İçeriğe Yönlendir

Focus Ii Arka Ford Amblemi Montajı Nasıl Yapılıyor

Ömer Faruk Velioğlu

Recommended Posts

Ömer Faruk Velioğlu

Merhaba Bir hafta önce 2008 Focus II T DCİ Ghia araba aldım. İlk defa ford ve dizel kullanacağım için epey acemilik çekiyorum. Arka amblem oynuyor. Bu  amblem yapıştırmamı yoksa  bağaş kapağı altındaki korumanın altından vidalımı. 

İkinci olarak eski arabamda WD 40 diye bir yağlayıcı ürün kullanıyordum ve faydasını görüyordum motor için, dizellerdede bunu kullanabilirmiyiz

Bilen arkadaşlar bilgi verirse sevinirim. Saygılarımla

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Merhaba,

Amblemi bilemiyorum ama wd40'ı motorda tam olarak hangi amaçla kullanıyordunuz?

Yorum bağlantısı
Vasfi Gişten

Ben fiestadakini rengi attığı için değiştirmiştim çift taraflı bant ve kaportanın içine giren iki tırnak var vida filan yok bir plastik yardımı ile zorlayarak çıkarmışlardı.

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Velioğlu

Wd 40 ı genel yağlayıcı ve koruma amaçlı olarak motora sıkıyordum. Paslanmaya, toza. kire karşı gerçekten güzel bir koruma sağlıyordu. Hatta kapı menteşeleri dahil olmak üzere her türlü oynar kısımda kullandım.. Eski aracım 98 modeldi fakat motorunu bu zamana kadar sadece 3 kere yıkattım fakat her zaman wd 40 kullandım. Tertemiz olarak kaldı. Fakat dizel motorda   sıkıntı yaparmı bilmiyorum.

Amblemden emin olamadım sanki kaporta içine giren uçlar var.

Yorum bağlantısı
Ömer Faruk Velioğlu

Teşekkür ederim. Motoru açtığımda gördüğümü başkasının değil, önemli olan benim beğenmem. ;)

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Wd 40 ı genel yağlayıcı ve koruma amaçlı olarak motora sıkıyordum. Paslanmaya, toza. kire karşı gerçekten güzel bir koruma sağlıyordu. Hatta kapı menteşeleri dahil olmak üzere her türlü oynar kısımda kullandım.. Eski aracım 98 modeldi fakat motorunu bu zamana kadar sadece 3 kere yıkattım fakat her zaman wd 40 kullandım. Tertemiz olarak kaldı. Fakat dizel motorda   sıkıntı yaparmı bilmiyorum.

Amblemden emin olamadım sanki kaporta içine giren uçlar var.

Motoru mümkün mertebe yıkatmayın. wd40 güzel temizler parlatır ama sonrasında hızlıca toz toplar. Özel motor temizleme sıvıları mevcut. Arexons'unkini tavsiye ederim.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...