Hakan Bilir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Merhaba; 2015 model cmax trend aldım.Bu sitenin çok faydalı olacağını düşünüyorum.Hafta sonuna kadar teslim edicekler. İzmir Otokoç tan aldığım araç için boya,motor,alt takım,koltuk koruma bakım paketi için 800 tl istediler. Yaptıran arkadaşlardan konu ile ilgili detaylı bilgi alabilirmiyim.ALT takım koruma da ses izolasyonunda arttığını belirttiler. Teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Öncelikle aracınız hayırlı olsun güzel günlerde kullanın, fiyat normal gönlünüz rahat olsun. Geçen burada Sonax'a sordum iç dış detaylı temizlik 500 TL dedi yani..... 1 Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 İçinde işe yarar tek şey boya koruma, onuda hangi malzemelerle yaptıkları belli değil. Yerinizde olsam aracı bayiden alır nasiol zr53 uygulatırdım. Yorum bağlantısı
Serkan Karadağ 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Bem olsam bayiden arabayı aldıktan sonra profesyonel bir uygulama merkezine götürürdüm. Yorum bağlantısı
Ahmet Çankaya 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 arabam citroen servisteydi... bir kampanyaları varmış birazda eş dost indirimi ile boya koruma + motor koruma 300 TL... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 (düzenlendi) merhaba boya korumaları iyi değil araçta hare bıraktırıyorlar sonax ürünleri kullanılıyor dışardan anlaşmalılar sonax firmasıyla birtek alt korumayı yaptırın gerisi sizin yapa bileceğiniz birşey .yeni araca polisaj makinasıyla girişiyorlar tavsiye etmen zr53 kendiniz uygulayın ben üç gere geri götürdüm isyan çektim düşünün. 7 Temmuz 2015 tarihinde Okan Tansel tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Hakan Bilir 7 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 7 Temmuz 2015 merhaba boya korumaları iyi değil araçta hare bıraktırıyorlar sonax ürünleri kullanılıyor dışardan anlaşmalılar sonax firmasıyla birtek alt korumayı yaptırın gerisi sizin yapa bileceğiniz birşey .yeni araca polisaj makinasıyla girişiyorlar tavsiye etmen zr53 kendiniz uygulayın ben üç gere geri götürdüm isyan çektim düşünün. Teşekkür ederim.Peki alt izolasyon koruma içeri giren ses düzeyini gerçekten düşürmede faydası var mı?Ve alt izolasyon korumanın başka ne gibi faydaları mevcut? Yorum bağlantısı
Halit Bebek 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Ben 2011 modelini kullaniyorum x tit paketli. C max ve serisi binek focuslar da dahil olmak üzere fordlar ses yalitimi konusunu çözmüşler diyebilirim. Siz neden ozellikle ses yalitimiji merak ettiniz? Slm Yorum bağlantısı
Hakan Bilir 8 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2015 Ben 2011 modelini kullaniyorum x tit paketli. C max ve serisi binek focuslar da dahil olmak üzere fordlar ses yalitimi konusunu çözmüşler diyebilirim. Siz neden ozellikle ses yalitimiji merak ettiniz? Slm Boya koruma ile ilgili bir çok arkadaş zr53 ü tavsiye ediyor.O yüzden sunmuş oldukları pakette en cazip alt takım koruma geldi.Sizler kullanıcı olarak gerek yok diyorsanız,o yüzden bu siteden yardım almak istedim.Deneyimler,yaşananlar,memnuniyet v.b sebeplerden dolayı. zr 53 ü de internetten videolarını bulup inceledim,uygulaması oldukça kolaya benziyor.Sanırım kendim yapmaya çalışacağım. Garanti olarak 3 yılın üstüne +2 yıl için 400 tl istediler.Onu yaptırmayı düşünüyorum zaten,zr53 ü de kendim uygularsam sıkıntı yaşamam diye düşünüyorum. Teşekkürler Halit bey.. Yorum bağlantısı
Köksal Yılmaz 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Zr53 uygulaması videolarda basit görünse de detayında biraz tecrübe istiyor. Ayna,kapı kolları araları dahil su kalmamalı, kaporta serin ve araç gölgede olmalı. 2 kişi çalışmakta ve parça parça gitmekte fayda var. Silmeyi atlarsanız zımpara yapılması gerekir. Alt koruma aracın altı çürümesin diye pütürlü sprey atılabilir(spring aracımıza yaptırmıştım, sesten ziyade çürümesin diye). Yeni fordlarda ses yalıtımı gayet başarılı extra bir uygulamaya ihtiyaç duymazsınız. Koltuk koruma için de nasiol cabincare kullanabilirsiniz. Bende 2 fıs deneme amaçlı kullandığım 500 ml lik ürün mevcut. 1 Yorum bağlantısı
