Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 3008'i uzun dönemdir kullanan var mi? kalite, yol tutus akliniza gelebilecek her türlü yorum, tavsiye benim icin iyi olur. düsündügümüz arac 2.0 HDI 150 beygir olacak, büyük olasilikla active pro olan versiyon olacak yorumlar icin simdiden tesekkürler Yorum bağlantısı
Misafir 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 ... Lokman abimde vardı bir dönem. Genel olarak memnundu sanrım ama Ford suz yapamadı.. Benimde hoşuma giden, güzel bir araç. Yorum bağlantısı
Fatih Keskin 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Lokman abi de 1.6HDİ vardı. Konforundan çok memnundu anca Ford suz yapamadı. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 aslinda 1.6 Tdci focustan memnunum. daha performansli ve daha sessiz bir araba istiyorum. 3008 in büyüklügü de ideal geliyor gözüme. ne kücük ne büyük. cmax gibi. Yorum bağlantısı
Servet Aydın 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Lokman abimde vardı bir dönem. Genel olarak memnundu sanrım ama Ford suz yapamadı.. Benimde hoşuma giden, güzel bir araç. Lokman abi de 1.6HDİ vardı. Konforundan çok memnundu anca Ford suz yapamadı. İki mesajada katılıyorum. Lokman abide vardı C-Max ayrı dünya dedi 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 (düzenlendi) yol tutus konusunda kesin cmax öndedir tartismasiz. yol tutusu normal olsa yetiyor. sinirlari pek zorlamam. ic kalite olarak bilmiyorum (tahminen yine cmax öndedir) motor ayni sanirim cmax 140, 3008 150 beygir gerci. gelelim asil meselelere: kafadan istedigim ayarda cmax in fiyati beni asiyor:) ic mekan daha ferah 3008de farkli tatlar arayisinda olabilirim:) öte yandan .ok yeme otur assagi masraf etme simdi bosu bosuna diyorum:) Lokman Abinin arabasi otomatikmiydi? nelerine göre karsilastiriyordu? 10 Temmuz 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 bu pejolarda, ford etis gibi bir sistem var mi? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 Benim kayın pederde c4 picasso vardı. Şimdi pejo 3008 var.İkisini de kullandım ve ikiside otomatikti.Pejo nun otomatiği cıtroen e göre daha iyi geldi bana.Araba fena değil.Benim 2.0 tdci mondeo var.Onla kıyaslarsam yol tutuş-iç malzeme kalitesi ve güç tabii ki düşük.İyı yönü ise yüksek havadar olması. otomatik kesinlikle düsünmüyorum. dizel otomatikler genelde problemli oluyor ve performanslari (özellikle kalkislarda) hic hosuma gitmiyor. tork yüksek oldugu icin kalkislari kagni gibi ayarliyorlar. mondeoyla karsilastirilamaz zaten Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Lokman abideki içi makyajsız olandı. Yenisi daha güzel. Headup display vs. var. Ama bence de Ford... 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 Lokman abideki içi makyajsız olandı. Yenisi daha güzel. Headup display vs. var. Ama bence de Ford... yenisiyle eskisi arasinda cok büyük fark yok. bende eski kasasini düsünüyorum zaten. aslinda eski kasa diye bisey yok. ici ve aksamlar ayni, disi makyajli ve iceride ufak tefek makyajlar var. head up display aslida cok gerekli bisey degil. cünkü üzerinde hiz, öndeki aracla mesafe, cruze kontrolün bilgileri cikiyor sadece. baska bi numarasi yok. ama öndeki aracla olan mesafe headup display olmayan versiyonda yok. bence de Ford o konuda sikinti yok ama 3008 daha cok hosuma gitti iste 1 Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 yenisiyle eskisi arasinda cok büyük fark yok. bende eski kasasini düsünüyorum zaten. aslinda eski kasa diye bisey yok. ici ve aksamlar ayni, disi makyajli ve iceride ufak tefek makyajlar var. head up display aslida cok gerekli bisey degil. cünkü üzerinde hiz, öndeki aracla mesafe, cruze kontrolün bilgileri cikiyor sadece. baska bi numarasi yok. ama öndeki aracla olan mesafe headup display olmayan versiyonda yok. bence de Ford o konuda sikinti yok ama 3008 daha cok hosuma gitti iste Model yılı anlamında farklılıklar mevcut, 2009 modeli ile 2015 modeli farklı. Tabi donanım seviyesi de etken... 