İçeriğe Yönlendir

Peugeot 301 Hakkında Görüşlerinizi Alabilir Miyim?

Efe Özer

Recommended Posts

Efe Özer
(düzenlendi)

Babamla bugun peugeot 301 ıcın kapora verdık.Arac 1.6 hdı alure modelı.Aracı cok begendımızı soyleyemem ama 50 rakamına tek sedan genıs arac bu var.Bu aracı kiralamıs gıbı alınca daha uygun fıyata verebılıyorlarmıs.Bızde oyle yaptık.Yanı 15 000 nakıt verecez ve pejo sırket olarak plakasını vs herseyını cıkartıp aracı sırket ustune alıp bıze 6 aylıgını kralıyacak.Bız  6 ay boyunca her ay 1 tl odeyecegız.En son 6 ayın sonunda paranın gerı kalanını verıp ruhsatı ustumuze alacaz.Bu sıstemle arac hem daha ucuza gelıyor hemde elde suan 50 nakıt olmadıgı ıcın kredı cekıp faız vs odemıyecez.Yanı 6 ayda kalan parayı toplayacaz.

Ben yınede tecrubelı arkadaslardan ve abılerımden yorum almak ıstedım.Suan ıs ısten gecmıs degıl pazartesıye kadar ıptal edebılırız bu arac hakkında goruslerınızı almak ıstıyorum.

Ne dersınız alalım mı?

Sorunu vs var mıdır?

Tesekkurler.

Suan tek bıldıgımız sey sunlar.

1)Sac kalıtesı zayıf

2)100 den sonra pek guvenlı degılmıs

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

O sistemle arac ucuza gelmez hicbi firma satis rakami altina vermez. Renaultta yapti aynisini araba deli pahaliya geliyordu iyice bi ogrenip dogru hareket etmekte fayda var. 

Arac tamamen yakit ustune kurulu 1.6 dizel motor sinif standartlarinda az yakan guzel kaçan cinsten onun haricinde pek bişey beklememek gerek.  Forumda konu olarak incelemesi vardi bi göz atin

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Efe Özer
(düzenlendi)

O sistemle arac ucuza gelmez hicbi firma satis rakami altina vermez. Renaultta yapti aynisini araba deli pahaliya geliyordu iyice bi ogrenip dogru hareket etmekte fayda var. 

Arac tamamen yakit ustune kurulu 1.6 dizel motor sinif standartlarinda az yakan guzel kaçan cinsten onun haricinde pek bişey beklememek gerek.  Forumda konu olarak incelemesi vardi bi göz atin

Kiralama fırmasının araclarını daha uygun fıyata verebılıyorlarmıs ama 6 ay kıralama zorunlukları varmıs.Adamın bıze dedıgı boyle.Yanı 15 nakıt verıp aracı 6 ay kiralamıs gıbı 1 er lıra odeyecez sonrada tamamını odeyıp ustumuze alacaz. Bu yontemle alınca 3 000 tl banka kredısı faızı ve 6 aylık kasko masrafından yırtmıs olacagız.Ayrıca arac 49900 yerıne 47500 e gelmıs olacak.

tarihinde Efe Özer tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı

Yalıtım sıfır, motor yan koltukta gibi. Arkadan kopma hissi,önden kayma hissi. Yol tutuş sıfır. Yakıt iyi, performans iyi ama o performansı gösterecek şekilde kullanmak cesaret istiyor :) 

Yorum bağlantısı
Koray Demir

Yakıt şampiyonu, sorunsuz motor, tatmin edici donanım tam f/p arabası daha ne olsun. Hızlı gitmeyin dikkatli olun ve emniyet kemersiz sürmeyin sorun olmaz insanın miadi dolmuşsa sağlamlık fayda etmiyor.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Siz crossover tarzı araç bakmıyormuydunuz..Eğer babanız dağ tepe seyahat ediyorsa o yollara Peugeot nun dayanacağını hiç sanmıyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Efe Özer

Siz crossover tarzı araç bakmıyormuydunuz..Eğer babanız dağ tepe seyahat ediyorsa o yollara Peugeot nun dayanacağını hiç sanmıyorum

Crosover arıyorduk hatta mumkunse 4x4 arazı aracı dusunuyorduk ama maddı ımkanlar suan buna yettı.50 nın ustunu cıkacak durumumuzun olmadıgına kara verdık sımdılık keyıflı bır arac yerıne butce dostu bır arac tercıh ettık.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

madem 4x4 arazi düşünüyordunuz, dacia var. pug 301 56.875 liste fiyatından 50bin liranın altına iniyorsa aynı fiyata dacia da iner herhalde. hem aradığınız arazi şartlarını da yerine getirir.

bi düşünün bakalım

301......allure..............1.6 hdi 92.. hp satış fiyatı 56.875 tl 

Duster ambiance 4x4 1.5 dci 110 bg satış fiyatı 56.400 tl 

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer

301 pug'un saçmaladığı modellerinden biri. 301 almaktansa bende duster tercih ederdim.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı

Ben 301 hdi kullanıyorum. Kesinlikle pişman değilim. Sınıfının en geniş ve Allure donanımda gayet iyi. Yakıt gayet makul. Motor sesi var fakat eski kullandığım focus kadar değil. Tam bir ekonomi arabası. Bagaj Oldukça geniş. Ayrıca yol tutuşu gayet iyi ve esp mevcut. Yüksek hızlarda güvenlik nedeniyle araç kullanmak zaten tehlikeli. Ama uygun yollarda 140 - 150 gayet rahat yaparsınız. Peugeot servis oldukça ilgili ve fiyatlar makul.

