Misafir 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 sevgili forumdaşlarım; bugün havanın güzel olmasını fırsat bilerek ve de izinli olmamdan ötürü hiç yapmadığı birşeyi yaptım ve arabayı yıkamaya karar verdim. ancak yıkama bittikten sonra farkettim ki korna çalışmıyor. bir ses var ama sanki zorla birşeye süttürüyorsun gibi ses geliyor. sesi anlatabileceğim bir video aradım ama malum sitede bulamadığımdan dolayı tarifi zor. soru 1)korna neden bozulur? 2)yıkamanın etkisi olmuş mudur.(ön kaput içine hiç su bulaşmadı. başka yerden olma ihtimaline karşı soruldu.) 3)mondeo kornası aratıyorum internetten çıkmıyor.focus fiesta var mondeo yok. mondeo kornası ayrı mıdır, hepsi standart mıdır, birbirlerine uyarlar mı , fiyatları nasıldır? 4)tamir edilmemiş bir kornanın kornasız bir araba sürmekten başka zararları var mıdır? engin bilgileriniz ve yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. not: diğer markalardaki korna konularındaki yorumlar sorularıma cevap vermediği ve mondeo için korna konusu bulamadığımdan dolayı konu açılmıştır. gerekli görülmediği takdirde silinebilir. teşekkürler... Yorum bağlantısı
Mehmet Kaya 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Ben gittim 30-40 TL lik connect kornası Alıp takmıştım Yorum bağlantısı
Misafir 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 yeri tam nerede mehmet hocam bakındım bakındım bulamadım ben. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 14 Temmuz 2015 Paylaş 14 Temmuz 2015 Yer sol farı sökünce çok rahat görülür. Orijinal kornasına parçacı 280 tl dedi. 1 Yorum bağlantısı
Serkan Toker 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Fordun kornasını nissana sıkıntısız taktım.. düt düt yerine dat dat korna istiyorlardı Hurdacılarda rahat bulunur hatırladığım kadarıyla iki civatası var bir tane de soket.. 2 Yorum bağlantısı
Semih Saner 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Kornalar genelde birbirine uyar( Ford).. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Uzun süreli korna çalması, su alması gibi sebeplerden korna bozulabilir, röle yanmış olabilir, salyangoz bozulmuş olabilir, sigortası atmış olabilir vs.. Seger marka tavsiye ederim. Ben kullanıyorum, gayet memnunum. Aşağıda.Örnek ses filanda mevcut. http://tr.seger.com/urun-detay.asp?id=2&uid=10#tabs1-html Yorum bağlantısı
Efe Özer 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Hazır değiştirmişken böyle birşey alın Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 eyvallah emmi. maalesef gelemeyeceğim artık halledeceğiz bir şekilde. Yorum bağlantısı
Misafir 18 Temmuz 2015 Paylaş 18 Temmuz 2015 kornam artık çalışıyor. köyde lastik patlauıp stepnede de vida girmiş olduğunu görünce bir hışımla bayramda ilçeye giderken önüme çıkan koyun sürüsüne biraz hiddetli bir şekilde ötmeyen kornamı bastım. bir iki zorlandı ama sonra pat diye açılıverdi sesi. korna açıldı diye sevinirken bir de sigortası atan çakmaklığımın da sigortası değiştirdi abim. oh ne güzel. bir korna bir sigorta iki lastik tamirine oldu gibi. mutluyum.... Not: korna çok ihtiyaç duyulan bir özellikmiş ülkemizde. bunu öğrendim. Yorum bağlantısı
Recommended Posts