İçeriğe Yönlendir

Boyasız 23Bin Tl 1.3 Multijet Punto Alınır Mı?

Hüseyin Vuruşkan

Recommended Posts

Hüseyin Vuruşkan
(düzenlendi)

Merhaba. Bugün aracı yakından gördük inceledik. 2008 model. 1.3 dizel. boyasız. sadece sağ arka kapıda el kadar lokal boya var. motor yürüyen, baskı balatası hariç sorunsuz. satıcı çok temiz ve dürüst birisi. ilanda belirttiği göçüklere güldük aracın başında... küçücük 1-2 kendisi söylemese bizim görmeyeceğimiz taş izini bile söylemiş. araç içimize sindi. sıfır araç siparişi vermiş ve dod araca 23bintl vermiş. Aynı paraya veya biraz üstüne verecek gibi, sizce bu araç bu fiyata alınır mı? 

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-sahibinden-temiz-punto-2008-model-hasarsiz-1-parca-boyali-222611689/detay/

Bir de, aracın arka camlarını otomatiğe çevirmeye çok para gider mi acaba? ön şoför koltuğundan yönetmek gerekmezsizin, sadece arkadan otomatik olsa... 

tarihinde Hüseyin Vuruşkan tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Hüseyin araç temiz görünüyor fakat prformans olarak bunların 90hp olanları daha çok tutuluyor diye biliyorum..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Hüseyin araç temiz görünüyor fakat prformans olarak bunların 90hp olanları daha çok tutuluyor diye biliyorum..

Uğur abi bizim kocaman focus 2.5 90 beygirdi gidişi muazzamdı. Bu kasa olarak daha hafif acaba o multijet keyfini yaşatmaz mı? bu kaç beygir acaba net olarak. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Uğur Samyeli

Uğur abi bizim kocaman focus 2.5 90 beygirdi gidişi muazzamdı. Bu kasa olarak daha hafif acaba o multijet keyfini yaşatmaz mı? bu kaç beygir acaba net olarak. 

75hp olması lazım.Rampalarda bayıldığı hep söylenir ama fiyat gayet iyi bence..

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Dod'un 23.000 vermiş olması pek inandırıcı gelmedi bana

Satıcının yalancısıyım. Sıfır Leon FR siparişi vermiş. Ya kapora istemişler ya aracınızı takasta 23 sayalım demişler.. 

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

Dolu hasarı mı var arabada?

Yok abi sadece birkaç yerinde küçük önemsiz taş izi var.

Alınmaz hehe :)

Sat alalım kardeşim o zaman, whatsapp'dan niye cvp vermiyon!  :exc1:

Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Bu fiyatlara alınabilecek güzel bi seçenek performans beklemtiniz fazla yoksa sıkıntı yaratmaz 1.4 tdci ile aynı tepkidedir aşağı yukarı

Yorum bağlantısı

1.3 multijet 75 bg perfotmansli ama 1.6tdci'nin gucunde degil. Araca yetiyor. Turbo'nun tam şarjında zaten multijetler koltuga yapistirir. Vites uzunluklari biraz kısa oldugu icin daha fazla vites hareketi gerektiriyor. 2.0 benzinli mondeo motoruyla torku ayni 75bg'lik mltijetin.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir

Yok abi sadece birkaç yerinde küçük önemsiz taş izi var.

Bence kazası yoksa göçüklere fazla takılma derim ben, biliyorsun Multijet motor sorunsuz motordur. Yağını suyunu eksik etmezsen arıza yaptıramazsın. Bence al sorunsuz bin derim. Ekonomisi de cabası ;)

Yorum bağlantısı
Guest Mert Boran

Dod bu arabaya 23 vermez bence. Onun harici eğer denildiği gibiyse alınır. Gayet sorunsuz bir araç 

Yorum bağlantısı
Serhad İncedere

Eğer ki ekspertizi denildiği gibiyse kaçırma direk al. Bu şekilde boyasız düşük km'li bulamazsın başka.

Yorum bağlantısı
ozan mete şakar

Bir önceki aracım puntoydu internetten araştırırsanız bir kaç kronik problemi olan bir araç örneğin konsolda bulunan sağ yolcu airbag yeri zamanla çok belirgin oluyor ve ilerde konsolu çatlatıyor servis çözümü 2500 tl karşılığı ön konsolu komple değiştiriyor. City Mod elektrik destekli şehir içi kullanımını kolaylaştıran modu ilerde direksiyon kaskatı kesiliyor bütün uyarı ışıkları yanıyor servis %50 sini karşılıyor araştırırsanız tüketici mahkemesine vererek ücretsiz onarım yaptıranlar var ona göre araştırarak alın bence

Yorum bağlantısı
Önder Özcan

bedava. yolda gittilkçe deposu doluyor bunların nerde ise

geçen akşam tvde bir filmde vardı.mustang'e yolda giderken benzin dolduruyorlardı.hatta depo açılmıyordu,yolcu tarafından güzel kız sarkıp depoyu açıyordu.öyle bir şey mi acaba :crazy:

Yorum bağlantısı
Ahmet Kiriş

DOD araca 23,000 tl vermişse, sıfır fiyatına iyi kitlediğindendir. Aracı dışarıda aynı fiyata satmak adama kar getirir. Adama sadece şunu sormanı tavsiye ederim. DOD peşin alıma kaç para istemiş, takaslıya kaç para istemiş. Adam kendisini babasının en akıllı çocuğu zannediyor, 22,000 tl den 1 lira fazla teklif etmem. Bırak gitsin. Zaten sipariş araç gelince kendisi çalar kapını 22,000 tl ye al diye.

Muhteme DOD bu araca 2.el olarak alsa vereceği muhtemel fiyat 19,500-20,000 olur.

Yorum bağlantısı
Hüseyin Vuruşkan

aracı gösterdim. boya hata yok. motor yürüyen sorunsuz. yüksek devirde dahi en ufak duman atma yok. sağ arka kapı zor açılıyor, sol arka hiç açılmıyor. kilitleri değişecek. araçta başka sorun kusur yok. aracı aldım, ilandaki fiyattan az daha aşağısına. beraber seat'e gittik, paranın bir kısmını kartla öde zorlanma dedi :) Allah razı olsun tekrar, sıfır araç siparişini beraber verdik yani... Adamlar benim yanımda "hani bize verecektin" dedi, o'da tanıdığa verdim dedi. 22 liraya öyle bir araba yok benzinlisini bile vermiyorlar kaç haftadır araştırıyorum. hiç hesapta ve aklımda olmayan bir aracı, orjinal ve sorunsuz diye aldım, Allah pişman etmesin. :)

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Selçuk Bakış

aracı gösterdim. boya hata yok. motor yürüyen sorunsuz. yüksek devirde dahi en ufak duman atma yok. sağ arka kapı zor açılıyor, sol arka hiç açılmıyor. kilitleri değişecek. araçta başka sorun kusur yok. aracı aldım, ilandaki fiyattan az daha aşağısına. beraber seat'e gittik, paranın bir kısmını kartla öde zorlanma dedi :) Allah razı olsun tekrar, sıfır araç siparişini beraber verdik yani... Adamlar benim yanımda "hani bize verecektin" dedi, o'da tanıdığa verdim dedi. 22 liraya öyle bir araba yok benzinlisini bile vermiyorlar kaç haftadır araştırıyorum. hiç hesapta ve aklımda olmayan bir aracı, orjinal ve sorunsuz diye aldım, Allah pişman etmesin. :)

Hayırlı olsun güle güle kullanın...
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...