İçeriğe Yönlendir

Trend Fiesta Için St Ön Ve Arka Tampon Şiparişi Hakkında

Ali Baysal

Recommended Posts

Ali Baysal

Arkadaşlar merhaba,

2013 model dizel trend model fiestam var. Bİraz modifiye yapmak istiyorum. st ön tambon ve arka tampon siparişi verebileceğim bir site buldum. Fakat kafama birkaç şey takıldı. size danışmak istedim.

Orjinal st tampon bizim araçlarla uyumlu mudur? uyumlu ise ondan alacağım. değilse aşağıdaki resimde görünen tamponu alacam. Bu ürünleri adamlar kendileri üretiyor.

842-fiesta-st-2013-zderzak-001_u.jpg

220-fiesta-po-fl_u.jpg

509-fiesta-st-2013-przeszczep-rs-final-0

413-1_u.jpg466-53-fiesta-st-prog-deska-042wmud_l.jp

Deneyimli arkadaşlar tecrübelerini paylaşırsa sevinirim. 

Herkese iyi günler dilerim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Ali Baysal

işin maliyet kısmı üreticinin sitesinden tamponlar ve yan difüzörler 517 paund + 70 paund kargo ücreti + vergi

Romanya da şubeleri var. ordan gelirse aynı fiyatlar euro bazında olacak. ortalama bi 3000-3500 tl gidecek gibi duruyor. 

uyar, fakat maliyet meblağı ne olur, gümrüğü,nakliyesi vs ne olur iyi düşünmek gerek.birde fiberglas ürün ne kadar sağlıklı olur orasıda muamma heleki ön tampon da ;)

orjinal st tamponlar uyar ise onun peşine düşecem Galip Bey :)

Yorum bağlantısı
Ali Baysal

orjinal almak daha doğru olacak o zaman. teşekkür ederim yardımınız için.

Yorum bağlantısı
Metehan Parti

Ben sadece orjinal ön tamponu 3500 tlye ozel tırla getirttim obur turlu 100 $ ustu urun gumruge takılır.

Yorum bağlantısı
Ali Baysal

bi yandan da gümrük işlerini araştırıyorum. ithalat yapan bi firma üstünden getirtmeyi deneyecem bakalım becerebilecek miyiz :)

Yorum bağlantısı
Ali Baysal

bu ürünü gördüm fakat stoklarında olan bi mağazayı bulamadım

Yorum bağlantısı
Fevzi Türe

Ben bizzat gorustum siparis yzerine getirdikleeini beyan etti siparis suresi ise 20 ile 25 gun arasinda olabilecegini soylemislerdi

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...