcı aydınlatma saga sola döndünde döndün yöndeki sis farını yakıyor.

Veh bee okurken yoruldum :D 

Maşallah, güzel araç. Kazasız belasız binin.

Yorum bağlantısı
Misafir
Bu konu kapalıdır.
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...