Cem Dilmen 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Arkadaşlar merhabalar... Malum yaz sezonu geldi tatil hazırlıkları başladı. Çocuklu ailelerin klasik sıkıntısı ( Özellikle de babaların kabusu ) bagaja eşyaları sığdırma sorunları da başladı. Küçük bebek olunca hanım illaki çocuğun park yatağını ve arabasını almak istiyor. O durumda da bagaj iptal olacak neyse uzatmayayım hülasa; ekstra bir bagaj arayışına girdim. Araç üzerine monte edilen port bagajlardan düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa ne tavsiye edersiniz? yada alternatif ne alabilirim? Marka model neler olabilir??? Yardımlarınız için teşekkür ediyorum... Yorum bağlantısı
Misafir 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Thule markası bu işte zirvedir denilir hep ama elbet farklı seçenekler de vardır,tecrübesi olanlar paylaşır Yorum bağlantısı
Tamer Akkan 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Thule markası bu işte zirvedir denilir hep ama elbet farklı seçenekler de vardır,tecrübesi olanlar paylaşır +1. Thule'yi uzun yıllar sorunsuzca kullanabilirsiniz. Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 geçen sene şurada bir şeyler konuşuldu belki işinizi görür http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/258526-portbagaj-konusu/ Yorum bağlantısı
Serdar Güngör 7 Temmuz 2015 Paylaş 7 Temmuz 2015 Ben izin başlangıcı veya dönüşü fazla çanta olduğu zaman yolculuk esnasında kullanmayacağım bütün eşyaları toplar ve izine gitmeden veya dönmeden 1-2 gün önce kargoya vererek gönül rahatlığı ile yolculuk yapıyorum. Yorum bağlantısı
Recommended Posts