Samet Düzgün 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 Herkese iyi bayramlar, arabanın tavanında güneş yanığı başlangıcı var galiba. Pasta cila veya boya koruma ile tamamen yayılmadan engelleyemezmiyim. Kötü görünüyor siyah folyo tarzı kaplama yaptırsam yine de yayılır mı? Fotoğrafın boyutunu mobilden girdiğim için ayarlayamadım, şimdiden affola.. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 Maalesef güneş yanığı, gidermeniz mümkün değil ancak ilerlemesini boya koruma ile geciktirebilirsiniz, yaptıracağınız pasta verniği incelteceği için süreci hızlandıracaktır. Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 Siyah folyo ile kaplatın bence ama ruhsatta renk değişikliği yapmanız gerekiyor Yorum bağlantısı
Serdar Akgül 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 Daha fazlasi abimin aracinda da vardi. Kesinlikle pasta vurmayiniz daha fazla asinmaya neden olursunuz. Abimin araca sonaxta boya koruma ve tavana farkli bir uygulama yapmislar. Bir sure yanigin ilerlemesinin onune gecer demisler... Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 öne arkaya geçilmesi diye bir kimyasal girişim yoktur. pütürlü yüzeye folyo da yapışmaz yapışsa da sökülütken verniği komple kaldırır. vesile ile folya cam hgibi hatasız sağlam yüzeye yapılır 2 Yorum bağlantısı
Osman Oğuz 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 Folyo tavsiye etmem. Folyo hem uzun ömürlü olmayacak hem de kaldırırken verniği de sokecek ya da bölgesel olarak yapıskan kalıntısı bırakacak. Yorum bağlantısı
Samet Düzgün 19 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2015 Tek çare boya koruma gibi görünüyor. Çok kötü duruyor diğer türlü de ne yapsam bilemedim. Yorum bağlantısı
Misafir 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 Geçmiş olsun çok gözünüze takılıyorsa satın yenisini alın. [emoji1] Ben olsam öyle yapardım Yorum bağlantısı
Mehmet Gürer 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 Resimdede görüldüğü üzere maalesef çözümü yok geçen yıl kaputum sizin koyfuğunuz resme göre biraz daha yanıktı 1 yılda bu şekli aldı.zamanla gözünüz alışıyor ama can sıkıyor elbet.tek çözümü boyatmak oda size kalmış birşey Yorum bağlantısı
Samet Düzgün 19 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 19 Temmuz 2015 Alıcısı çok istesem gider hemen de satmam bu kadar temiz mondeoyu bulamam bir daha ) o kadar olmaz umarım yanık. Çareşine bakacağım artık inşallah bir çözüm bulurum. Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur 19 Temmuz 2015 Paylaş 19 Temmuz 2015 bu palionun motoru yanmış gibi sanki 2 Yorum bağlantısı
Samet Düzgün 21 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 21 Temmuz 2015 Sorun cam suyu antifirizi yüzünden yanlış kullanmamdan dolayı boyayı yakmış. Püakürtücü hizasında olduğu için bu kanıya vardım. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye boşa dememişler şimdi uğraş dur Yorum bağlantısı
Recommended Posts