Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Abimin 2008 model Clio extreme yarı otomatik aracı var ve henüz 58.000 km civarında, geçen gün araç yolda kaldı hareket edemez durumda, aracı Kartal sanayideki ustamızın dükkanına çektirdik ve bugün konuştum debriyaj merkezi patlamış dedi,O parçayı bulmakta biraz sıkıntılıymış çok fazla piyasada yokmuş o nedenle şuan çıkma parça araştırıyorlar fakat bulamazlarsa iş fena çünkü orjinali 3000 liraymış. Abimde haliyle araçtan çok soğudu hem ekonomik olarak şuan ona 3000 lira veremem diyor ayrıca zaten değmez o paraya diyor bende o zaman satışa koyalım ilana da açık açık arızalı olduğunu ve 3000 lira civarında masrafı olduğu belirtelim dedim. Bu durumda ilana piyasanın ne kadar altında fiyat yazalım sizce? Yani 3000 lira bence az alacak adam 3000 lira masraf edecek ama birde zaman kaybı olacak uğraşacak o nedenle 4000 civarı daha az yazalım diyorum nasıl olur satılır mı sizce bu şekilde ? Çünkü araç arızası dışında hakikaten çok temiz kazası yok, boyası yok bildiğiniz garaj arabası km si 58.000 de henüz. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 BVA şanzımanlar maalesef saatli bomba. Bir gün illa bozuluyorlar. Dediğiniz gibi 4bin altına çok rahat gider diye düşünüyorum. Bir de soru, gerçi artık şanzıman sökülmüştür ama, başka ustaya gösterdiniz mi? Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 BVA şanzımanlar maalesef saatli bomba. Bir gün illa bozuluyorlar. Dediğiniz gibi 4bin altına çok rahat gider diye düşünüyorum. Bir de soru, gerçi artık şanzıman sökülmüştür ama, başka ustaya gösterdiniz mi? Öyleymiş ustamızda söyledi sizin dediğiniz gibi sıkıntılı şanzımanlar olduğunu, yok henüz şanzıman sökülmedi pc ye bağlamışlar onun dışında mekanik olarak nasıl kontrol ettiler bilmiyorum açıkcası. Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Bence şanzıman sıkıntısı olduğu için 4 bin liradan daha fazla değer kaybıyla gider. Çünkü böyle problemli arabaları kullanıcısı almaz, bu işin ticaretini yapan alır onlarda iyice öldürüp öyle almaya çalışır. Yorum bağlantısı
Gökhan Albayrak 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Bence şanzıman sıkıntısı olduğu için 4 bin liradan daha fazla değer kaybıyla gider. Çünkü böyle problemli arabaları kullanıcısı almaz, bu işin ticaretini yapan alır onlarda iyice öldürüp öyle almaya çalışır. Katılıyorum. Araç alacak olsam zaten arıza yapmış bir daha yapma olasılığı hiç yapmamışlara göre daha fazladır diye düşünürüm. Ama çok ince eler sık dokurum biraz da ondan olabilir. Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 yaptırılıp satılması lazım , bu haliyle 5-6 lira daha ucuza gider 4binle falan kurtulmaz alacak adam 1000 lira için uğraşmaz aradaki fark 2-3 olursa belki biri alır böyle Yorum bağlantısı
Erol Güven 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Bence tamir ettirin ondan sonra satarsınız bu şekilde ise ölü fiyatına gider yazık olur tabi tercihelbette sizin. Yorum bağlantısı
Yasir Baş 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Bence yaptırıp satılmalı, diğer taraftan da farklı bir ustadan fikir almakta fayda var.. Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Bence de yaptirip satin. Sahsen ben olsam boyle bir araca bulasmam. Aklima hep soylenilenden daha fazla masrafi olacagi yada duzen tutmayacagi fikri uyandirir.. Yorum bağlantısı
Misafir 9 Temmuz 2015 Paylaş 9 Temmuz 2015 Yaptırmadan satınca anlaşılan satması çok zor olacak ayrıca elimiz zayıf olacak haliyle Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Cevaplar ve tavsiyeler icin tesekkur ederim, aracı tamir ettirdik 1200 lira masraf cıkardi bunada şükür diyelim Yorum bağlantısı
Misafir 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Cevaplar ve tavsiyeler icin tesekkur ederim, aracı tamir ettirdik 1200 lira masraf cıkardi bunada şükür diyelim Çok geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz. Size 3000 TL diye sallamasyon konuşan ustanın ustalığı batsın.. Yorum bağlantısı
Evren Erakçora 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Kim alır o arabayı. 4 bin kurtarmaz bence. Yorum bağlantısı
Misafir 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 Çok geçmiş olsun. Umarım tekrarlamaz. Size 3000 TL diye sallamasyon konuşan ustanın ustalığı batsın.. Sorun kulaktan kulağa abimden aldığım bilgiler yüzünden yoksa ustamın tespitinde yanlışlık yokmuş ilk başta bu değişen parça sıkıntılı demiş zaten abim bana yanlış aksettirmiş yoksa ustama laf yok gözüm kapalı aracımı teslim ederim herzaman 25 senelik ailemizin ustası Ne yapıldı araca sonuç olarak? Debriyaj merkezi patlamış o değişmiş Sani Bey sıkıntı bittiyse ve arabadan memnunsanız kesinlikle satmayıp binin. Araba almak genelde araba satmaktan daha zor oluyor Satış ilanına koyduk bile aracı Yorum bağlantısı
Recommended Posts