Hakan Bilir 8 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2015 Zr53 uygulaması videolarda basit görünse de detayında biraz tecrübe istiyor. Ayna,kapı kolları araları dahil su kalmamalı, kaporta serin ve araç gölgede olmalı. 2 kişi çalışmakta ve parça parça gitmekte fayda var. Silmeyi atlarsanız zımpara yapılması gerekir. Alt koruma aracın altı çürümesin diye pütürlü sprey atılabilir(spring aracımıza yaptırmıştım, sesten ziyade çürümesin diye). Yeni fordlarda ses yalıtımı gayet başarılı extra bir uygulamaya ihtiyaç duymazsınız. Koltuk koruma için de nasiol cabincare kullanabilirsiniz. Bende 2 fıs deneme amaçlı kullandığım 500 ml lik ürün mevcut. Teşekkür ederim Köksal bey. 1 Yorum bağlantısı
Okan Tansel 8 Temmuz 2015 Paylaş 8 Temmuz 2015 Teşekkür ederim.Peki alt izolasyon koruma içeri giren ses düzeyini gerçekten düşürmede faydası var mı?Ve alt izolasyon korumanın başka ne gibi faydaları mevcut? alt koruma köksal kardeşimin de dediği gibi ağırlıklı defarmasyon yönünde etkilidir ve seken taşların falan zararını azaltır sese etkisi var lakin öle afaki bir şekilde değil diğer işlemlerin hiç birin yaptırmayın çünkü çok palı ve malesef tecrübesizlik hat safada sıfır araca motor koruma diyor.arkadaş zaten motor temiz üstüne koruma sıvısı atiyorki ben bilindik meguersin kini aldım 40 tl ye en az 10 araç motoruna koruma uyguladık yani değmez Yorum bağlantısı
Hakan Bilir 8 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 8 Temmuz 2015 alt koruma köksal kardeşimin de dediği gibi ağırlıklı defarmasyon yönünde etkilidir ve seken taşların falan zararını azaltır sese etkisi var lakin öle afaki bir şekilde değil diğer işlemlerin hiç birin yaptırmayın çünkü çok palı ve malesef tecrübesizlik hat safada sıfır araca motor koruma diyor.arkadaş zaten motor temiz üstüne koruma sıvısı atiyorki ben bilindik meguersin kini aldım 40 tl ye en az 10 araç motoruna koruma uyguladık yani değmez Okan teşekkür ederim,sen İzmir desin tanışmak isterim. Arkadaşlar yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.Buradan güzel arkadaşlıklar edineceğimi düşünüyorum. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Okan teşekkür ederim,sen İzmir desin tanışmak isterim. Arkadaşlar yorumda bulunan herkese teşekkür ederim.Buradan güzel arkadaşlıklar edineceğimi düşünüyorum. rica ederim abi tabiki yan yana geliriz Yorum bağlantısı
Mehmet Çetiner 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 kesinlikle hiçbirşey yaptırmayın izolasyon zaten gayet iyi soğuk asfaltta bile rahatsız olmazsınız hele bir de müzik sesini hafif açarsanız müthiş keyifli sessiz bir araç cila olarak meguiars 21 de öneririm ben kendim yaptım gayet de iyi oldu bir de ön kaputa şeffaf folyo yaptırdım ön koltuklara iki adet atlet kılıf ve kauçuk paspas seti aldım bagaja da hanımların mutfak masasının üzerine serdikleri şeffaf kalın laylonlardan serdim mis gibi oldu kaput koruma folyosu yaptırırsanız kapı kolları içine tırnak çiziklerini önlemek amacıyla yine şeffaf folyo yaptırmayı atlamayın... Yorum bağlantısı
Okan Tansel 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 kesinlikle hiçbirşey yaptırmayın izolasyon zaten gayet iyi soğuk asfaltta bile rahatsız olmazsınız hele bir de müzik sesini hafif açarsanız müthiş keyifli sessiz bir araç cila olarak meguiars 21 de öneririm ben kendim yaptım gayet de iyi oldu bir de ön kaputa şeffaf folyo yaptırdım ön koltuklara iki adet atlet kılıf ve kauçuk paspas seti aldım bagaja da hanımların mutfak masasının üzerine serdikleri şeffaf kalın laylonlardan serdim mis gibi oldu kaput koruma folyosu yaptırırsanız kapı kolları içine tırnak çiziklerini önlemek amacıyla yine şeffaf folyo yaptırmayı atlamayın... güzel günlerde kullanın kendinizin ilgilenmesi harika sadece şunu diye bilirim %80 kaput koruma kaplamalarının sonu hüsrandır 6 ayda bir bilemedin yılda bir yeniletmezseniz eğer Yorum bağlantısı
Buğra Höngül 30 Eylül 2015 Paylaş 30 Eylül 2015 Koktuk koruma o kadar uzun süre etkili değil bilginiz olsun Yorum bağlantısı
Mehmet Çetiner 1 Ekim 2015 Paylaş 1 Ekim 2015 (düzenlendi) güzel günlerde kullanın kendinizin ilgilenmesi harika sadece şunu diye bilirim %80 kaput koruma kaplamalarının sonu hüsrandır 6 ayda bir bilemedin yılda bir yeniletmezseniz eğer Okan Bey 3M'e yaptırdık adam 2 yıl garanti verdi ama bilemiyorum... haklı olabilirsiniz zaman geçtikçe deneyimlerimi paylaşacağım... 1 Ekim 2015 tarihinde Mehmet Çetiner tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts