Guest Mert Boran 6 Ağustos 2015 Paylaş 6 Ağustos 2015 Hayırlı olsun. Pişman etmez memnun eder fiat. Yorum bağlantısı
Serhad İncedere 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 aracı gösterdim. boya hata yok. motor yürüyen sorunsuz. yüksek devirde dahi en ufak duman atma yok. sağ arka kapı zor açılıyor, sol arka hiç açılmıyor. kilitleri değişecek. araçta başka sorun kusur yok. aracı aldım, ilandaki fiyattan az daha aşağısına. beraber seat'e gittik, paranın bir kısmını kartla öde zorlanma dedi Allah razı olsun tekrar, sıfır araç siparişini beraber verdik yani... Adamlar benim yanımda "hani bize verecektin" dedi, o'da tanıdığa verdim dedi. 22 liraya öyle bir araba yok benzinlisini bile vermiyorlar kaç haftadır araştırıyorum. hiç hesapta ve aklımda olmayan bir aracı, orjinal ve sorunsuz diye aldım, Allah pişman etmesin. Hayırlı olsun, güle güle kullanın. Bende arıyorum bu araçtan fakat kendi aracımı satamadığım için takasla yanaşmaya çalışıyorum. Bu fiyata dediğiniz gibi benzinlisi yok. Hatta bu fiyatta gezenlerin çoğu perte yakın sayılır veya 300bin civarında km yapmış araçlar. 1 Yorum bağlantısı
Serhan Gürbüzol 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Hayırlı olsun Hüseyin güle güle gönlünce kullan kardeşim... 1 Yorum bağlantısı
Ramazan Çetin 7 Ağustos 2015 Paylaş 7 Ağustos 2015 Hayirli olsun Huseyin multijet iyidir 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts