İçeriğe Yönlendir

Güneş Yanığı Mı?

Samet Düzgün

Recommended Posts

Samet Düzgün

Herkese iyi bayramlar, arabanın tavanında güneş yanığı başlangıcı var galiba. Pasta cila veya boya koruma ile tamamen yayılmadan engelleyemezmiyim. Kötü görünüyor siyah folyo tarzı kaplama yaptırsam yine de yayılır mı?

Fotoğrafın boyutunu mobilden girdiğim için ayarlayamadım, şimdiden affola..

unQib2p.jpg

Yorum bağlantısı

Maalesef güneş yanığı, gidermeniz mümkün değil ancak ilerlemesini boya koruma ile geciktirebilirsiniz, yaptıracağınız pasta verniği incelteceği için süreci hızlandıracaktır. 

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Siyah folyo ile kaplatın bence ama ruhsatta renk değişikliği yapmanız gerekiyor

Yorum bağlantısı
Serdar Akgül

Daha fazlasi abimin aracinda da vardi. Kesinlikle pasta vurmayiniz daha fazla asinmaya neden olursunuz. Abimin araca sonaxta boya koruma ve tavana farkli bir uygulama yapmislar. Bir sure yanigin ilerlemesinin onune gecer demisler...

Yorum bağlantısı
Çağlar Bayur

öne arkaya geçilmesi diye bir kimyasal girişim yoktur. pütürlü yüzeye folyo da yapışmaz yapışsa da sökülütken verniği komple kaldırır. vesile ile folya cam hgibi hatasız sağlam yüzeye yapılır

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Osman Oğuz

Folyo tavsiye etmem. Folyo hem uzun ömürlü olmayacak hem de kaldırırken verniği de sokecek ya da bölgesel olarak yapıskan kalıntısı bırakacak.

Yorum bağlantısı
Samet Düzgün

Tek çare boya koruma gibi görünüyor. Çok kötü duruyor diğer türlü de ne yapsam bilemedim.

Yorum bağlantısı

Geçmiş olsun çok gözünüze takılıyorsa satın yenisini alın. [emoji1]

Ben olsam öyle yapardım

Yorum bağlantısı
Mehmet Gürer

8eafca81f923364883c48e74611c47fa.jpg

Resimdede görüldüğü üzere maalesef çözümü yok geçen yıl kaputum sizin koyfuğunuz resme göre biraz daha yanıktı 1 yılda bu şekli aldı.zamanla gözünüz alışıyor ama can sıkıyor elbet.tek çözümü boyatmak oda size kalmış birşey

Yorum bağlantısı
Samet Düzgün

Alıcısı çok istesem gider hemen de satmam bu kadar temiz mondeoyu bulamam bir daha :)) o kadar olmaz umarım yanık. Çareşine bakacağım artık inşallah bir çözüm bulurum.

Yorum bağlantısı
Samet Düzgün

Sorun cam suyu antifirizi yüzünden yanlış kullanmamdan dolayı boyayı yakmış. Püakürtücü hizasında olduğu için bu kanıya vardım. Akılsız başın cezasını ayaklar çeker diye boşa dememişler şimdi uğraş dur :(

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...