İçeriğe Yönlendir

Klimadan Cakmak Gazi Kokusu Geldi.

Onur Kacar

Recommended Posts

Onur Kacar

- Dizel ve lpg yok-

Az once arabaya bindim ilk once radyodan cizirti geliyor zannettim elektronik herseyi kapattim ses kesilmedi klimaya kulagimi dayadim emin oldum bi baktim yogun sekilde gaz kokuyor. Gecen gun sicaktan gogusteki cakmak patladi aklima o geldi torpidodaki 4 5 tane cakmak vardi ordan mi sizdi acaba dedim cakmaklar saglamdi. Bi sure arabayi calistirmadim ses kesildi kokuda gitti fakat aklima takildi. Ilk defa boyle bisey oldu ve normal bisey degil bence bu. Sorun ne olabilir? Hemen sanayiye atlamak istemiyorum yoktan var edip durduk yere masraf cikaran asiri vicdanli ustalar var burda cunku

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Mahmut Yurt

Klima gazları ucucu ve kokusuzdur.araçta koku yapan şey,ara sıra insanı rahatsız eden şey, evaparatör ün üzerinde biriken bakteri ve toz tabakası olabilir. Ayrıca klimada kaçak varsa yeterli soğutmayı zaten yapmayacaktır böyle bir durum söz konusu mu? Bir ihtimalde silecek suyu antifirizli su ise onun kokusuda gelebilir. Kendiniz detaylı kontrol edebilirseniz sanayiye gitmeden sorunun kaynağını tespit edebilir ve belki basit bir şekilde çözüme ulaşabilirsiniz. Ayrıca torpidoda bulunan çakmaklar sıcaktan dolayı genleşme yaşayıp koku yapmışta olabilir illa patlamasına gerek yok.

Yorum bağlantısı
Onur Kacar

4 gun once kontrol ettirdim kacak var mi yok mu diye kacak oldugunu sanmiyorum hele ki boyle kokusuz ve ucucu diyince hic zannetmiyorum. Bildiginiz boyle fisssss diye sinsi sinsi yayildi koku :)

Yorum bağlantısı
Serdar Karagonlu

Ne kadar doğru bilmiyorum klima gaz dolumu yapan biri anlatmıstı ucuz tüp almış müşterinin aracına dolum yaparken sigara yakmış dolum sibobu alev almış sonra tüpü söküp gazını boşaltmış lpg olduğunu anlamış bundan sonra ucuz tüp almam demişti.

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ne kadar doğru bilmiyorum klima gaz dolumu yapan biri anlatmıstı ucuz tüp almış müşterinin aracına dolum yaparken sigara yakmış dolum sibobu alev almış sonra tüpü söküp gazını boşaltmış lpg olduğunu anlamış bundan sonra ucuz tüp almam demişti.

lpg soğutmaz ki? Sallamışlar bence...

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
  • 3 hafta sonra...
Atakan Ulusoy

Polen filtresi kirli olduğunda klimayı ilk açtığınızda 3-5dk gaz gibi pis bir koku gelir. Polen filtrenizi değiştirirseniz bu sorun ortadan kalkar.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...