İçeriğe Yönlendir

18 Inc Çelik Jant Hatasına Düşmeyin

Nurettin Şengül

Recommended Posts

Nurettin Şengül

merhaba arkadaşlar connect için sakın 18 inc jant hatasına düşmeyin 15 jant olan araca 18 jant atarsanız doğal olarak lastikler çamurlukların dışına çıkacaktır ve arka sürgülü kapı jantlarınızı çizecektir karpuz 17 jant attıgım connect aracımda arka kapıları açtıgımda 1 parmak kadar boşluk kalıyor 17 inc jant connect için en ideal yükseltile bilecek janttır direksiyonunuz biraz agırlaşacaktır ve yakıt artış kalkıştada aynı marka model connectlere göre  daha geride kalacaksınız. son olarak connect için karpuz çelik jant vahşetin dehşet duruyor bilginize

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

resimli açıklamalar daha akılda kalıcı olur bence hemde göz zevkimiz olsun biraz

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül

otoparka indiğimde atarım 

resimli açıklamalar daha akılda kalıcı olur bence hemde göz zevkimiz olsun biraz

otoparka indigimde atarım ercan

Yorum bağlantısı
Ercan Ayas

Ofsetli jant son konusu olunca doğru ama ofsetsiz 18 de hiç bir sikinti olmaz aracin yandan bir resminide cekseydiniz bende 17 jant alma arifesindeyim fikir olurdu

Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül

yüklüyorum yeni konuda  :) düşündüm senide ercan

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

valla aracımın jantı 185 65 14 ben 205 45 16 ya cıktım baya da memnum sizin sıkıntınız et değeriyle ofset değerini yanlış olduğundan dolayı bu sıkınıt ları yasıyorsunuz

Yorum bağlantısı
Uğur Çınar

böbrekte taş kalmadı tabii memnunsun

sikiti yok abi ailedik herkes alisti arti yay belli oranda amortisorlerdede sertlestirme var betondan farki yok ama bu araba bunu istiyor ☺☺☺

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

1 yılı aşkın 18 st kullanıyorum yakıttan konfordan kalkistan ve 225 40 18 yerine 215 40 18 aldığımda beri direksiyon sertliginden de çok çok memnunum

Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül

1 yılı aşkın 18 st kullanıyorum yakıttan konfordan kalkistan ve 225 40 18 yerine 215 40 18 aldığımda beri direksiyon sertliginden de çok çok memnunum

calla ceyhun hızır gibi yetiştin 17 karpoz jant kullanıyorum bu aracım yeni 2012 diger aracım ise çelik jantsız 2004 model connect bu jantları ve lastikleri taktıgımdan beri direksiyon 2004 model arabadan çok daha sert sen bunu lastik ebatları ilemi çözdün ?

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Evet lastik ebati ve lastik markası ile 225 lastikler pirelli pzero çok sert 215 40 18 ler roadstone n fera su 1 bu lastikler Harika beklediğim den çok çok iyi çıktı

Benim tavsiyem yumuşak lastik kullan ve taban genişliğini jant in elverdigi kadar daralt direksiyonunda kalkislarda duzelecektir die düşünüyorum sana düşen sadece çukurlara dikkat etmek kalır

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

Ben şuan önlerde 225-40-18 arkalarda 225-45-18 kullanıyorum. Ön lastikler ömrünü tamamlasın yerine 215-45-18 takıcam.

Senin jantın ofsetiyle ve et değeriyle alakalı bir durum. Benim Range Rover jantları çamurlukla aynı izada dışarı çıkman modeller benim hoşuma gitmiyor arabanın görüntüsünü bozuyor bence.

n7vR90.jpg

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Nurettin Şengül

konu başlığı bu 

taktırmayın demiyorum ve bilgi paylaşımı sadece 

Yorum bağlantısı
Uğur Kamil

konu başlığı bu 

taktırmayın demiyorum ve bilgi paylaşımı sadece 

Bizimde anlatmak istediğimiz jant boyutuyla bir alakası olmadığı(o konforu etkiler sadece) ofsetli veya forda uyumsuz et değeri olan 15 jant taksanda aynı sorunu yaşarsın ;)

Yorum bağlantısı
Ceyhun Gürler

Ben şuan önlerde 225-40-18 arkalarda 225-45-18 kullanıyorum. Ön lastikler ömrünü tamamlasın yerine 215-45-18 takıcam.

Senin jantın ofsetiyle ve et değeriyle alakalı bir durum. Benim Range Rover jantları çamurlukla aynı izada dışarı çıkman modeller benim hoşuma gitmiyor arabanın görüntüsünü bozuyor bence.

n7vR90.jpg

Benim jantlarda senin gibi bu konuda düşünceler aynı ugur , bence dışa çıkıklar ticarilere hoş durmuyor.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...