İçeriğe Yönlendir

Opel Astra 1.6 Edition

Berkcan Ergen

Recommended Posts

Berkcan Ergen

Opel Astra 1.6 edition buldum bizim memleketten araç 2014 model 2015 ocak cıkışlı 8500 kmde hiçbir kusuru yok pazarlıkla 48binden 46 bine indirdik sizce alınır mı ? Şuanlık arabayı ilanını kaldırmasını istedim opsiyonladım gibi bi şey kendi arabamı satarsam bunu alabilirim fiyat nasıl alınır mı ?

89f5cbbcca97102435fdce023eae9345.jpg

7bb9add96afd1a605ba1f3e7b988d844.jpg

44349335493cf5f9bc6682efa2af9967.jpg

Yorum bağlantısı
Hakan Gürsu

2 seneye yakın kullandım güzel arabadır fakat hem gitmez hemde çok yakar. Lpg de de sıkıntılı motoru var. Ben sakin kullanımda bile İstanbul trafiğinde 11 litrenin altına düşüremedim yazın klima acıkken 12.8 ide görmüşümdür. Alabiliyorsanız 1.4 T 140 bg olanını alın hem daha az yakıyor hemde gidiyor bide Lpg takılıyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Mahmut Sayar

Çok yakıyor gerçekten 500 km kullandım neredeyse 60 kuruş yaktı. :)

2-3 yaşında 1.3 dizel daha mantıklı olur. İş arkadaşımda nehir grisi vardı bu kasa o da satmayı düşünüyordu 1.3 cdti henüz ilanda yok. İsterseniz detaylı bilgi alabilirim.

Yorum bağlantısı
Saygın Can Oğuz

Tasarımı güzel, yakıtından memnun olan duymadım. Bir de sert arabadır kendileri.

Yorum bağlantısı

1.6 benzinli 10-11 litre arası yakar ama 1.4 T alsan oda 9 litre civarında yakar farkı tabi 1.4 T bastınmı gider.

Yorum bağlantısı
Ertuğrul Büber

Dur kalk fazla olan yerlerde yakıtı çok olabilir,ancak küçük yerlerde yakıt olayı lpg ile sahibini fazla üzmüyor.Lpg uyumu iyi araştırıp alınabilir diye düşünüyorum.

Yorum bağlantısı
Serkan Erden
(düzenlendi)

motoru bir önceki kasada kullanılan motordur. 115 beygir. yeni jenarasyon motor değil. o kasa için ağır kalıyor şikayeti çok var. lpg uyum sorunu yok. tabi adam gibi birine yaptırırsan, bende ilk önce dediğin araç ile ilgilendim ama motor yüzünden vazgeçtim. kasasına ve içine lafım yok,gayet güzel. lpg taktıracağım motor biraz verimli olmalı. o yüzden focus aldım. focus125 beygir. ayrıca araç focustan daha ağır ama daha güçsüz.

tarihinde Serkan Erden tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Sedat Ünsal

Çok yakıyor gerçekten 500 km kullandım neredeyse 60 kuruş yaktı. :)

2-3 yaşında 1.3 dizel daha mantıklı olur. İş arkadaşımda nehir grisi vardı bu kasa o da satmayı düşünüyordu 1.3 cdti henüz ilanda yok. İsterseniz detaylı bilgi alabilirim.

deneyimlerime dayanarak hiç kimseye 1,3 cdti tavsiye etmem. :bomb:

Yorum bağlantısı

Şu kasada herşeyi ile beklentileri cevaplayan bir motor ve fiyat yokken nasıl bu kadar satıyor ilginç :) evet tasarım çok hoş, bizim millete de hitap ediyor. Body kit, air falan yapsın ama. 1.3 dizel Hantal. 1.6 atmosferik zaten bitik.

1.6 dizel güzel ama o da diğer sınıfındakilere göre çok pahalı

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora
(düzenlendi)

136 beygir bile gitmiyor , kasa çok ağır, 1.2 tsi ler tokatlar belki. (136lık olanı.)

tarihinde Evren Erakçora tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

136 beygir bile gitmiyor , kasa çok ağır, 1.2 tsi ler tokatlar belki. (136lık olanı.)

122 lik tsi lar 140lık 1.4T nin içinden geçiyorlar :) 

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

110luk tsi, 136lık astayı rahat geçer gibi geldi bana. fakat yeni kasa gelince işler değişecek. 

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Opel'in beygir ölçüm yöntemi diğer markalardan farklı olduğunu okumuştum..Opel Motor çıkış gücünü kullanırken diğer markalar lastikten yola aktarılan beygir gücünü kullanıyormuş..

pek çok test izledim..bir ara çok niyetlendim bu kasanın 1.4 T 140 hp olanına ama 1.4TSI Jetta açık ara daha seri..hele 1.6 atmosferik tam bir facia.. :D

bence 46'ya almayın..başka alternatiflere bakın..

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Opel'in beygir ölçüm yöntemi diğer markalardan farklı olduğunu okumuştum..Opel Motor çıkış gücünü kullanırken diğer markalar lastikten yola aktarılan beygir gücünü kullanıyormuş..

pek çok test izledim..bir ara çok niyetlendim bu kasanın 1.4 T 140 hp olanına ama 1.4TSI Jetta açık ara daha seri..hele 1.6 atmosferik tam bir facia.. :D

yok aslında her marka motor gücünü bildiriyor. Tekerleğe aktarılan güç markadan markaya değişiyor. 1.4 d4d 90ps corolla'lar çok güzel yürüyor mesela. Toyota'da aktarım çok sağlıklı. AKtarma organları,şanzıman vs gibi etkenler çok büyük rol izliyor.

Yorum bağlantısı
Evren Erakçora

Ağırlıktan kaynaklanıyor yaklaşık 200 kg ağır. 

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel
(düzenlendi)

Ağırlıktan kaynaklanıyor yaklaşık 200 kg ağır. 

Ton başına düşen beygir gücüne bakıldığında aynı seviyedeydi diye hatırlıyorum ama tam net değilim..1.4 TSI 122 hp..

tarihinde Volkan Dinçel tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Arkadaşımda otomatik 1.4 T astra sedan var valla gayette güzel yürüyor 80-90 km ile giderken gaza yüklendiğinizde güzel ivmelenmesi ile bir anda kadranı 160-170 kmler de görebiliyorsunuz 

Yorum bağlantısı
Halit Bebek

7 kasa golflerin md.pluslarini 55 civarina bulursunuz ki golfun bosu pek tatmin edici degil. Ama cok temiz 1.4 tsi golf 6 bulursunuz 2011 modeller... bu arada golf 6 tsi dsg lere girmeyin derim. Yukse tork ve dsg golf ve vw nin sorunlu modellerindendir. Slm

Yorum bağlantısı
Ramazan Altıntaş
(düzenlendi)

ben golf 6 demek istemiştim ama detay yazmamışım hatta 50.000 tl ye 60.000 km civarlarında  boyasız golf bile bulunabilir sıkı araştırma ve pazarlıkla ama manuel otomatik oldumu en az 5.000 oynuyor fiyatta

tarihinde Ramazan Altıntaş tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Berkcan Ergen

Berkcan arkadaşımız bütçesini,kriterlerini belirtsede keşke ona göre yorumlasak[emoji106]

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...