Mehmet Keskin2 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Focus 1 aracıma ışıkta beklerken arkamdan gaza birden yüklenen Honda CİVİC vurdu onun önde birşey yoktu benim arka tampon içeriye girip çıkmış ve arka taraf içeriye bir miktar göçmüŞ bagaj kapanmıyordu Tamponun arkasında koruma demiri yoktu benim ondan zarar görmüş Kaportacı fabrika çıkışı olmadığını sonradan takıldığını söyledi Gerçekten de öylemi Arkadaşımın FI lifte çıkınca şŞase lere vidalı koruma demirini gördüm Eğer fab. ci kişi böyleyse çok güvensiz bir durum değil mi Araçtan soğudum resmen Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Bence olması lazım,araçta daha önceden kaza var mı ? Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Koruma demiri olan arka tampon traversi stock olarak vardır hatta tampon ile demir arasında darbe emici sünger bulunur. Araç daha önce kaza yapmış olmalı ki hasar alan parça sökülmüş. Yorum bağlantısı
Misafir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 O demir bazı Ford larda yok maalesef.. Forumda alıp Fiesta sına takan arkadaşımız vardı. Sanırım Galip ti. Ford da çok alakasız parçaların opsiyon olduğu gibi, oda opsiyon sanırım.. Travers olarak geçiyordu galiba.. Yorum bağlantısı
Koray Demir 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 O demir bazı Ford larda yok maalesef.. Forumda alıp Fiesta sına takan arkadaşımız vardı. Sanırım Galip ti. Ford da çok alakasız parçaların opsiyon olduğu gibi, oda opsiyon sanırım.. Travers olarak geçiyordu galiba.. Fiesta da malzemeden çalıyorlar doğrudur da focus mk1 lerde makyajsiz kasalarda olmayan yok diye biliyorum ghia da da var ambiantede de. Yorum bağlantısı
Mehmet Keskin2 16 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 16 Temmuz 2015 Arkadan kaca görünüyor. Herkeste varsa muhtemelen sökülmüş opsiyonel dedi Kaportacı ona şaşırdım Teşekkürler cevaplar için Yorum bağlantısı
Recommended Posts