İçeriğe Yönlendir

Gündüz Ledi Uygulamasi

onur kant

Recommended Posts

Hayrettin Bahadir

Eğer biraz da olsa elektrik bilginiz yoksa tek başınıza kalkışmayın bilen birisinden yardım alın derim.

Yorum bağlantısı
(düzenlendi)

Elektrikçi yaptıracağım zaten focus un neresine takılması ledler ve uyumlu ledler konusunda yardımcı olursanız sevinirim

tarihinde onur kant tarafından düzenlendi
Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu

Elektrikçi yaptıracağım zaten focus un neresine takılması ledler ve uyumlu ledler konusunda yardımcı olursanız sevinirim

power led sürücü soğutucu mercek alıp lehim ve yalıtımını yaparsanız daha iyi olur çin malı ledlerden ben şahsen ayna altı yaparken öyle yaptım sonrasında uygun yerlere delik açıp takarsınız elimden gelmez derseniz power ledlerden hazır şekilde yollayabilirim de

Yorum bağlantısı

Çin malı dayanıklı olmuyor diyorlar philips lerde 250 tl den başlıyor 100 tl civarı kaliteli bişey bulamazmiyiz

Yorum bağlantısı
  • 5 ay sonra...
Güven Selvi

Space Gündüz Ledi (A6 9 led)

http://www.hepsiburada.com/space-gunduz-ledi-a6-9-led-p-OTSPCLAAM306

Arkadaşlar geçen hafta aldım ve taktım ön panjura tam oturdu, siyah silikonla yapıştırdım, elektriği kontaktan aldım, Kontağı açınca yanmaya başlıyor, araya küçük bi anahtar koyup anahtarı direksiyon altına uygun biyere monte ettim, malum orijinallerimde farlar yanınca gündüz LED'leri sönüyor, polisle uğraşmamak için koydum anahtarı, LED'ler 6000 kelvin zenon far gibi bembeyaz yanıyor, resim isteyene mail olarak atabilirim, şimdilik çok iyi fazla paraya harcamaya gerek yok

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Fatih Süleyman Özdemir

güven bey aracın fotoğraflarını atabilirmisiniz mümkünse bende düşünüyorum da hangi tip yakışır karar veremedim

Yorum bağlantısı
  • Konuyu Görüntüleyenler   0 kullanıcı

Sayfayı görüntüleyen kayıtlı kullanıcı bulunmuyor.

• Yeni Oluştur...