İçeriğe Yönlendir

Antalya Varlık Mah Da Acil Adres Lazım

Atilla Atun

Recommended Posts

Atilla Atun

Arkadaşlar malum yaz sezonu geldi okullar kapandı ama beni eylül ayında ilk okula başlayacak olan biricik oğlum Atakaan için şimdiden Varlık mahallesinde bulunan Fatma gül Özpınar ilk öğretim okuluna kayıt yaptırmak istiyorum.

Antalya nin sayılı okullarından olduğu için kayıt ancak o mahalleden yapılmaktadır.

Yaklaşık 2 haftadir adres aramaktayim okul için. Yok Allah yok.

Emlakcilardan kiralık yer sorduğumuz zaman rakamlar bayağı bayağı yüksek .sadece adres bilgisi vermek için birisi benden neredeyse bi servet istedi .bunun ticareti yapılmakta diyor.

Parayı veren dudugu çalarmış ona göre.

Bu civarda bana yardımcı olacak arkadaşlar varsa veya tanıdıkları varsa bende onlara yardımcı olmaya calisirim mübarek ramazan ayında.

Yoksa son çarem ev kiralamak olacak ama rakamlarda hiç az değil. Kimse 1 yıldan aşağıda kontrat yapmaya yanaşmıyor okuldan dolayı.

Kusura bakmayın bu karışık kafa yapısından dolayı yanlış birşeyler yazmak istememeşidir.

Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen

Çok çarpık bir sistem oldu bu kayıt işi ... Kayıt için ev kiralamak nedir Allah aşkına [emoji47]

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Abi, eğer o taraftan adres işini ayarlayamazsan, birde doğu garajı tarafında bulunan Başöğretmen Atatürk ilkokulunu araştır. Bildiğim kadarıyla orası da oldukça iyi bir okul. Güya adrese dayalı kayıt yapılıyor ama okul çıkış saatinde okulun önü servisten geçilmiyor. Çok uzak semtlerden bile Başöğretmene gelen öğrenciler var.  

Yorum bağlantısı
Atilla Atun
(düzenlendi)

Abi, eğer o taraftan adres işini ayarlayamazsan, birde doğu garajı tarafında bulunan Başöğretmen Atatürk ilkokulunu araştır. Bildiğim kadarıyla orası da oldukça iyi bir okul. Güya adrese dayalı kayıt yapılıyor ama okul çıkış saatinde okulun önü servisten geçilmiyor. Çok uzak semtlerden bile Başöğretmene gelen öğrenciler var.

Olur olur sorarım.

Bütün öğleden sonralarım nöbet hariç okul pesindeyim zaten.

Hanım o okulun bize çok uzak olduğunu söylüyor.

Bakalım ufukta ev kiralama görünüyor.

Eve tabiiki eşya taşıma olmayacak ama bir iki koltuk kanape gibi birşeyler koyarız yalancı adres olmasın diye.

Antalyaya yolun düşerse adres belli .Beklerim.

tarihinde Atilla Atun tarafından düzenlendi
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

Olur olur sorarım.

Bütün öğleden sonralarım nöbet hariç okul pesindeyim zaten.

Hanım o okulun bize çok uzak olduğunu söylüyor.

Bakalım ufukta ev kiralama görünüyor.

Eve tabiiki eşya taşıma olmayacak ama bir iki koltuk kanape gibi birşeyler koyarız yalancı adres olmasın diye.

Antalyaya yolun düşerse adres belli .Beklerim.

İlk fırsatta inşallah. :)

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...