Hasan Armagan 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Arkadaslar Ispartada Gaz kelebeğini temizletmem lazim. Yetkili servise mi gideyim yoksa sanayide önerebileceğiniz usta var mi? Teşekkürler Yorum bağlantısı
Özdemir Deniz 18 Ağustos 2015 Paylaş 18 Ağustos 2015 Isparta'da Ford sahibi olanlar yetkili servisten memnun genelde, adres bilgisini internetten kolayca bulabilirsiniz. Bazı ustalar marka seçmeden bakıyorlar ama ne kadar başarılılar o kişiden kişiye değişir. 1 Yorum bağlantısı
Hasan Armagan 1 Eylül 2015 Yazar Paylaş 1 Eylül 2015 Isparta'da ford yetkili servise gittim. Girişte sadece gaz kelebeği temizliği yaptırmak istediğimi söyledim. Aracı bilgisayara bağlayalım dediler beni bekleme salonuna aldılar. Az sonra icerden telefon geldi. Kelebeğin ortadaki sensörün arizali olduğunu değişmesi gerektiği söylendi fiyat 148 TL. Ben de sadece temizlik istediğimi söyledim. Bunun üzerine aracin temizlik ile duzelmeyeceginin müşteriye söylendiğine dair bir yazı imzalattılar. 70 TL ye temizlediler. 1200 km yol yaptim. Hic bir sorun çıkmadı. Kelebeği temizletmemin sebebi: Arac silkelenip motor sistem arızası uyarisi vermesi ve guvenli sürüş moduna gecmesiydi. Yorum bağlantısı
Recommended Posts