İçeriğe Yönlendir

Focus 2 - P1181 Yakit Sistemi Arızası

Ervin Bahtiyar

Recommended Posts

Ervin Bahtiyar

Arkadaslar merhaba, aracim 2011 model collection 39000 km de. Su an Bulgaristandayim. Su ana kadar aracimda hic problem yoktu fakat iki gundur aracim 2500 devir ve uzerinde silkeleme yapiyor h de baya baya salliyor. Buralarda yetkili servisbulmak da kolay degil bugun bir tamircide bilgisayara bagladik P1181 yakit sistemi arizasi verdi. Acaba nedir ne yapabilirim bilgisi olan varsa ve yardimic olabilirseniz sevinirim. Daha donus yolu var acaba cok problem olur mu?

Yorum bağlantısı
Sarp D. Uygur

Oradan kalitesiz bir yakıt aldınız da acaba yakıt yollarını falan mı tıkadı?? Var mı ihtimal?

Yorum bağlantısı
Cem Dilmen

Bence de buji, buji kabloları, bir ihtimal de ateşleme bobini kontrol edilmeli. Tabi aracınızın benzinli olduğunu farzediyoruz :) Kötü yakıtın da bunları yapıp geçici enjektör tıkanıklığı yapma ihtimali mevcut. 

Yorum bağlantısı
Ervin Bahtiyar

Arac 1.6 tdci her zaman shell den aliyorum burda yakit sorunu yasamamak icin kapikule varis son shell den depoyu fulledim ancak arac sapitti.

Yorum bağlantısı
Ervin Bahtiyar

Aldıgım mazotta su olmuş olma ihtimali var mıdı acaba?

Yorum bağlantısı
Ervin Bahtiyar

Cok enteresan bir olay, yetkili servis ilk defa bu ariza kodunu goruyorum diyor. Forumdan da ses yok:)

Yorum bağlantısı
Ervin Bahtiyar

Çok şükür arıza giderildi. Mazot Basınç Sensörü değişti sorun çözüldü.

Buradan Ustaeller Sabri Ustaya teşekkürlerimi iletiyorum.

Hem arıza tespiti hem de ilgi alaka on numara.

Yorum bağlantısı
  • 1 yıl sonra...
Murat Altıncan
On 02.08.2015 at 01:21, Ervin Bahtiyar yazdı:

Çok şükür arıza giderildi. Mazot Basınç Sensörü değişti sorun çözüldü.

Buradan Ustaeller Sabri Ustaya teşekkürlerimi iletiyorum.

Hem arıza tespiti hem de ilgi alaka on numara.

merhabalar,

aynı hata kodu benim aracım da da var şuan. yolda giderken bir anda gaz kesiyor ve stop ediyor. Mazot basınç sensöründen kastınız nedir acaba? 

Yorum bağlantısı
Mehmet Ozyurek

Evet malesef belli bir nokta atışı yok.. 

Yakıt sistemi ama hangisi.. 

Basitten zora doğru ilerleyin derim.. 

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...