Korhan Şenörer 23 Ağustos 2015 Yazar Paylaş 23 Ağustos 2015 Ellerinize sağlık harika olmuş. Sağol Ayhancım. Yorum bağlantısı
Erdoğan Temur 1 Aralık 2015 Paylaş 1 Aralık 2015 Selamlar, Bende Lancerın dört kapısını, kaput ve bagajını komple hortumla donattım Sabun vs. hiç uğraşmadım. Fitil bağlantı yerlerinden hortumu ittire ittire verdim içine diğer tarafından çıkana kadar. Şuan kapılar daha tok kapanıyor. Yüksek hızda rüzgar sesini daha test etmedim 1 Yorum bağlantısı
Korhan Şenörer 1 Aralık 2015 Yazar Paylaş 1 Aralık 2015 Selamlar, Bende Lancerın dört kapısını, kaput ve bagajını komple hortumla donattım Sabun vs. hiç uğraşmadım. Fitil bağlantı yerlerinden hortumu ittire ittire verdim içine diğer tarafından çıkana kadar. Şuan kapılar daha tok kapanıyor. Yüksek hızda rüzgar sesini daha test etmedim Rüzgar sesi açısından, özellikle yüksek hızda fark etti benim aracımda. Elinize sağlık. Kapıların kapanması da gerçekten daha hoş oluyor. Yorum bağlantısı
Alper Aytar 24 Aralık 2015 Paylaş 24 Aralık 2015 Mantıklı ve güzel bir uygulama olmuş elinize sağlık 1 Yorum bağlantısı
Recommended Posts