Yorum bağlantısı

bu araç için özet şudur tam bir Şehir İçi aracı

Hocam geniş hacim geniş bagaj ve uygun yakıt tüketimi nedeniyle şehirler arası yolculuklar içinde ideal. Full bagaj, full ayak önü, 3 yolcu klima açık olarak 4.2 yaktım. Araç henüz 9k kilometrede idi. Çanakkale Elazığ 1550 km ortalama yakıt 4.2 litre
Yorum bağlantısı
Emre Öğüt

Hocam geniş hacim geniş bagaj ve uygun yakıt tüketimi nedeniyle şehirler arası yolculuklar içinde ideal. Full bagaj, full ayak önü, 3 yolcu klima açık olarak 4.2 yaktım. Araç henüz 9k kilometrede idi. Çanakkale Elazığ 1550 km ortalama yakıt 4.2 litre

yakıtı çok iyi diyecek bir şey yok ancak yol tutuşu iç mekan kalitesi ve yalıtımdan dolayı şehir içi aracıdır bana göre
  • Beğen 1
Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Ş.arası hız limiti gözönüne alındığında hız sınırlarına uyan bir sürücü için yol tutuşun hiçbir güncel araç için sorun olacağını düşünmüyorum

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Ayni arac 1.4 dizel motorla gelse, opsiyon olarak arka camlar otimatik olmasaydi, hiz sabitleyicisi standart olmasadi, esp' olmasaydi, bluetooth, yol bilgisayari gibi donanimlari olmasaydi keskelerimiz cok olacakti. Oysa ki simdi keske demekten cok aracin ince detaylari uzerinden olumsuzluklar geliyor. Yol tutus ince bir detay degil ama cok daha kotuleri varken ustelik esp'siz satilirken bu konuda alinmaza varacak yoruma gitmek bana cok dogru gelmiyor. Bana gore fiyat performans aracidir. Citroen Elyesse Exclusive ya da peugeot 301 Allure olarak keyifle binilip zamani gelince daha ust modele gecmek jcin basamak olabilecek guzel bir arac. Olumsuz dusunenlerde kendilerince haklilar. Sadece farkli bir boyuttan baktim yazarken.

Saygilarimla.

Yorum bağlantısı
Efe Özer

madem 4x4 arazi düşünüyordunuz, dacia var. pug 301 56.875 liste fiyatından 50bin liranın altına iniyorsa aynı fiyata dacia da iner herhalde. hem aradığınız arazi şartlarını da yerine getirir.

bi düşünün bakalım

301......allure..............1.6 hdi 92.. hp satış fiyatı 56.875 tl 

Duster ambiance 4x4 1.5 dci 110 bg satış fiyatı 56.400 tl

301 suan indirimde dacia da indirim yok.Ayrıca dacianın hıc bir aracını begenmedık.301 ıde begenmedık ama kalıte olarak 1 gomlek ustte ve pejo logosu var.
Yorum bağlantısı
Tuna İşgören

Peugeot ana marka dacia yan kuruluş. Tabiki kalite olarak 1 gömlek üstündür. Daciayi bende hic beğenmiyorum. Çok özensiz uretilen bir araç daciami pug mu dersen tabikide pug derim. Suanda b segment dizel arac istiyorsan 0 km 50k seviyelerini gozden cikarmak gerekli. Kredi odenebilse 2.el temiz c segment bi arac bakilmasi daha mantikli olacaktır bence

• Beğen 1
Yorum bağlantısı

Bu modelde karar kılındıysa eğer bence Citroën bakılmalı. Ön taraf logo ile daha şık görünüyor. En üst donanımda ek bir kaç şey daha var diye biliyorum

Yorum bağlantısı

Elysee. 301 ile aynı aslında ama detayları daha hoş bana göre. Fiyat durumu da aynıdır diye düşünüyorum

Yorum bağlantısı
Volkan Dinçel

Hayırlı olsun diyelim şimdiden mekanik ve elektronik kısım inşallah sorun çıkartmaz

İyi günlerde kazasız belasız kullanın inşallah

Yorum bağlantısı
Uğraş Özyurt

Fiyatı ile orantılı bir araç, iyi ve kötü yanları var. Geniş bagaj, uygun yakıt, tatminkar donanım , buna karşın bu segmentde; b artı diyorlar sanırım ortak zaafiyetler; yol tutuş, yalıtım, malzeme kalitesi pek iyi değil, artı olarak ben vites oranlarını pek beğenmedim şehir içinde kullanımı zevksizleştiriyor gibi geldi. Bir yıl öncede Ncap testi sonuçlarıda zayıftı.. değişti mi bilmiyorum. Bence kafaya yatıyorsa alınabilir.

Yorum bağlantısı
Serhat ipeksoy

301 suan indirimde dacia da indirim yok.Ayrıca dacianın hıc bir aracını begenmedık.301 ıde begenmedık ama kalıte olarak 1 gomlek ustte ve pejo logosu var.

indirim olayını bilmem de siz 4x4 istiyoruz diyince benim aklıma hemen uygun fiyatlı 4x4 olarak duster geldi o bakımdan. yoksa kalitesini falan tahmin etmek zor değil.  :)

ayrıca pug 301 yerine citroen c-elysee bana göre görünüş, duruş olarak daha cazip geliyor. 301 ile c-elysee aynı araç zaten  :good1:

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...