Murat Burak Aslan 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 Herkese Merhaba. 2010 model Focus 1.6 tdci 109'lu aracımın problemini tam olarak anlayabilmiş değilim. usta ısrarla enjektör arızası olduğunu söylüyor. Bi kere aracımın kondisyonundan ve performansından hiç memnun değilim. 1.4 tdci fiesta'ya biniyo gibi hissediyorum kendimi. bağırıyo ama çekişi iyi değil. giderken birden bire çekişi düşüyo gibi oluyo ve araç silkelenmeye teklemeye başlıyo. stop edip tekrar çalıştırınca düzeliyo ama sık aralıklarla bu sorun kendini gösteriyo malesef. rolantide ve dururken de hareketli ve sallantılı çalışıyo motor. kauçuk ve lastik gibi olan turbo borularını patlattı değiştirdim. 6.7lt yakıyo 100km'de. egr vakum valfi sorunu olabilir dediler, onu da değiştirtim.ilk zamanlar işe yaradı gibi ama şimdi yeniden başladı. Bu linkteki belirtilerin hepsi şuan var mesela.acil fikirlerinizi ve yardımlarınızı bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Tufan Günaydın 15 Temmuz 2015 Paylaş 15 Temmuz 2015 hava filtresini kontrol ettirdinmi hocam bide turbo selonoid valfı http://www.ebay.co.uk/itm/FORD-FOCUS-2-MK2-C-MAX-FIESTA-FUSION-1-6TDCi-Turbo-Pressure-Solenoid-Valve-OEM-/171604999529 bu parça Yorum bağlantısı
Emre Şimşek 17 Temmuz 2015 Paylaş 17 Temmuz 2015 Arabanın bir yerleri resmen tıkanmış hortumun kenarlarından nefes almaya çalışıyor gibi. Sanırım selenoid valfi denen şey sağlam çalıştığında bunu ayarlıyor. Yorum bağlantısı
Murat Burak Aslan 18 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 18 Temmuz 2015 Hava filtresini yeni değiştirdiller. bakımını yeni yeptırdım. aynı zamanda selonoid valfini de değiştirdim. bi süre sesi kesti ama sonra yeniden başladı.şu an hala var. bunun haricinde üst tarafta yazdıklarım için bir fikriniz var mı? Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 18 Temmuz 2015 Paylaş 18 Temmuz 2015 Kızdırma bujileri de kontrol edilmeli. Yorum bağlantısı
Recommended Posts