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 (düzenlendi) Model yılı anlamında farklılıklar mevcut, 2009 modeli ile 2015 modeli farklı. Tabi donanım seviyesi de etken... nasil farkliliklar var? http://www.gazetepress.com/2014/03/09/yeni-3008de-neler-yeni/bu sayfada bi karsilastirma mevcut. pek bir fark yok. alacagim arac fulle yakin olacak tahminen 2010 model. artik bos araba almam:) ben arastirirken yanlis sonuclara ulasmis olabilirim. sizin bildiginiz ne farklar var? 10 Temmuz 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
H.Cenk Bayrakçı 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Benim bildiğim head up display, navigasyon, iç butonların dizaynı, vites ve cam tavandaki iyileştirmeler...ha pek fark denemez bunlara ama yeni modelleri daha sorunsuz ve şık. Ayrıca araziye göre çekiş Kontrolü c-Maxde yok... 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 Benim bildiğim head up display, navigasyon, iç butonların dizaynı, vites ve cam tavandaki iyileştirmeler...ha pek fark denemez bunlara ama yeni modelleri daha sorunsuz ve şık. Ayrıca araziye göre çekiş Kontrolü c-Maxde yok... headup displayde renk degismis bildigim kadariyla, naviyi bilmiyorum, cam tavani da bilmiyorum cekis kontrolü aslinda isime yaramayan bir özellik. arazide isim yok ama full olunca o da oluyor tesekkürler cevaplariniz icin Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 Eren bey yurt dışında yaşıyorsunuz heralde.S...com dan baktım 2.0 dizeller yok Tr de. Evet avusturya da yasiyorum. Turkiye de genelde 1.6 dizel otomatik var ozellikle performansi kotu oldugu icin yerden yere vurmuslar kimi yerde. Ben 150 duz bakiyorum performansta problem olmaz. Konfor, yol tutus(bi mondeo beklentim yok) ve donanim onemli benim icin. Motordan sikinti cikacagini zannetmiyorum, pug dizelde cok iyi. Sizin kayinpederin arabasinda dökülen, soyulan, kirilan, gicirdayan yerler varmi? Kaporta ve saglamlik konusunda ne soyleyebilirsiniz? Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 Eren bey şöyle şöyleyim.Çok beklentiniz yok anladığım kadarıyla bu araba sizi mutlu eder.Bir de 2.0 dizel daha iyi.Kayınpeder c4 picassoyu sattığına pişman işin açığı.Bu gün iftara gelecekti.Geldiğinde bir sorayım beğendiği beğenmediği kısımları.Size bildiririm. cok tesekkür ederim cevabinizi bekliyorum Yorum bağlantısı
Lokman Ceritlioğlu 10 Temmuz 2015 Paylaş 10 Temmuz 2015 Eren merhaba, yurtdışında size tavsiyem en dolusundan bir s-max, 3008 güzel bir araç hatta görüş açısı c-max ten daha güzel diyebilirim. sağlamlık konusunu bilmiyorum, daha önceki c-max imle çok kötü bir kaza geçirdim ve burnum kanamadan çıktım. 3008 vites aralığı çok düşük buda fazla yakıt demek, 2000 devir 6 viteste 95 km hızla giderken, c-max 2000 devir 5. viteste 105 km. ile gidiyor, bu bilgi hiç bir yerde yoktur boş olmasına rağmen esp, hız sabitleyici, gündüz farı, hız limitörü vardı. 2 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 Eren merhaba, yurtdışında size tavsiyem en dolusundan bir s-max, 3008 güzel bir araç hatta görüş açısı c-max ten daha güzel diyebilirim. sağlamlık konusunu bilmiyorum, daha önceki c-max imle çok kötü bir kaza geçirdim ve burnum kanamadan çıktım. 