onur kant 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Focus 2010 aracına gündüz ledi takmak istiyorum nasıl yapabilirim Yorum bağlantısı
Hayrettin Bahadir 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Eğer biraz da olsa elektrik bilginiz yoksa tek başınıza kalkışmayın bilen birisinden yardım alın derim. Yorum bağlantısı
onur kant 13 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2015 (düzenlendi) Elektrikçi yaptıracağım zaten focus un neresine takılması ledler ve uyumlu ledler konusunda yardımcı olursanız sevinirim 13 Ağustos 2015 tarihinde onur kant tarafından düzenlendi Yorum bağlantısı
Eray Alicikoğlu 13 Ağustos 2015 Paylaş 13 Ağustos 2015 Elektrikçi yaptıracağım zaten focus un neresine takılması ledler ve uyumlu ledler konusunda yardımcı olursanız sevinirim power led sürücü soğutucu mercek alıp lehim ve yalıtımını yaparsanız daha iyi olur çin malı ledlerden ben şahsen ayna altı yaparken öyle yaptım sonrasında uygun yerlere delik açıp takarsınız elimden gelmez derseniz power ledlerden hazır şekilde yollayabilirim de Yorum bağlantısı
onur kant 13 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 13 Ağustos 2015 Çin malı dayanıklı olmuyor diyorlar philips lerde 250 tl den başlıyor 100 tl civarı kaliteli bişey bulamazmiyiz Yorum bağlantısı
Güven Selvi 6 Şubat 2016 Paylaş 6 Şubat 2016 Space Gündüz Ledi (A6 9 led) http://www.hepsiburada.com/space-gunduz-ledi-a6-9-led-p-OTSPCLAAM306 Arkadaşlar geçen hafta aldım ve taktım ön panjura tam oturdu, siyah silikonla yapıştırdım, elektriği kontaktan aldım, Kontağı açınca yanmaya başlıyor, araya küçük bi anahtar koyup anahtarı direksiyon altına uygun biyere monte ettim, malum orijinallerimde farlar yanınca gündüz LED'leri sönüyor, polisle uğraşmamak için koydum anahtarı, LED'ler 6000 kelvin zenon far gibi bembeyaz yanıyor, resim isteyene mail olarak atabilirim, şimdilik çok iyi fazla paraya harcamaya gerek yok 1 Yorum bağlantısı
Fatih Süleyman Özdemir 7 Şubat 2016 Paylaş 7 Şubat 2016 güven bey aracın fotoğraflarını atabilirmisiniz mümkünse bende düşünüyorum da hangi tip yakışır karar veremedim Yorum bağlantısı
Recommended Posts