Serkan Toker 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Müezzini bekliyorum abi.. Soğutmalı torpido iş görürdü, olsaydı iyi olurdu.. Genelde yola çıkınca çok zorda kalmazsam durmam.. Çocuklar uyusunlar diye gece gidiyorum yola 300 km. durmadan giderim.. Benzinlik işi güzel ama in bin derken geçtiğim arabalardan bazıları beni geçiyorlar.. 2 Yorum bağlantısı
Celalettin Süğürtin 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 25-26 yaşlarındayken bir yere giderken olabildiğince hızlı gider, vardığım yerde de yerimde duramaz, biraz daha araba kullanmama vesile olacak yeni görevler arardım. Şimdilerde yavaş gidip yolculuk süresini uzatıyor, arabamla geçidiğim sürenin tadını çıkarıyorum. Beni geçen geçsin. Umurumda değil 1 Yorum bağlantısı
Emrullah Aydoğdu 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 2004 Trend Stil paket. Sunrooflu, dijital klima ve bahsedilen parça var. Bluetooth altyapısı dediler diye hatırlıyorum. Çok kurcalamadım. Yorum bağlantısı
İlker Yüksel 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 benim aracımda sunroof yok bende mevcut. Yorum bağlantısı
Recommended Posts