iskender bülbül 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 merhabalar bende 2006 model fırtına gri renkte HB focus bulunmakta. aracımın muhtelif yerlerinde ufak tefek pasta ile geçmeyecek derecede çizikler mevcut. aracı ilk aldığımda bunları boyatmıştım ama artık boyatmak istemiyorum. ufak bir araştırma yaptığımda plastidip ve araç kaplama gibi seçeneklerin bulunduğunu farkettim. bu konuda deneyimli arkadaşların değerli fikirlerine ihtiyacım var. öneriyor musunuz bu uygulamaları ? Aynı zamanda önerenler varsa Aksaray'da ya da Ankara'da bu konuda deneyimli ve usta eller kimlerdir ? Yorum bağlantısı
Semih İzgi 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Kaplamayla bi ihtimal renk tutturulabilir fakat plastidip bölgesel olmaz. Tum araci kaplayacaksaniz plasti dip derim. Yorum bağlantısı
iskender bülbül 11 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 11 Temmuz 2015 Tum arac icin dusunuyorum. Hatta yapmisken mat renkleri bi denesem mi diye dusunmedim degil. Mesela mat bir mavi ya da mat bir siyah gibi. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Araç kaplanacaksa zaten boya öncesi tüm hazırlıkların yapılması lazım. Yani her türlü zımparalanacak ve macunlanacak -tabi pürüzsüz bir kaplama isteniliyorsa-. Eh, bu kadar işlem yaptıktan sonra bence boyatılmalı. Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Kaplamanın birde ömrünü tamamladıktan sonra sökülmesi işlemi var. Madem gözünüze hoş görünmüyor, boyatın. Bende geçenlerde aracın sol tarafının çok derin şekilde baştan sona çizilmesi sonucu sol tarafı boyattım. İleride satarken ibraz etmek üzere boyadan önce fotoğrafları çektim. Ülkemizde araç almak isteyenlerdeki boya takıntısını anlamıyorum. Önemli olan aracın hasarlı bir kazası olup olmadığı, var ise ne kadarlık bir hasar olduğu. Çiziklerden dolayı boyandıysa en azından yenilenmiştir diye düşünmek lazım. 2 Yorum bağlantısı
Semih İzgi 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Plasti dipler zaten mat. ekstra ürün atılarak parlatılabiliyor. Doğru uygulanmazsa büzülür veya yırtılır. Uzman ellerde uygulanmalı. Öncesinde veya sonrasında özel işlemler gerektirmez ve iz bırakmaz.. Kusurlu bölgelere yama yapmak kolaydır. Yorum bağlantısı
Okan Tansel 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Plasti dipler en dorusu çizildi sür ürünü düzelsin sökmesi istedinde kolay alttaki boyaya zarar vermez.folya tarzı kaplatırsanız başınız çok ağrır hele sökerken fena Yorum bağlantısı
Emre Öğüt 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Bence profesyonel bir yerde araç kaplatılmalı , Türkiyenin en iyi araç giydirmecilerinden olan GMG garage hep kaplar hiç plasti dip uyguladıklarını görmedim vardır bir bildikleri Yorum bağlantısı
Atilla Atun 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Plastik dip %100 profesyonel yapan yer var antalyada ama bu sıcaklarda renkler kaliteli malzeme olmasına rağmen solma yapıyor. Çok ilginç plasti dip in solması çünkü daha önce hiç kimse bahsetmedi bu solmadan. Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Para verip yaptırılacak birşey değil plasti. Kısa ömürlü. Yorum bağlantısı
Sertaç Karginer 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Mümkünse ben de boyatmaktan yanayım diğerleri geçici cözüm olur... Yorum bağlantısı
Misafir 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Bu tür uygulamalar sezonluk ile olmakla beraber,etkisini çabuk yitiren malzemelerdir. Boya gibi asla kalıcı ve aracın kaportasınıda koruyamazlar. Yorum bağlantısı
Nurullah Mayuk 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Bizim sarı plasti dip , tavsiye etmem . Bütçe varsa kesinlikle kaplama , ama profesyonel ellerde. Butce o kadara cikmiyosa boya en ideali . Bizde saridaki plasti dip i söküp normal boya atmayı düşünüyoruz tekrar. Kaplama içinde plasti dip içinde araca herhangi bi işlem uygulanmaz .Zımpara vb gibi . Mevcut boyanın üstüne atılır , plasti dipte sadece boyadan önce beyaz astar gibi bisey atılıyor renk kapatsin diye (buda plastik , sokuluyor) . Plasti dip avantajları -Aracın mevcut boyasina hiç zarar vermiyor . -İstendiği taktirde kolayca sokuluyor -Araçtaki hataları kapatici özelliğe sahip . -Yama , çizilme vb. Durumlarda düzeltilmesi kolay . Eksileri -Yıkaması güç. -Bence mutlaka kapalı bi otoparkta korunmalı , yoksa normal boyaya gore çok fazla kirleniyor ve kiriı içine çekiyor , ve bunları çıkarması tam bi işkence . Özel ilaçları var ama hala tam sağlıklı , kolayca kirleri cikarabilicek durumda değiller . Şuan ki başarı durumları %60 -Sigara vs araç üstüne düştüğünde mevcut bölge yanıyor , yaniyordan kastım eriyor çok cirkin bi görüntü. -Eger kapı içleri , kolları vb. Yerlerin çok içine girmesse kullanıma bağlı olarak zamanla soyuluyor . -En ufak bi cizigin bile boya üzerinde kalması çok sınır bozucu . Aklıma gelenler hemen hemen bunlar , bizim sarı mahallede duruyor ve boya durumu olarak çok olmasa da vasat durumda . 3-4 gün yikamayinca boya kırı emiyo , çocuklar sokuyo , kâğıt toplayanlar vs geçerken degiyo ciziyo . Yani bence tavsiye etmem . Kaplama ise profesyonel ellerde yapılırsa kaç sene kullanılırsa kullanılsın sökerken herhangi bi sıkıntı yaratmıyor , boya aynı şekilde çıkıyor . Ama altını ciziyorum profesyonel ellerde yapilirsa . Plasti dip aracimizda mevcut kaplamada . Benim için; Kaplama>Boya>Plasti dip Yorum bağlantısı
iskender bülbül 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 Teşekkür ediyorum hepinize. Birkaç sorum olacak yine. Bütçe varsa kaplama derken ne kadarlık bir bütçeden bahsediyoruz ortalama ?bilgim olmadığı için soruyorum. Plastidip ve kaplamanın ortalama fiyatları nedir ? Boyatmayı çok istemiyorum açıkçası malum araç satışında komple boyalı denildiği zaman neler düşünüldüğünü biliyorsunuz Yorum bağlantısı
Cihan Buğdaycı 13 Temmuz 2015 Paylaş 13 Temmuz 2015 (düzenlendi) Kaplama yaptiracaksaniz zaten derin cizik yerlere zimpara sonrasinda macun sart,kaplamanin atma riski var.Araci zaten daha once boyatmisiniz kaplama yaptirdiktan sonra boyanan yerlerden sokum asamasinda yine boyada atma ihtimali var. Duzgun bir kaplama heleki ustteki audi gibi bir sey istiyorsaniz 3, 3.500 tl gibi rakamlari gozden cikartin.En temizi yeniden boyatmak.Illa renk degisimi istiyosanizda darbe goren yerleri duzeltip kaplatmak 13 Temmuz 2015 tarihinde Cihan Buğdaycı tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Recommended Posts