İçeriğe Yönlendir

Garantiyi Bozmadan Serviste Castrol Edge Yağ Kullandırabilirmiyim?

Çağatay Özsoy

Recommended Posts

Evren Erakçora

Bazı lokantalar yanık yağ mı kullanıyor ne yapıyor , zehir resmen. 

Yorum bağlantısı
Çağatay Özsoy

Bu gün Castrol teknik destek ile görüştüm; çok gevelediler ama kısaca evet Edge yi BMW ve Volkswagen ortak geliştirdiler o yüzden bu araçlarda kullanılıyor ama ford şimdilik onay yok, garanti içinde kullanmanız çok mümkün görünmüyor dediler. Servislerde magnatec a5 pro kullanılıyor, bu yağ kesinlikle tam sentetiktir, arada çok da büyük fark yok, çok isterseniz garanti bitimi sonrası edge kullanabilirsiniz gibi bi konuşma olunca inadımdan vazgeçtim :)

Amma halen Castrol u bi adım daha önde gördüğümden mobil yerine castrol kullanacağım. Bi serviste bu ürünü kullanıldığını öğrendim, 380 fiyat verdi. Yarın yaptırıcam bakımı çünkü baya kafam bulandı, stres yaptım.  FMY kullansam da 100bin ve sonrasına kadar bi sıkıntı çıkarmaz, bende bu kilometre civarlarında satabilir zaten :)

Değerli bilgilerinden dolayı herkese çok teşekkür ederim, sağlıcakla kalın.

Yorum bağlantısı
Cihan Yaşar

Petronas 5 30 da fully sentetik yaziyordu .petronas yalan mi oldu?

Yorum bağlantısı
Hasan Ekci

Magnatec lerde tam sentetik yazıyor. Mobil 3000 de öyle. Ama bunlar tartışmalıdır, zira bu fiyatlara sentetik zor derler.  Edge ve mobil 1 tartışmasız.

Magnatech yağ ilk çıktığında üzerinde yarı sentetik yazıyordu. Mobil 3000 ilk çıktığı günden beri tam sentetiktir.

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...