3008 vites aralığı çok düşük buda fazla yakıt demek, 2000 devir 6 viteste 95 km hızla giderken, c-max 2000 devir 5. viteste 105 km. ile gidiyor, bu bilgi hiç bir yerde yoktur boş olmasına rağmen esp, hız sabitleyici, gündüz farı, hız limitörü vardı. Benim kayınbabam 55 yaşında.Emekli.Normal limitlerde kullanır arabayı.Bastım mı uçsun derdi yok.Citroen c4 picassonun özlediğim tarafı 7 kişilik olması diyor.Trim sesleri falan olmadığını söyledi.50b km de almış şu an araba 80b km de.Arabayı alalı 2 yiĺ olacak.Rutin bakımlarla biniyor şikayetim yok dedi.Dediğim gibi 100km de ben kullandım arabayı iyi derim.Ama bi smax değil tabi. ikinizinde yorumlari cok degerliydi benim icin tesekkürler smax veya cmax a bütcem yetmiyor malesef. benim icin bastinmi gitmesi önemli. gecenlerde gidisli gelisli bir yolda cok uzun süre bir tirin arkasinda takili kaldim. burnumu cikarip gaza yükleniyorum (4. vites 80-90 arasi bir hiz) arac ivmeleniyor ama karsidan geleni görünce heyecanli dakikalar yaratiyor. 3. viteste iyi ivmeleniyor ama devir cok yukseliyor 3500-4000 den sonrasi yalan zaten. o nedenle arac arayisina girdim. internette hizlanma videolarini izledim 2.0 HDI 3008 fena hizlanmiyor ama ford icin daha yuksek beygirli bir araba gerekiyor, 1.6 3008 ise 4. viteste 80-90 dan sonra kesilimeye basliyor ayni focus gibi. en güzel hizlanan arac ise honda civic (bu baktigim araclarinhepsi 150 beygir civari, burada vergi beygire göre ve 150 den fazlasi benim icin fazla)civic kücük, accord güzel ama 2. eli yok burada. bir 3008 buldum 2010 hemen hemen full,fiyati uygun, galeriden ve 1 yil garantili (burada galeriler daha güvenilir) ama bu 2000 devir 95 olayi düsündürücü. 150lik olan daha farkli olabilir gerci, test sürüsü yapmak lazim. olmadi focusla bi kac sene daha idare edip sonra baska araclara bakarim herkese yorumlari icin cok cok tesekkurler araclarin 0-130 hizlarini bulabilecegim bi site olsa en azindan karsilastirma yapardim 1 Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 10 Temmuz 2015 (düzenlendi) Orada 2.0 dizel 3008 ne kadar, 2.0 dizel s-max ne kadar? aradaigim kriterlerde (80000 den az full donanimli, en fazla 5 yasinda) 3008 12000€, smax 17000€ dan baslayan fiyatlara sahip. smax alirsam 163 beygir olani tercih ederim o daha fazla tabi 18-19000 den basliyor. ayrica vergisi fazla tabiki bu fiyatlara sip diye bulunmuyor. beklemek, sürekli internette gezmek lazim 10 Temmuz 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Zamaninda (2012-2013) 1.6 feline dizel otm vardi. Yol tutus motor performans yakit gayet tatminkardi, maddi sikintilar nedeniyle satmistim. Halen hanimla yolda gordukce gucu toplayinca tekrar 3008 alalim diyoruz. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 1,6 benzinli motorlarda Lpg uyumu var bildiğim kadarı ile. Çok sıkıntı olmaz görüşündeyim.. Lpg li çok var ilanlarda.. http://www.sahibinden.com/arazi-suv-pick-up-peugeot-3008/benzin-plus-lpg?hasPhoto=true&address_country=1 Anlamadığım için soruyorum, sahibindende C-Max otomobil 3008 SUV kategorisinde. Arasında gerçekten böyle bir fark mı var? Benim Sedici de Suv kategorisinde. Aynı aracın Suzuki Sx4 olanı Otomobilde.. Neden bilemiyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Vergide ve muayenede fark ediyor mu bilemiyorum, eğer yoksa aile kalabalıklaşırsa böyle birşeyler düşünmeye başladım Yok. 2. elin vergi yada muayansinde fark etmiyor. Yıkarken yıkamacılar 5 Tl fazla istiyor.. Yorum bağlantısı
Recommended Posts