Murat_Durmaz 21 Temmuz 2015 Paylaş 21 Temmuz 2015 selamlar, son zamanlarda farkettiğim bi durum var. klima açık iken devir saatim takılı kalıyor, düz yolda ayağımı gazdan çekiyor olmama rağmen araç yavaşlamıyor. 3-4 saniye devir aynı yerde takılı kaldıktan sonra yavaş yavaş inmeye başlıyor. bu normalmidir? Yorum bağlantısı
Hakan Turgut 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Klima kompresör ve radyatör fanı çalışırken aracın devir saatinin 1000' e kadar yükselmesi normaldir. Düşüş varsa rölantide klima açıkken sıkıntı vardır. Yorum bağlantısı
Murat_Durmaz 22 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2015 Klima kompresör ve radyatör fanı çalışırken aracın devir saatinin 1000' e kadar yükselmesi normaldir. Düşüş varsa rölantide klima açıkken sıkıntı vardır gaz kestiğim halde 1500-1600 lerde takılı kaldığını gördüm. gazı kesiyorum araç aynı hızda gidiyor. devir takılı kalıyor. Yorum bağlantısı
Hakan Turgut 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Takılı kalma durumu pek normal bir durum gibi gözükmüyor. Motor çok ısındığında yada sogudunda rolanti yükselir. Direksiyon ve fren hidrolikleri calismasi, akü voltajının düşmesi rolantide dalgalanmalara sebep olabilir. Sıcaklık müşürü yada rölanti ayarlari kontrol edilebilinir. Şahsi fikirlerim motor ustasi olmadigim için pek net cevaplar veremiyorum malesef Yorum bağlantısı
Sani Gerşon 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 gaz kestiğim halde 1500-1600 lerde takılı kaldığını gördüm. gazı kesiyorum araç aynı hızda gidiyor. devir takılı kalıyor. Rölanti valfinizi kontrol ettiriniz. Temizlik zamanı gelmiş muhtemelen. Yorum bağlantısı
Recommended Posts