İçeriğe Yönlendir

Benzin Filtresi Hakkinda.

Cüneyd Doğan

Recommended Posts

Cüneyd Doğan

arkadaslar hayirli geceler.

Aracim 1.25 flair fiesta benzinli lpg yok sabahlari ilk calistirmada aracim ikinci basmada mars aliyor ikinci denemem dede aliyor fakat gaza hafif basip birakinca rolantiden dusup stop ediyor arac benzin pompasindan oldugunu soyledi ustam ama ben ilk once filtreyi degistirip kontrol etmek istiyorum tam olarak filtre nerede acaba bilen varmi ?

Yorum bağlantısı

Aracim 1.25 flair fiesta benzinli lpg yok sabahlari ilk calistirmada aracim ikinci basmada mars aliyor ikinci denemem dede aliyor fakat gaza hafif basip birakinca rolantiden dusup stop ediyor arac benzin pompasindan oldugunu soyledi ustam ama ben ilk once filtreyi degistirip kontrol etmek istiyorum tam olarak filtre nerede acaba bilen varmi ?

Cuneyt bey filtre arabanin altinda arka koltugun hizasinda ortada kalir araciniz lifte alinirsa cok rahat görürsünüz
Yorum bağlantısı
Gökhan Tongay

Aracınız kac bin km de ? bizim araba 210 bini devirdi ilk sahibiyiz hala değiştirmedik diye biliyorum.Bence rolanti valfine bir bakın .

Yorum bağlantısı
Sani Gerşon

Ustanızı dinleyin. Muhtemelen benzin pompanız gidici.

Yorum bağlantısı
Cüneyd Doğan

Ustanızı dinleyin. Muhtemelen benzin pompanız gidici.

İlginiz icin cok tesekkur ederim hepinize.

Aracin az once benzin filtresini degistrdim daha uretim yilindan itibaren hic degismemis filtre tum sorunum cozuldu cok sukur

Aracınız kac bin km de ? bizim araba 210 bini devirdi ilk sahibiyiz hala değiştirmedik diye biliyorum.Bence rolanti valfine bir bakın .

Arac 210 bin de dediginizide gosterecegim en kisa zamanda.
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...