Volkan Dinçel 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Merhaba; Focus3 için arka kapılara hoparlör taktırmak istiyorum..Genel olarak ses kalitesinden memnunum ama arka kapıda hoparlör olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.. Serviste bunu yaptırmanın maliyeti ne olur acaba? Yorum bağlantısı
Efe Özer 11 Temmuz 2015 Paylaş 11 Temmuz 2015 Harbiden arka kapılarda hoparlor yokmu? Eger yoksa sayet yuvalarıda olmayacahı ıcın pandızot daha makul gıbı gorunuyor. Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Merhaba; Focus3 için arka kapılara hoparlör taktırmak istiyorum..Genel olarak ses kalitesinden memnunum ama arka kapıda hoparlör olsa daha iyi olur diye düşünüyorum.. Serviste bunu yaptırmanın maliyeti ne olur acaba? Hat çekili mi? Bazı araçlarda hat bile çekili değil de. KApıları söküp kontrol etmenizi öneririm. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 12 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2015 gördüğüm kadarıyla arka kapılarda hoparlör yok.. ses gelmiyor çünkü Yorum bağlantısı
Osman Ünal 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 O kadar abartmamışlardır heralde ayarlardan kapalı olmasın. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 12 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2015 şüphe ettirdiniz bana etis'den bakayım Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Arka kapılar da hoparlör var sizin ayarlardan kapalıdır büyük ihtimal. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 12 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 12 Temmuz 2015 etis den baktım; 6 Adet Hoparlör ile Eksi Radyo Bas Hoparlörü diyor..6 adet hoparlör varsa sanırım arka kapılarda da vardır..Ayarı nerden yapılıyor acaba? Yorum bağlantısı
Bünyamin Göksu 12 Temmuz 2015 Paylaş 12 Temmuz 2015 Resimde rakamların üzerinde nota var ona basıp fade ayarına bakmanız lazım ortada olursa hem arkadan hem önden ses gelecektir. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 13 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 13 Temmuz 2015 İşi çözdüm Arka kapılarda hoparlör var ancak çok güçsüz ve cılız ses veriyor Teybin üstündeki sound tuşuna basıyoruz oradaki ayarlarda fade diye bir menu var bu menu ön ve arka hoparlör dengesini ayarlıyor +7 tamamen ön -7 tamamen arka hoparlöre ses veriyor benimki +7 de kaldığı için arkadan ses alamıyormuşum Yorum bağlantısı
Recommended Posts