Gökhan Sarrafgil 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Merhaba arkadaşlar. Antenim kırılmış ve bağlantı kısmıda gövdenin içinde kalmış. Bu şekilde içindeki parçayı çıkarmak çok zor. Gövde fiyatlarıda uygun görünüyor. Acaba gövdeyi yeni antenle birlikte alsam, değişmek çok zor olur mu? İnternette biraz araştırma yaptım, çok fazla bilgi bulamadım ama iç aydınlatma kısmından sanırım sökülecek ve oradan bir vidası var tahminimce. Bu işlemi daha önce uygulamış birisi var mıdır? yanlış bir iş yapıp, zarar vermeyeyim diyorum. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Bence komple yenileyin,daha sağlıklı olur.Kardeşimin aracında komple yeniledik,montajıda çok basit. Tavan lambasının altında vidası...Lambayı sökün ve vidayı açın işlem bu kadar. Yorum bağlantısı
Tuncay Arslan 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Ben başka marka aracımda aynı sorunu yaşayıp iç aydınlatmadan sökmüştüm. Başka gövde takmak yerine tornacıda pirinç malzemeden gövde yaptırıp silikonla takmıştım sorun çıkmamıştı. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Gövde ve anten 15-20 lira diye hatırlıyorum. Yorum bağlantısı
Gökhan Sarrafgil 22 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2015 Aynen fiyatları çok uygun. Öyleyse aydınlatma kısmından rahatça sökebilirim sorunsuz. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Aynen fiyatları çok uygun. Öyleyse aydınlatma kısmından rahatça sökebilirim sorunsuz. İlginiz ve cevaplarınız için teşekkür ederim. Evet..Dediğim gibi çok basit. Yorum bağlantısı
Ahmet İhsan Akşen 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Basit ama önemli bir işlem. Su alırsa başınızı çok agritir. Kolay gelsin Yorum bağlantısı
Ersen Tapan 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Benimde kar yağışı olduğu zaman kırılmıştı. Kendim söküp değiştirdim. Ürünün üstündeki contayı takarken düzgünce yerleştirirseniz sorun çıkmaz. Yorum bağlantısı
Recommended Posts