Misafir 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 Bu arada 4007 si varmış. Pejonun. İlk defa gördüm desem yeridir. Sanırım Mitsubişi alt yapısına kurulu. Güzelmiş. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-peugeot-2010-peugeot-4007-hatasiz-4x4-otomatik-vites-navigasyonlu-full-241250932/detay Yorum bağlantısı
Misafir 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 lpg de bu yağlamanın sizce bir faydası var mı? bana çok mantıksız geliyor... hadi emme subaplarını kurtardın.. egsoz subapları erimeyecek mi? 3-5 yıl için sıkıntı çıkmaz normal kitlerde kanımca. Ha ne zaman takıldığı ve kaç km kullanıldığı önemli. Lpg sıkıntıları genelde 100.000 km lerde başlıyor. O kadar kullanır mısınız? Eğer kullanmazsanız gerek yok bence alengirli kitler. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 5 Kasım 2015 Yazar Paylaş 5 Kasım 2015 (düzenlendi) arkadaşlar yeni bir başlık açmayayım, lütfen değerli katkılarınızla buradan devam edelim... meganın o geniş bagajı sonrası, araç bulamayıp sandero alışım... bagaj ve dizelin kışın araç içini çok geç ısıtması nedenleriyle yarı pişmanlığa dönüştü. araba pazarında görmüş olduğum 3008 in çift bölmeli bagajına aşık oldum. ortalama c sınıfı bir araç fiyatına benzinlisini alabiliyor oluşum bu araca karar vermemde en büyük etken. araç ağır. 1,6 120 bg motor mutlaka benzini su gibi içecek. fabrika verisi 9,5 lt şehir içi... yani siz 11 deyin alet çantası, şarj takviye kablosu, temizlik malzemeleri, ıvır zıvır olmayınca bagajda şehir içinde bile huzursuz oluyorum gel gör ki şükür Allah'a bebek arabası da koymak nasip olunca, bagajda yer kalmadı. ben orta seviye cam tavansız, benzinli bir 3008 alacağım nasipse - de.... bu araca lovato obd üzerinden ayar güncellemesi yapan lgp kitini takıp rahat rahat binebilir miyim? özellikle lpg konusunda fikirlerinizi almak istiyorum. araçla ilgili +/- olarak fikirleriniz de tabii ki önemli. alacağım araç 2011-2012 model olacak inşaallah. makyajsız ve bence daha yakışıklı olan kasa... Ben araci aldim. Yaklasik 2 aydir kullaniyorum. 150bg dizel manuel vites. cok rahat bir arac. Yüksek olmasi nedeniyle yola iyi bir hakimiyet sagliyor. Bagaji cok büyük degil ama bebek arabasi sorunsuz sigiyor. Benimki 150 dizel oldugu icin agirlik pek fazla hissedilmiyor. Ortalama yakit 6-7 arasi (Istanbul kadar olmasa da trafik yogun burada). LPG olayini hic bilmiyorum. Ancak otomatiklestirilmis vitesin pek iyi olmadigini duydum, sorun cikarmiyor ama vites gecisinde kararsizliklar yasaniyormus. Bu olay kullanim tarziyla alakali olabilir. Otomatiklestirilmis vitesin belli bir kullanim sekli var, alistiktan sonra sorun olmaz diye düsünüyorum. Yine de test sürüsü yapmanizi tavsiye ederim. Bir de Aisin üretimi Eat6 tam otomatik saniziman olan versiyonlar var ki o sanziman efsane diyebilirim ama hangi versiyonlarda bu sanzimanin oldugunu bilmiyorum. Suv olayina gelince: arac crossover segmentine konumlandirilmis yani ne suv ne araba ne de mpv. Hibrit harici 4 ceker versiyonu yok. Cekis kontrol sistemi olan versiyonlar var, kar, camur, kum gibi zeminler icin ayarlama yapilabiliyor. Bugüne kadar hic kullanmadim. Kar yaginca kalkislara yardim edecek mi görecegiz ama tek bildigim o tusu bardakliga konumlandirdiklari icin sadece 1 bardaklik yeri kaliyor. (eger bu sistem yoksa 2 bardaklik yeri oluyor). Aslinda arac suv a daha yakin ama tip olarak mpv ye daha uygun gibi, klasik crossover iste, ne oldugu belirsiz, normal araba boyutunda yüksek araba diyebiliriz. Makyaj öncesi versiyon bence daha güzel. Bu arada 150 ve üzeri dizellerde dynamic rolling kontrol var. Virajlarda racin egilmesini engelleyen bir sistem. Benzinliler de var mi bilmiyorum. Onun disinda tüm versiyonlarda esp, cruze control gibi özellikler standart. Sogutma bölmesi oldukca genis, sanirim bu da standart. akliniza takilan baska sorular varsa cevaplayabilirim. En yakin zamanda aacimin tanitimini yapacagim orada ayrintili görüslerimi yazacagim ama bu aralar pek vakit bulamadim. Hem herseyi ile artilarini eksilerini yazmak icin biraz daha kullanima ihtiyac oldugunu düsündüm. Bu arada arabayi almadan önce yardimlarini esirgemeyen herkese tesekkürler Bu arada 4007 si varmış. Pejonun. İlk defa gördüm desem yeridir. Sanırım Mitsubişi alt yapısına kurulu. Güzelmiş. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-peugeot-2010-peugeot-4007-hatasiz-4x4-otomatik-vites-navigasyonlu-full-241250932/detay 4008 de var 5 Kasım 2015 tarihinde Eren Gökmen tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Çağdaş Başlılar 5 Kasım 2015 Paylaş 5 Kasım 2015 cevaplar için teşekkür ederim hepinize. Eren Bey, alacağım araç benzinli ve düz vites olacak-NASİPSE. önce aracımı satmam lazım. vesile ile: http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-dacia-dizel-ve-boyasiz-acil-1.5-dci-sandero-navigasyon-paketli-241177680/detay/ forum kanalı ile gelen arkadaşlara sıfır ayarında 4 de kışlık lastik hediyem olacak. Tekrar merhaba, lutfen dediklerimi yanlis anlamayin ama ilandaki resimler daha guzel ve secici olabilirdi. Resim konusunda tekrar bir calisma yapmanizi tavsiye ederim. Yorum bağlantısı
Eren Gökmen 10 Mart 2016 Yazar Paylaş 10 Mart 2016 Araci aldim. 6-7 aydir kullaniyorum. Tam detayli inceleme yapabilmek icin bekledim. Asagidaki linkte konusunu actim. Detayli incelemesi mevcut http://www.otoclubturkiye.com/forum/topic/280417-forumun-yeni-naylonu/ Yorum bağlantısı
Recommended Posts