Emrullah Gül 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Herkese iyi akşamlar bu cuma günü yani ayın 24 ün de vandan istanbula 2001 focusumla tek başıma seyahat edeceğim güzergah tavsiyesi ve yol üstünde uğranacak tesis tavsiyesi olan var mı arkadaşlar Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 google amca verir güzergahı, mola ve yakıt ihtiyacına ise nerede en fazla kamyoncu varsa orası diye tavsiyem olur naçizane... Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Aman abi dikkat et hain dolu yollar.. Yolun ilk kesimini gündüz al bence 5 Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 O yol nasıl biter yaa. Allah kolaylık versin. Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 22 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2015 Aman abi dikkat et hain dolu yollar.. Yolun ilk kesimini gündüz al bence Edeceğiz kardeşim edeceğiz eyvallah bende zaten 6 gibi çıkıp akşama doğru yolu yarılamayı düşünüyorum yol kesmeler burdada hayli fazla dikkat edeceğiz artık O yol nasıl biter yaa. Allah kolaylık versin. sağol kardeşim 2 günde planlıyorum bakalım google amca verir güzergahı, mola ve yakıt ihtiyacına ise nerede en fazla kamyoncu varsa orası diye tavsiyem olur naçizane... google baktım tabiki 3 ayrı güzergah veriyor ben ağrı erzurum erzincan sivas ankara bolu şeklinde düşünüyorum fikrim değişmezse Yorum bağlantısı
Osman Bilgin 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 google baktım tabiki 3 ayrı güzergah veriyor ben ağrı erzurum erzincan sivas ankara bolu şeklinde düşünüyorum fikrim değişmezse benim de bir van işim var dı, söylediğiniz güzergahta hakaret edecekdim, şu an iş çıksa yine o yollarda olurdum.. bu yol kesmelere biraz abartı deniyor, biraz şehir efsanesi gibi olmuş durumda, hem bölgesel hem de görev açısından işin içindesiniz durum nedir? bire bir karşılaşmanız ya da yakınılarınız da böyle bir olay var mı? Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 22 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 22 Temmuz 2015 şehir efsanesi değil olanların çoğunu izlemiyosun bile haberlerde burda konuşulacak şeyler de değil aslın da 2 Yorum bağlantısı
Hasan Karayakalı 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Düşündüğünüz güzergah oldukça güzel. 1 Yorum bağlantısı
Tevfik Özdemir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Efsane değil malesef daha dün uzman cavus arkdaşları darp edip arabalarını yakmışlar..Devlet nerde derseniz asker kışlada polis karakolda Allah sonumuzu hayretsin.. 1 Yorum bağlantısı
Misafir 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Herkese iyi akşamlar bu cuma günü yani ayın 24 ün de vandan istanbula 2001 focusumla tek başıma seyahat edeceğim güzergah tavsiyesi ve yol üstünde uğranacak tesis tavsiyesi olan var mı arkadaşlar Kardeşim en iyi güzergah Tatvan-Bitlis-Muş-Elazığ-Malatya (Konaklama) Kayseri-Kırıkkale-Ankara-Bolu ve İstanbul dur. Hayırlı Yolculuklar. Ağrı tarafı riskli olabilir. Yorum bağlantısı
Onur Oflaz 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Erzurum'dan sonra problem olacağını düşünmüyorum Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Kardeşim emniyeti elden bırakma, Allah yardımcın olsun. Ağrı-Erzurum-Erzincan üzeri daha iyi olur diye düşünüyorum. Tabiki gündüz vakti. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 22 Temmuz 2015 Paylaş 22 Temmuz 2015 Van - Ağrı arası ve Pülümür yol ayrımı gündüz geçilirse problem olmaz diye düşünüyorum. Hayırlı yolculuklar. 2 Yorum bağlantısı
Yasin Kahveci 23 Temmuz 2015 Paylaş 23 Temmuz 2015 Van - Ağrı arası ve Pülümür yol ayrımı gündüz geçilirse problem olmaz diye düşünüyorum. Hayırlı yolculuklar.Osman Abi Pülümür yol ayrımı sıkıntılı bir yer midir normalde? Memlekete giderken sürekli kullanıyorum. Yorum bağlantısı
Emrullah Gül 25 Temmuz 2015 Yazar Paylaş 25 Temmuz 2015 Şuan istanbuldayım güzergah olarak van ağrı erzurum erzincan sivas bolu istanbulu tercih ettim hiç bir sıkıntı yaşamadım sabah 6 da başlayan yolculuğum gece 12 de bitti 1650 km 18 saat sürdü 140 160 arası gittim 180 tl gaz aldım en ucuz gaz 1.99 dan ankaradan aldım en pahalı da 2.42 den erzincandan aldım herkese çok teşekkür ederim görüşmek üzere Yorum bağlantısı
Fatih Mehmet Uslu 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Bayram öncesi aracımla izine ayrılmıştım. Giderken van-tatvan-muş-bingöl-elazığ-malatya-kayseri güzergahını kullandım. Buradaki yolların tamamı duble yol. Bana kalırsa bu yolun riski daha az. senelik izne ayrıldıktan 5 gün sonra izinden geri çağırdılar. Bu kez giresuna uğramam gerektiğinden gümüşhane-bayburttan sonra erzurum-ağrı-van güzergahını kullandım. ağrı-van arasında gidiş geliş olan bir bölüm var ve burası sıkıntılı biraz. Hamur deresi derler. Ayrıca yola çıkmadan 1 gün önce patnosda yol kesme olmuştu, haberlere yansıyan. gündüz geçtim buralardan herhangi bir sorun olmadı. Ama ne olursa olsun akşam vaktine kalmak riskli özellikle içinde bulunduğumuz günlerde gündüz bile riskli olabilir. Yorum bağlantısı
O.Yücel Çetin 25 Temmuz 2015 Paylaş 25 Temmuz 2015 Osman Abi Pülümür yol ayrımı sıkıntılı bir yer midir normalde? Memlekete giderken sürekli kullanıyorum. Yakın zamanda etkili bir hadise yok ancak eskiler burayı iyi bilir. Tedbirli olmak lazım yine de otobüs ve kamyon yoğun transit bir yol. 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts